• Werners Värld Werners Värld
  • Recept Recept
  • Varumärken Varumärken
    • Valrhona
    • Sosa
    • Sicoly
    • illy
    • Dammann Frères
    • Salsus
    • La Rose Noire
    • Bindi
    • Calvisius
    • Læsø Salt
    • Plantin
    • Bottarga Boreale
    • Selectos de Castilla
    • Risberg
    • Pärlans Konfektyr
  • Utbildning Utbildning
  • Om oss Om oss
    • Företaget
    • Årsredovisning
    • Kontakta oss
    • Jobba hos oss
    • Inkluderande arbetsplats
    • Hållbarhet
    • Samarbetspartners
    • Integritetspolicy
  • Webbshop Webbshop
Meny
  • Werners Värld
  • Recept
  • Varumärken
    • Valrhona
    • Sosa
    • Sicoly
    • illy
    • Dammann Frères
    • Salsus
    • La Rose Noire
    • Bindi
    • Calvisius
    • Læsø Salt
    • Plantin
    • Bottarga Boreale
    • Selectos de Castilla
    • Risberg
    • Pärlans Konfektyr
  • Utbildning
  • Om oss
    • Företaget
    • Årsredovisning
    • Kontakta oss
    • Jobba hos oss
    • Inkluderande arbetsplats
    • Hållbarhet
    • Samarbetspartners
    • Integritetspolicy
  • Webbshop
Samarbetspartners

Kocklandslaget kammade hem silver i Culinary Olympics

Kocklandslaget kammade hem silver i Culinary Olympics
Svenska Kocklandslaget har varit i Stuttgart och tävlat i Culinary Olympics 2020. De gjorde en fantastisk prestation och kammade hem guldnivå i både Chefs table och Varma köket, och slutade med ett silver i sin helhet. Poängmässigt fick Sverige högst poäng av alla lagen i Varma Köket och i Chefs Table kom de på tredje plats. Det var otroligt jämt i finalen och det är små marginaler som avgör. Svenska Kocklandslaget gjorde precis allt som de tänkt och det var en fantastisk prestation, men Norge var strået vassare. Vi är så stolta över Svenska Kocklandslaget, och för oss som var…
Läs mer
Kocklandslaget kammade hem silver i Culinary Olympics
Samarbetspartners

Kocklandslaget laddar för OS i Stuttgart

Kocklandslaget laddar för OS i Stuttgart
Svenska Kocklandslaget ligger i hårdträning inför Culinary Olympics i Stuttgart den 14–19 februari 2020.  – Nu är vi väldigt sugna på revansch efter sjätteplatsen i Erfurt för fyra år sedan, säger team manager Fredrik Andersson. Efter guldmedaljen i Culinary World Cup i Luxemburg i december 2018 har Svenska Kocklandslaget som mål att stå högst på prispallen även i matlagnings-OS. Vägen dit kantas av träget arbete och disciplin.  – Hela laget träffas fem dagar i månaden i träningsköket på Electrolux, säger Fredrik Andersson. Där kör vi upplagningar, testar olika idéer och tränar på tid. Utöver detta lägger varje medlem cirka 20…
Läs mer
Kocklandslaget laddar för OS i Stuttgart
Samarbetspartners

Svenska Konditorlandslaget till European Pastry Cup i Paris 2020

Svenska Konditorlandslaget till European Pastry Cup i Paris 2020
Det är bråda dagar för Magdalena Larsson, Cederleüfs & Svenheimers i Göteborg och Pia Cedvall, Vete-Katten i Stockholm som kommer att utgöra det svenska laget i European Pastry Cup, tillsammans med lagledare Jesper Johansson, Werners Gourmetservice. Jesper kommer även att vara jurymedlem under tävlingen.  Sverige kommer att tävla söndagen den 12 januari, med start 10.30. Tävlingsuppgifterna består av en tallriksserverad chokladdessert, en fatserverad glasstårta (frozen fruit dessert) en chokladskulptur och en sockerskulptur. Efter två timmar presenteras tre identiska glassdesserter, varav en portioneras och testas av juryn. Alla ”frozen fruit dessert” skall väga mellan 800 och 1000 gram och vara helt identiska. Själva glassen…
Läs mer
Svenska Konditorlandslaget till European Pastry Cup i Paris 2020
Samarbetspartners

Nya Konditorlandslaget premiärtävlar i Oslo

Nya Konditorlandslaget premiärtävlar i Oslo
Svenska Konditorlandslaget ligger just nu i hårdträning inför Nordic Pastry Cup i Oslo den 5–6 september. Jesper Johansson, Education Manager på Werners Gourmetservice, är landslagets nye coach. Laget består av konditorerna Magdalena Larsson, Cederleüf & Svenheimers, Amanda Gustavsson, Magnus Johansson Bageri & Konditori, Minna Lindegård, Valhallabageriet samt konditoreleverna Axel Roth, NK Art Bakery, och Lisa Dagnäs, Konditori Kampanilen. Linda Björnsson, Lundbergs Konditori, är ledare tillsammans med Jesper Johansson. – Egentligen hade jag tänkt hjälpa Sveriges bagare & konditorer att hitta en coach, säger Jesper. Men de ville ha mig och efter att ha förankrat uppdraget med kollegorna på Werners och familjen…
Läs mer
Nya Konditorlandslaget premiärtävlar i Oslo
Samarbetspartners

David Vidal sparar tid med Valrhona Signature

David Vidal sparar tid med Valrhona Signature
Med drygt 300 000 följare på Instagram har David Vidal, souschef på Scandic Laholmen i Strömstad, fått kändisstatus i branschen. Varje dag lägger han ut nya inslag med bilder på sina vackra desserter och bakverk. Den stora uppmärksamheten i sociala medier har gjort att han nu får åka runt och hålla kurser runt om i världen. – De senaste resorna gick till Italien, Indonesien och Ryssland, berättar han. David Vidal kom till Sverige från Malta för 13 år sedan och har egentligen en bakgrund som kock. Men på grund av personalbrist fick han rycka in i det kalla köket. Och där har han…
Läs mer
David Vidal sparar tid med Valrhona Signature
  • 1
  • 2
Nästa
Werners målsättning är att alltid vara i frontlinjen när det gäller mat och matkultur. Kvalitet, ursprung och service är ledord som följt företaget sedan starten 1990 och som alltid uppskattas av våra kunder.
Kontakt
  • Werners Gourmetservice huvudkontor
  • Kämpagatan 3
  • 532 36 Skara
  • 0511-177 99
  • Werners Gourmetservice säljkontor
  • Tellusborgsvägen 67
  • 126 29 Hägersten
Copyright © 2021 Werners Gourmetservice. Alla rättigheter reserverade
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats och för att analysera vår trafik.