29-30 augusti 2023 på Werners Gourmetservice i Skara

    Kursens innehåll:
    Vässa dina kunskaper inom plated dessert med moderna smaker och snygg finnish.
    I den här kursen kommer vi att gå igenom grunder och tekniker som passar bra på konditori, restaurang och hotell. Du kommer att lära dig hantverket, intressanta tekniker och få mycket inspiration för att kunna skapa lekfulla och moderna desserter med enastående smaker.

    Kursen riktar sig till:
    Konditorer på konditori, konditor eller kock på restaurang.

    När: 29 augusti 9.30 till 30 augusti ca. 16.00 

    Var: Werners Gourmetservice, Kämpagatan 3 Skara 

    Pris: 5995:- Cercle V 4995:- (priset är exkl.moms)
    Avbokning av kursen senare än 10 dagar innan kurstillfället debiteras med 1000 kr.

    Kursmaterial, boende, luncher och middag ingår i kurskostnaden
    och bokas av Werners. 

    Anmälan görs till: ida.holm@wgs.se 

    Skriv namn arbetsplats kontaktuppgifter och ev. allergier 

    Frågor kan ställas till projketledare Ida Holm
    ida.holm@wgs.se 0709-38 37 96

    Fredrik har en yrkesskicklighet som kombinerar estetik, design och smak. Han har stor internationell erfarenhet av att tävla inom konditori med bland andra konditorlandslaget och kocklandslaget. 2016 vann han Valrhonas internationella konditortävling C3.