3-4 oktober 2023 på Werners Gourmetservice i Skara

    Kursens innehåll: 
    Ta del av Saoris kunskaper om japansk matlagning med en skön crossover mellan Japan och Sverige, både inom tekniker och smaker. Saori kommer även visa vilka japanska rätter som inspirerat henne. Vi kommer gå igenom grunder för smaksättning, olika såser som passar till olika tillfällen och prata om gästfrihet i Japan (omotenashi). Vi kommer även gå igenom hållbarhet och skapa unika komponenter av att ta ett steg till att använda upp hela råvaror.

    Kursen riktar sig till:
    Yrkesverksamma kockar

    När: 3 oktober 09.30 till 4 oktober ca. 16.00 

    Var: Werners Gourmetservice, Kämpagatan 3 Skara 

    Pris: 5995:- (priset är exkl.moms)
    Avbokning av kursen senare än 10 dagar innan kurstillfället debiteras med 1000 kr.

    Kursmaterial, boende, luncher och middag ingår i kurskostnaden
    och bokas av Werners. 

    Anmälan görs till:  ida.holm@wgs.se 

    Skriv namn arbetsplats kontaktuppgifter och ev. allergier 

    Frågor kan ställas till projketledare Ida Holm
    ida.holm@wgs.se 0709-38 37 96

    Saori Ichihara är född och uppväxt i Japan. Hon har drivit restaurang ICHI i Stockholm som stängdes i slutet 2022. Nu frilansar i olika former av popup, samarbeten och projekt. Saori tog hem brons i Årets kock 2015 och vann priset Årets Stellakock 2018.