21-22 november 2023 på Werners Gourmetservice i Skara

    Kursens innehåll: 

    Lär dig göra vackra praliner med höga smaker. I den här kursen kommer vi
    att gå igenom grunder och tekniker för pralintillverkning. Du kommer att lära dig hantverket av att skapa både gjutna och doppade praliner. Som alltid bjuder Fredrik på mycket inspiration och innovation för att kunna skapa lekfulla och moderna konstverk med enastående smaker.

    Kursen riktar sig till:
    Konditorer på konditori, konditor eller kock på restaurang.

    När: 21 november 09.30 till 22 november ca. 16.00 

    Var: Werners Gourmetservice, Kämpagatan 3 Skara 

    Pris: 5995:- Cercle V 4995:- (priset är exkl.moms)
    Avbokning av kursen senare än 10 dagar innan kurstillfället debiteras med 1000 kr.

    Kursmaterial, boende, luncher och middag ingår i kurskostnaden
    och bokas av Werners. 

    Anmälan görs till:  ida.holm@wgs.se 

    Skriv namn arbetsplats kontaktuppgifter och ev. allergier 

    Frågor kan ställas till projketledare Ida Holm
    ida.holm@wgs.se 0709-38 37 96

    Fredrik har en yrkesskicklighet som kombinerar estetik, design och smak. Han har stor internationell erfarenhet av att tävla inom konditori med bland andra konditorlandslaget och kocklandslaget. 2016 vann han Valrhonas internationella konditortävling C3.
    Fredrik är utbildad inom pralintillverkning hos Valrhona lÉcole.