• Werners Värld Werners Värld
  • Recept Recept
  • Varumärken Varumärken
    • Valrhona
    • Sosa
    • Sicoly
    • Dammann Frères
    • Salsus
    • La Rose Noire
    • Bindi
    • Calvisius
    • Læsø Salt
    • Plantin
    • Bottarga Boreale
    • Selectos de Castilla
    • Svart af Hälsingborg
    • Risberg
    • Pärlans Konfektyr
    • Högtorp Gård
  • Utbildning Utbildning
  • Om oss Om oss
    • Företaget
    • Årsredovisning
    • Kontakta oss
    • Jobba hos oss
    • Inkluderande arbetsplats
    • Hållbarhet
    • Samarbetspartners
    • Integritetspolicy
  • Webbshop Webbshop
Meny
  • Werners Värld
  • Recept
  • Varumärken
    • Valrhona
    • Sosa
    • Sicoly
    • Dammann Frères
    • Salsus
    • La Rose Noire
    • Bindi
    • Calvisius
    • Læsø Salt
    • Plantin
    • Bottarga Boreale
    • Selectos de Castilla
    • Svart af Hälsingborg
    • Risberg
    • Pärlans Konfektyr
    • Högtorp Gård
  • Utbildning
  • Om oss
    • Företaget
    • Årsredovisning
    • Kontakta oss
    • Jobba hos oss
    • Inkluderande arbetsplats
    • Hållbarhet
    • Samarbetspartners
    • Integritetspolicy
  • Webbshop
Pressmeddelande

Årets Unga Kock 2020

Årets Unga Kock 2020
Anton Kardell korades den 24 februari till Årets Unga Kock 2020 vid en prisceremoni på Stockholms Hotell- och Restaurangskola. Tillsammans med 5 andra finalister tillagade han en trerättersmeny från en hemlig råvarukorg med gös och anka som huvudingredienser. Tävlingen är öppen för kockar under 27 år verksamma på restauranger anslutna till Chaîne des Rôtisseurs. Segraren går vidare till världsfinalen Paris i september i år där ett 20-tal kockar från hela världen blir hans medtävlare. Juryns motivering: Ett ambitiöst och väl genomfört hantverk med respekt för råvarorna och goda smaker genom hela menyn, en värdig vinnare. På andra plats kom Eskil…
Läs mer
Årets Unga Kock 2020
Pressmeddelande

Silver i EM kvalificerade Svenska Konditorlandslaget till World Pastry Cup i Lyon 2021

Silver i EM kvalificerade Svenska Konditorlandslaget till World Pastry Cup i Lyon 2021
Svenska Konditorlandslaget vann silver i European Pastry Cup, som avgjordes i Paris i helgen och är därmed kvalificerade till nästa års VM – Coupe du Monde de la Pâtisserie. Dessutom vann Sverige priset för bästa arbete i köket med ett genomgående ekologiskt tänk. Laget bestod av Pia Cedvall, Vete-Katten i Stockholm, på chokladdessert och -skulptur och Magdalena Larsson, Cederleüfs & Svenheimers i Göteborg, på glasstårta och sockerskulptur samt Jesper Johansson, coach, Werners Gourmetservie i Skara. JESPER: ”Pia och Magdalena gjorde ett lysande jobb och levererade precis enligt vår plan. Perfekt timing på alla moment och snyggt och prydligt. De jobbade…
Läs mer
Silver i EM kvalificerade Svenska Konditorlandslaget till World Pastry Cup i Lyon 2021
Pressmeddelande

Svenska Konditorlandslaget tävlar i European Pastry Cup, Paris

Svenska Konditorlandslaget tävlar i European Pastry Cup, Paris
European Pastry Cup är kvaltävling för Europaregionen till World Pastry Cup, eller Coupe du Monde de la Patisserie, i Lyon i januari 2021. För första gången i tävlingens 30-åriga historia organiseras kvaltävlingen i Paris. Jesper Johansson, Werners Gourmetservice, leder laget med Pia Cedvall, Vete-Katten i Stockholm, och Magdalena Larsson, Cederleüfs & Svenheimers i Göteborg. Sverige kommer att tävla söndagen den 12 januari, med start 10.30. Tävlingsuppgifterna består av en tallriksserverad chokladdessert, en fatserverad glasstårta (frozen fruit dessert) en chokladskulptur och en sockerskulptur. Efter två timmar presenteras tre identiska glassdesserter. Själva glassen kan förberedas innan, men all finish med glaze och…
Läs mer
Svenska Konditorlandslaget tävlar i European Pastry Cup, Paris
Pressmeddelande

Werners Gourmetservice köper distributör av asiatiska produkter

Werners Gourmetservice köper distributör av asiatiska produkter
Werners Gourmetservice förvärvar Risberg Import och förstärker därmed sitt erbjudande inom asiatisk smaksättning. Risberg är pionjärer inom framförallt asiatisk smaksättning med över 40 år på nacken och har ett brett sortiment med allt ifrån kryddor och såser till nudlar och panko. Försäljningen utgörs både av det egna varumärket Risberg och en rad andra varumärken. Kunderna utgörs av restauranggrossister, dagligvaruhandel och industri. Risberg omsätter ca 83 Mkr. – Risberg kompletterar oss väl och skapar goda förutsättningar för fortsatt utveckling och tillväxt. Det asiatiska köket är etablerat i Sverige sedan lång tid tillbaka och efterfrågan växer stadigt. Genom Risberg stärker vi vår…
Läs mer
Werners Gourmetservice köper distributör av asiatiska produkter
Pressmeddelande

Pastry Masterclass och demo med Antonio Bachour

Pastry Masterclass och demo med Antonio Bachour
Det är med stor glädje vi välkomnar Antonio Bachour till Sverige. Den 5-7 november håller Antonio en exklusiv Pastry Masterclass hos oss på Werners i Skara, och den 9 november håller han en demo i Grand Hôtels vinterträdgård i Stockholm. FULLBOKAT, både Pastry Masterclass och demo. Demo fredag 9 november kl. 09.00–17.00. Grand Hôtel Stockholm, Vinterträdgården Program kl. 09.00 Entrén öppnar, tid för mingel i show room/minimässa. kl. 09.30 Frukosttilltugg. kl. 10.00 Demo startar. kl. 12.30 Mingellunch designad av Grand Hôtel. kl. 13.30 Demo fortsätter. Under demon serveras smakprover. kl. 15.00 Mingelkaffe och te med smakprover. kl. 17.00 Slut. Pris:…
Läs mer
Pastry Masterclass och demo med Antonio Bachour
  • 1
  • 2
  • 3
Nästa
Werners målsättning är att alltid vara i frontlinjen när det gäller mat och matkultur. Kvalitet, ursprung och service är ledord som följt företaget sedan starten 1990 och som alltid uppskattas av våra kunder.
Kontakt
  • Werners Gourmetservice huvudkontor
  • Kämpagatan 3
  • 532 36 Skara
  • 0511-177 99
  • Werners Gourmetservice säljkontor
  • Tellusborgsvägen 67
  • 126 29 Hägersten
Copyright © 2021 Werners Gourmetservice. Alla rättigheter reserverade
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats och för att analysera vår trafik.