Recept
178
recept
← Alla kategorier
Smått och gott
Av Werners Gourmetservice
Tarte flamé med färsk tryffel, rostade hasselnötter och parmesan
Av Werners Gourmetservice
Tarte flambée med stracciatella mortadella olivolja och pistagenötter
Av Werners Gourmetservice
Potatisvåffla med löjrom och creme fraiche samt sesamkål och sidfläsk
Av Matlagerskan
Vispad brie med kamotpeppar och tryffelhonung i krispig strut toppad med rödbetspulver
Av Matlagerskan
Supermöra revben med Minus-8-mapleglace samt äpple/rödbetssallad med pistage
Av Kristin Åhlander
Rotsellerifritters med karljohansvampskräm och picklat
Av Kristin Åhlander
Rotsellerifritters med tryffelmajonnäs
Av Kristin Åhlander
Bakad lök med tryffelhollandaise och smörstekta murklor
Av Kristin Åhlander
Sommarsallad
Av Kristin Åhlander
Chilisill
Av Kristin Åhlander
Peppar- och citrussill
Av Kristin Åhlander
Werners pepparsill
Av Kristin Åhlander
Nuoc cham - vietnamesisk dippsås
Av Kristin Åhlander
Silkestofu med mango och vegansk fisksås
Av Kristin Åhlander
Couscoussallad med grön sriracha och mandel
Av Kristin Åhlander
Svart quinoa med hasselnötter och hallonvinäger
Av Kristin Åhlander
Bulgursallad med Werners smaker
Av Kristin Åhlander
Mangosallad med burrata och basilika
Av Fredrik Borgskog
Hummerchips
Av Matlagerskan
Friterad, pankopanerad fetaost med chilihonung serveras ört- och jordgubbssallad
Av Werners Gourmetservice
Tarte flambee med rökt renkött, granskottsolja, inlagda granskott och lagrad ost
Av Kristin Åhlander
Grön couscoussallad med Moghrabieh
Av Annie Hesselstad
”Hälsobar" med Valrhona Amatika 46%, vegansk
Av Werners Gourmetservice