Tarte flambée med stracciatella mortadella olivolja och pistagenötter

    Av Werners Gourmetservice

    1. Riv mozzarella i en bunke. Häll på vispgrädden och vispa ordntligt. Smaksätt med flingsalt och olivolja. Låt stå till sig i kylen 1 h
    2. Bred cremefraiche och riven parmesan på tarten. Lägg in 250 ° i 4 minuter
    3. Lägg stracciatella mortadella pistagenötter och basilika på tarten. Ringla olivolja och salta med lite flingsalt

    Ingredienser

    • 1 tarte flambée, Werners
    • 3 msk creme fraiche
    • 3 msk finriven parmesan

    Stracciatella:

    • 1 mozzarellaost
    • 4 msk vispgrädde
    • 3 msk olivolja Montfrin, Werners
    • 2 msk Läsösalt

    • 4 skivor mortadella
    • 4 msk basilikaolja, Werners
    • 4 msk pistagenötter, rostade från Werners
    • basilikablad

    Produkter i Tarte flambée med stracciatella mortadella olivolja och pistagenötter

    Werners målsättning är att alltid vara i frontlinjen när det gäller mat och matkultur. Vi har byggt relationer och skapat ett förtroende på marknaden genom att stå för vår affärsidé: ”I nära relation, förser vi gourmeten med kunskap, inspiration och smaker som förhöjer måltidsupplevelsen”