Silkestofu med mango och vegansk fisksås

    Av Kristin Åhlander

     

    4 portioner

    Vegansk rätt som kan serveras som förrätt eller som tillbehör.

    1. Dela försiktigt upp silkestofun på varje tallrik.
    2. Lägg sedan på avokado, mango och nötter.
    3. Häll försiktigt mangovinäger och fisksås på varje portion och toppa med gräslök och rostade sesamfrön

    Ingredienser

    • 1 frp silkestofu, Risberg
    • 1 dl mango i bit,  smått tärnad
    • 1 Avokado, smått tärnad
    • 4 msk Cashewnötter, rostade och hackade
    • 1 msk mangovinäger
    • 3 msk Vegansk Fisksås
    • 4 msk Gräslök, hackad
    • 2 msk rostade sesamfrön, Risberg

    Produkter i Silkestofu med mango och vegansk fisksås

    Werners målsättning är att alltid vara i frontlinjen när det gäller mat och matkultur. Vi har byggt relationer och skapat ett förtroende på marknaden genom att stå för vår affärsidé: ”I nära relation, förser vi gourmeten med kunskap, inspiration och smaker som förhöjer måltidsupplevelsen”