• Werners Värld Werners Värld
  • Recept Recept
  • Leverantörer Leverantörer
  • Utbildning Utbildning
    • Vårens utbildningar 2019
  • Om oss Om oss
    • Företaget
    • Årsredovisning
    • Kontakta oss
    • Jobba hos oss
    • Inkluderande arbetsplats
    • Hållbarhet
    • Samarbetspartners
    • Integritetspolicy
  • Webbshop Webbshop
Meny
  • Werners Värld
  • Recept
  • Leverantörer
  • Utbildning
    • Vårens utbildningar 2019
  • Om oss
    • Företaget
    • Årsredovisning
    • Kontakta oss
    • Jobba hos oss
    • Inkluderande arbetsplats
    • Hållbarhet
    • Samarbetspartners
    • Integritetspolicy
  • Webbshop

Vårens utbildningar 2019

Här nedan hittar du vårens utbildningar:

Tårtor till fest med Jennie Elmerfors, 12-13 mars 2019

Tårtor till fest med Jennie Elmerfors, 2 dagars utbildning 12-13 mars i Skara

Modern gastronomi – Tillämpad matkemi med fokus på teknik, smak & textur, 19-20 mars 2019

Modern gastronomi – Tillämpad matkemi med fokus på teknik, smak och textur, med Jesper Johansson
19-20 mars, Skara

 

Glass och sorbet med Christophe Domange, 2-3 april 2019

Glass och sorbet med Christphe Domange, världsmästare i glass. 2-3 april, Primulator Upplands Väsby

 

Werners målsättning är att alltid vara i frontlinjen när det gäller mat och matkultur. Kvalitet, ursprung och service är ledord som följt företaget sedan starten 1990 och som alltid uppskattas av våra kunder.
Kontakt
  • Werners Gourmetservice huvudkontor
  • Kämpagatan 3
  • 532 36 Skara
  • 0511-177 99
  • Werners Gourmetservice säljkontor
  • Värmdövägen 213
  • 131 41 Nacka
Copyright © 2019 Werners Gourmetservice. Alla rättigheter reserverade