Utbildning

Utbildning

Tillsammans växer talanger – med kunskap utvecklas branschen

Werners Educations syfte är att bidra till branschens utveckling. Vi vill vara en självklar mötesplats för kunskap, inspiration och nyfikenhet. Vår ambition är att göra kunskap mer tillgänglig. Vi skapar och utvecklar utbildningsprogrammet i nära samarbete med våra kunder samt Valrhonas och Sosas chefskonditorer. Werners internationella kunskapsnätverk består förutom av professionella kockar och konditorer också av experter på universitet, yrkeshögskolor och våra livsmedelsproducenter. Utbildningarna riktar sig till personal på konditorier, caféer, hotell och restauranger. Vi kombinerar teori och praktik för att öka förståelsen. Utbildningarna är en spännande mötesplats för branschen. Genom kunskapsutbyte mellan yrkesmänniskor med unika talanger bidrar vi till att stärka både kompetens och självförtroende hos våra kunders medarbetare. Kunder som deltagit vid våra utbildningar lyfter ofta fram kunskapsutbytet mellan deltagarna som en extra krydda.

Förutom utbildningar arbetar vi med kunskapssupport till Svenska Kocklandslaget och Konditorlandslaget samt de olika regionala landslagen i Stockholm, Göteborg och Skåne.

En naturlig del i vår verksamhet är att hjälpa våra kunder med recept, hantverkstips och råvarukunskap. Hör gärna av er om ni har frågor.

Sagt om Werners Education, Jesper Långström SBK och Konditorlandslaget:

”Jag kan inte nog betona hur tacksamma vi är för Jespers kunskap och inspiration som du stod för under de två dagar Konditorlandslaget hade äran av att få gästa er på Werners Gourmetservice. Vilka otroliga lokaler ni har och vilket mottagande vi fick. Dina övningar och frågeställningar fick laget att börja samarbeta nästan omedelbart. Stort tack också till Kristin för hennes fantastiska mat och service. Werners Gourmetservice har en fantastisk anläggning och ett stort hjärta för branschen. Det gör att Konditorlandslaget får det mycket lättare i resan mot målet. Stort tack till er för två oförglömliga dagar.”

Olika upplägg för utbildning och kunskapsutbyte

  • Utbildning hos kund, ½ – 2 dagar.
  • Utbildning i Skara, 2 dagar.
  • Utbildning på Valrhonas konditorskola i Frankrike, söndag-torsdag.

Kontakta gärna Jesper Johansson eller Kristin Åhlander på: wernerseducation@wgs.se för mer information.

Läs mer… om övergripande information om kurs hos kund.

Vi samarbetar också med:

Svenska Kocklandslaget

Svenska Konditorlandslaget

Stockholm Culinary Team

Culinary Team West of Sweden

Skåne Kulinar

WGS_Education_logotype

 

För mer information och bokning kontakta din säljare eller wernerseducation@wgs.se

 

 Werners Educations verksamhet koordineras av Kristin Åhlander, kock med flerårig erfarenhet från krogar i Stockholm och Lidköping. Hon har tidigare arbetat som innesäljare på Werners i Skara. Med ett stort intresse och internutbildning samt deltagande i många dessertkurser har hon skaffat sig kunskap även på konditorisidan. Kristin har en fantastisk känsla för smak och form och hjälper även till som matkreatör på Werners.

Kristin håller i allt runt omkring utbildningarna och ser till att deltagarnas upplevelse blir bästa tänkbara.