Werners Värld
Werners Värld
Recept
Recept
Varumärken
Varumärken
Valrhona
Sosa
Sicoly
Dammann Frères
Salsus
La Rose Noire
Bindi
Calvisius
Læsø Salt
Plantin
Bottarga Boreale
Selectos de Castilla
Svart af Hälsingborg
Risberg
Pärlans Konfektyr
Högtorp Gård
Utbildning
Utbildning
Om oss
Om oss
Företaget
Årsredovisning
Kontakta oss
Jobba hos oss
Inkluderande arbetsplats
Hållbarhet
Samarbetspartners
Integritetspolicy
Webbshop
Webbshop
Meny
Werners Värld
Recept
Varumärken
Valrhona
Sosa
Sicoly
Dammann Frères
Salsus
La Rose Noire
Bindi
Calvisius
Læsø Salt
Plantin
Bottarga Boreale
Selectos de Castilla
Svart af Hälsingborg
Risberg
Pärlans Konfektyr
Högtorp Gård
Utbildning
Om oss
Företaget
Årsredovisning
Kontakta oss
Jobba hos oss
Inkluderande arbetsplats
Hållbarhet
Samarbetspartners
Integritetspolicy
Webbshop
Kapris på granskott
Jonas Larsson
Dela
Via e-post
Facebook
Twitter
Pinterest
Skriv ut
Ingredienser
200 g färska granskott
Lag
500 g Champagnevinäger
50 g havssalt
Gör så här
Koka upp lagen, slå lagen över granskotten och låt stå till nästa dag.
Vi använder
cookies
för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats och för att analysera vår trafik.
Jag förstår