734 recept
    Tamago Yaki
    Av Frida Ronge

    Tamago Yaki

    Potatisvåffla med löjrom och creme fraiche samt sesamkål och sidfläsk
    Av Werners Gourmetservice

    Potatisvåffla med löjrom och creme fraiche samt sesamkål och sidfläsk

    Löksoppa med röd miso, sesam, japanskt mjölkbröd med tryffel och anklever ”Yakiniku”
    Av Fredrik Andersson

    Löksoppa med röd miso, sesam, japanskt mjölkbröd med tryffel och anklever ”Yakiniku”

    Stekt ankbröst ”five spice” med sesam och pankocrust, syrad kålrot, kålrotskräm med miso och anksås med sichuan och stjärnanis
    Av Fredrik Andersson

    Stekt ankbröst ”five spice” med sesam och pankocrust, syrad kålrot, kålrotskräm med miso och anksås med sichuan och stjärnanis

    Anklårsbulgogi med gochujangmajonnäs, kimchi, böngroddar och krispiga gyoza
    Av Fredrik Andersson

    Anklårsbulgogi med gochujangmajonnäs, kimchi, böngroddar och krispiga gyoza

    Udonnudlar i kimchisås, gochujang, rostad lök och sesamfrö

    Udonnudlar i kimchisås, gochujang, rostad lök och sesamfrö

    Fiskbullar i gröncurrybuljong med ris, koriander och pak choi
    Av Fredrik Andersson

    Fiskbullar i gröncurrybuljong med ris, koriander och pak choi

    Baskisk cheesecake med miso dulche the leche, læsøsalt, yuzukräm och rostad sesam
    Av Fredrik Andersson

    Baskisk cheesecake med miso dulche the leche, læsøsalt, yuzukräm och rostad sesam

    Vegansk tarte med körsbär och tonkaböna
    Av Lisa Dagnäs

    Vegansk tarte med körsbär och tonkaböna

    Pralin med Amatika vit, mandarin, mandel och kanel, VEGANSK
    Av Lisa Dagnäs

    Pralin med Amatika vit, mandarin, mandel och kanel, VEGANSK

    Macaron med vispad ganache och svartvinbär, VEGANSK
    Av Lisa Dagnäs

    Macaron med vispad ganache och svartvinbär, VEGANSK

    Riesling/saffranskokta päron med lättvispad grädde med citron och kardemummaflarn
    Av Matlagerskan

    Riesling/saffranskokta päron med lättvispad grädde med citron och kardemummaflarn

    Rooibos de Noel-pannacotta med rostad vit choklad och hasselnötter
    Av Matlagerskan

    Rooibos de Noel-pannacotta med rostad vit choklad och hasselnötter

    Vispad brie med kamotpeppar och tryffelhonung i krispig strut toppad med rödbetspulver
    Av Matlagerskan

    Vispad brie med kamotpeppar och tryffelhonung i krispig strut toppad med rödbetspulver

    Eldad pilgrimsmussla på misosmörad mandelpotatispure med hummerskum -toppad med pistage och sumac
    Av Matlagerskan

    Eldad pilgrimsmussla på misosmörad mandelpotatispure med hummerskum -toppad med pistage och sumac

    Marockanska kryddiga lammköttbullar och labneh serveras med örter och granatäpple som fingerfood
    Av Matlagerskan

    Marockanska kryddiga lammköttbullar och labneh serveras med örter och granatäpple som fingerfood

    Voatsaperifery- och rödbetsgravad lax med granbarrsylt på fröknäcke
    Av Matlagerskan

    Voatsaperifery- och rödbetsgravad lax med granbarrsylt på fröknäcke

    Rosmarin- och cubepepparstekt ankbröst med kål och citrussallad samt dressing på blåbär och balsamvinäger
    Av Matlagerskan

    Rosmarin- och cubepepparstekt ankbröst med kål och citrussallad samt dressing på blåbär och balsamvinäger

    Supermöra revben med Minus-8-mapleglace samt äpple/rödbetssallad med pistage
    Av Matlagerskan

    Supermöra revben med Minus-8-mapleglace samt äpple/rödbetssallad med pistage

    Smörstekt röding med saffransmörsås och bakad kål toppat med nässelpulver och regnbågsrom
    Av Matlagerskan

    Smörstekt röding med saffransmörsås och bakad kål toppat med nässelpulver och regnbågsrom

    Panko- och cidervinägersenap griljerad skinka med gransblomsdressing på rågbröd
    Av Matlagerskan

    Panko- och cidervinägersenap griljerad skinka med gransblomsdressing på rågbröd

    Sesamnudlar
    Av Kristin Åhlander

    Sesamnudlar

    Jordnötsnudlar
    Av Kristin Åhlander

    Jordnötsnudlar

    Kinesiska chilinudlar
    Av Kristin Åhlander

    Kinesiska chilinudlar