• Werners Värld Werners Värld
  • Recept Recept
  • Varumärken Varumärken
    • Valrhona
    • Sosa
    • Sicoly
    • illy
    • Dammann Frères
    • Salsus
    • La Rose Noire
    • Bindi
    • Calvisius
    • Læsø Salt
    • Plantin
    • Bottarga Boreale
    • Selectos de Castilla
    • Risberg
    • Pärlans Konfektyr
  • Utbildning Utbildning
  • Om oss Om oss
    • Företaget
    • Årsredovisning
    • Kontakta oss
    • Jobba hos oss
    • Inkluderande arbetsplats
    • Hållbarhet
    • Samarbetspartners
    • Integritetspolicy
  • Webbshop Webbshop
Meny
  • Werners Värld
  • Recept
  • Varumärken
    • Valrhona
    • Sosa
    • Sicoly
    • illy
    • Dammann Frères
    • Salsus
    • La Rose Noire
    • Bindi
    • Calvisius
    • Læsø Salt
    • Plantin
    • Bottarga Boreale
    • Selectos de Castilla
    • Risberg
    • Pärlans Konfektyr
  • Utbildning
  • Om oss
    • Företaget
    • Årsredovisning
    • Kontakta oss
    • Jobba hos oss
    • Inkluderande arbetsplats
    • Hållbarhet
    • Samarbetspartners
    • Integritetspolicy
  • Webbshop
Reportage

Cercle V-kunder på utbildning hos Valrhona, Brooklyn

Cercle V-kunder på utbildning hos Valrhona, Brooklyn
I september åkte Johan Sterner från Werners Gourmetservice tillsammans med åtta Cercle V-kunder till Valrhonas skola i Brooklyn, New York. Här kan ni läsa om resan dag för dag. Dag 1. Resan börjar med att vi träffas på Arlanda kl. 10.30 De kunder som valt att följa med är: – Sören Resare, Maxi ICA Stormarknad Haninge – Jennie Norgren, Patisseriet, Lund – Niklas Cramer, Strandbaden, Falkenberg – Pia Cedvall, Grand Hotel, Stockholm – Magnus Andersson, Nääs Fabriker, Tollered – Nina Kalnak,  Fahlmans Konditori, Helsingborg – Felicia Brobeck, Fahlmans Konditori, Helsingborg – Therese Gilbert,  Sturehof, Stockholm Alla anlände i god tid innan incheckning och vi kunde gå…
Läs mer
Cercle V-kunder på utbildning hos Valrhona, Brooklyn
Reportage

Gastronomisk revolutionär

Gastronomisk revolutionär
Ett luftigt skum som håller sig fint länge på tallriken. En olja som förvandlas till pulver. En kräm som inte kräver kokning. Nej, det handlar inte om något hokus pokus, utan om smarta och enkla produkter från katalanska Sosa, som kommit att revolutionera den moderna gastronomin. Känner du igen problemet? Du gör en fluffig maräng – perfekt i konsistens, men som bara efter en kort tid börjar släppa ifrån sig vätska och förlora sin fräschör. Men genom att använda ett vegetabiliskt emulgeringsmedel istället för äggvita kommer du på ett enkelt sätt runt problemet och får en maräng, som håller sig…
Läs mer
Gastronomisk revolutionär
Reportage

PROVINUM har stort urval viner från Kloster Eberbach

PROVINUM har stort urval viner från Kloster Eberbach
Tack vare den stora odlingsarealen – som omfattar många av de bästa lägena i Rheingau – har vinerna från Kloster Eberbach ett fördelaktigt pris. Provinum, som representerar vinklostret i Sverige, har en rad eleganta Riesling- och Spätburgunderviner i sortimentet. De säljs till restauranger men också till allmänheten via Systembolaget samt till SAS som serverar Kloster Eberbach i Business class. Kloster Eberbach Riesling Spätlese 2014 finns i de flesta Systembutiker. Nr 6257, pris 119 kr. Det är ett halvtorrt vin med frisk syra som gör det mycket matvänligt. Doften är komplex med inslag av petroleum, torkade aprikoser, mineral, citrus och stenfrukter.…
Läs mer
PROVINUM har stort urval viner från Kloster Eberbach
Reportage

Tiamo tartufo e tiramisù!

Tiamo tartufo e tiramisù!
Alla älskar tartufo, tiramisù och semifreddo! Med portionsdesserter från Bindi i frysen kan du överraska med fantasifulla läckerheter från Italien. Dekorera med färska bär och hyvlade chokladspån så är det serveringsklart till fem gäster – eller femhundra! TARTUFO är en klassisk glassdessert som du säkert har avnjutit på någon mysig uteservering i Rom eller vid Gardasjön. Men visste du att den skapades i Pizzo i Kalabrien i södra Italien 1952? En ättling till Viktor Emanuel, det enade Italiens förste kung, besökte då Pizzo för att vara med vid ett stort och påkostat bröllop. Problemet var bara att glass, som på den…
Läs mer
Tiamo tartufo e tiramisù!
Reportage

Världsberömt kaffe med unik smakprofil

Världsberömt kaffe med unik smakprofil
Kaffevärldens Rolls-Royce brukar det kallas – italienska illy. Hemligheten bakom den världsberömda espresson ligger i den unika blandningen av noga utvalda arabicabönor som omsorgsfullt rostas till ett högklassigt kaffe med absolut jämn kvalitet och enhetlig smakprofil. Den omisskänliga illysmaken har kommit att bli ett begrepp bland kaffeälskare över hela världen. Oavsett om man njuter en espresso i Stockholm eller Singapore är smakprofilen alltid densamma – en väl avvägd balans mellan bitterhet, syra och sötma och med ton av karamell, rostat bröd, choklad, mandel och honung. Blandningen består av nio olika arabicabönor från de bästa skördarna i 20 olika länder och finns i tre…
Läs mer
Världsberömt kaffe med unik smakprofil
Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
Nästa
Werners målsättning är att alltid vara i frontlinjen när det gäller mat och matkultur. Kvalitet, ursprung och service är ledord som följt företaget sedan starten 1990 och som alltid uppskattas av våra kunder.
Kontakt
  • Werners Gourmetservice huvudkontor
  • Kämpagatan 3
  • 532 36 Skara
  • 0511-177 99
  • Werners Gourmetservice säljkontor
  • Tellusborgsvägen 67
  • 126 29 Hägersten
Copyright © 2021 Werners Gourmetservice. Alla rättigheter reserverade
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats och för att analysera vår trafik.