• Werners Värld Werners Värld
  • Recept Recept
  • Varumärken Varumärken
    • Valrhona
    • Sosa
    • Sicoly
    • Dammann Frères
    • Salsus
    • La Rose Noire
    • Bindi
    • Calvisius
    • Læsø Salt
    • Plantin
    • Bottarga Boreale
    • Selectos de Castilla
    • Svart af Hälsingborg
    • Risberg
    • Pärlans Konfektyr
    • Högtorp Gård
  • Utbildning Utbildning
  • Om oss Om oss
    • Företaget
    • Årsredovisning
    • Kontakta oss
    • Jobba hos oss
    • Inkluderande arbetsplats
    • Hållbarhet
    • Samarbetspartners
    • Integritetspolicy
  • Webbshop Webbshop
Meny
  • Werners Värld
  • Recept
  • Varumärken
    • Valrhona
    • Sosa
    • Sicoly
    • Dammann Frères
    • Salsus
    • La Rose Noire
    • Bindi
    • Calvisius
    • Læsø Salt
    • Plantin
    • Bottarga Boreale
    • Selectos de Castilla
    • Svart af Hälsingborg
    • Risberg
    • Pärlans Konfektyr
    • Högtorp Gård
  • Utbildning
  • Om oss
    • Företaget
    • Årsredovisning
    • Kontakta oss
    • Jobba hos oss
    • Inkluderande arbetsplats
    • Hållbarhet
    • Samarbetspartners
    • Integritetspolicy
  • Webbshop
Reportage

Japanflirt med sudachi och hjortron på Nobelmiddagen

Japanflirt med sudachi och hjortron på Nobelmiddagen
Under flera år var glassbomb den obligatoriska nobeldesserten med så är det inte längre. Nu är det innovativa, smakrika konstverk som serveras under årets stora bankett. När man tänker på vackra och goda desserter går tankarna snabbt till konditorn Daniel Roos. Daniel är en av förgrundsgestalterna när det gäller att främja en ny dessertkultur i Sverige och gett desserten stjärnstatus. Hans meritlista är lång och för 3:e året i rad har han skapat desserten till Nobelmiddagen. Han levererar succé år efter år och ingen dessert är den andra lik. När det stod klart att Daniel skulle stå för desserten till…
Läs mer
Japanflirt med sudachi och hjortron på Nobelmiddagen
Reportage

Werners Gourmetservice vinner priset Årets företagare i Skara 2016

Werners Gourmetservice vinner priset Årets företagare i Skara 2016
I torsdags kväll hyllades Skaras näringsliv när Skaras Företagsfest hölls på Jula Hotell. Det delades ut pris för Årets uppstickare, Årets handlare och Årets företagare. Werners Gourmetservice utsågs till Årets Företagare med motiveringen: “Ett företag med stadig och stark tillväxt som fortsätter att växa. De har satsat och utökat. Ett företag med stor spridning i landet som Skara skall vara stolta över. Kontoret har blivit till ett smycke i staden.” — Det är väldigt roligt och det värmer att vi får ett erkännande trots att vi inte är en profil i det lokala näringslivet. Ett erkännande för alla medarbetare som…
Läs mer
Werners Gourmetservice vinner priset Årets företagare i Skara 2016
Reportage

Fredrik Borgskog åker över Atlanten för att kamma hem guld i Valrhonas tävling C3

Fredrik Borgskog åker över Atlanten för att kamma hem guld i Valrhonas tävling C3
Snart gäller det! 23-24 oktober är det dags för Valrhonas stora tävling C3 Chef, Chocolate, Competition i Brooklyn, New York. Tävlingen C3 har arrangerats tidigare men i år är det första gången för Sverige att vara med, och det är ingen mindre än Sveriges smakgeni Fredrik Borgskog som representerar Sverige. Bild från Paris, den nordiska uttagningen till C3, där Fredrik vann finalplatsen. Fredrik Borgskog har flera tävlingar i ryggen. Som medlem i Svenska Kocklandslaget 2005-2008, tog han tillsammans med laget en andra och tredje plats. År 2013 blev han medlem i Svenska konditorlandslaget som han tävlade med i tre år.…
Läs mer
Fredrik Borgskog åker över Atlanten för att kamma hem guld i Valrhonas tävling C3
Reportage

Med miljön i fokus och guld i sikte åker Svenska Kocklandslaget till OS i Erfurt

Med miljön i fokus och guld i sikte åker Svenska Kocklandslaget till OS i Erfurt
Redan för ett år sedan började kocklandslaget testa flera olika huvudråvaror för de olika tävlingsrätterna. När väl råvaran var bestämd skapades rätter som sen finslipats ända fram till tävlingen. Lagen får själva bestämma menyn utifrån de tävlingsregler som gäller, och det får gärna vara lokala råvaror som speglar nationens matlagning. Varje kväll är det åtta länder som tävlar och de ska servera en trerätters meny till 110 gäster. Bland dessa 110 gäster är 5-6 personer domare som är utbildade av World Association of Chefs’ Societies och har aktuell tävlingserfarenhet från liknande nivåer. Förrätten ska bestå av fisk och/eller skaldjur och…
Läs mer
Med miljön i fokus och guld i sikte åker Svenska Kocklandslaget till OS i Erfurt
Reportage

Cercle V-kunder på utbildning hos Valrhona, Brooklyn

Cercle V-kunder på utbildning hos Valrhona, Brooklyn
I september åkte Johan Sterner från Werners Gourmetservice tillsammans med åtta Cercle V-kunder till Valrhonas skola i Brooklyn, New York. Här kan ni läsa om resan dag för dag. Dag 1. Resan börjar med att vi träffas på Arlanda kl. 10.30 De kunder som valt att följa med är: – Sören Resare, Maxi ICA Stormarknad Haninge – Jennie Norgren, Patisseriet, Lund – Niklas Cramer, Strandbaden, Falkenberg – Pia Cedvall, Grand Hotel, Stockholm – Magnus Andersson, Nääs Fabriker, Tollered – Nina Kalnak,  Fahlmans Konditori, Helsingborg – Felicia Brobeck, Fahlmans Konditori, Helsingborg – Therese Gilbert,  Sturehof, Stockholm Alla anlände i god tid innan incheckning och vi kunde gå…
Läs mer
Cercle V-kunder på utbildning hos Valrhona, Brooklyn
Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Nästa
Werners målsättning är att alltid vara i frontlinjen när det gäller mat och matkultur. Kvalitet, ursprung och service är ledord som följt företaget sedan starten 1990 och som alltid uppskattas av våra kunder.
Kontakt
  • Werners Gourmetservice huvudkontor
  • Kämpagatan 3
  • 532 36 Skara
  • 0511-177 99
  • Werners Gourmetservice säljkontor
  • Tellusborgsvägen 67
  • 126 29 Hägersten
Copyright © 2021 Werners Gourmetservice. Alla rättigheter reserverade
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats och för att analysera vår trafik.