• Werners Värld Werners Värld
  • Recept Recept
  • Varumärken Varumärken
    • Valrhona
    • Sosa
    • Sicoly
    • illy
    • Dammann Frères
    • Salsus
    • La Rose Noire
    • Bindi
    • Calvisius
    • Læsø Salt
    • Plantin
    • Bottarga Boreale
    • Selectos de Castilla
    • Risberg
    • Pärlans Konfektyr
  • Utbildning Utbildning
  • Om oss Om oss
    • Företaget
    • Årsredovisning
    • Kontakta oss
    • Jobba hos oss
    • Inkluderande arbetsplats
    • Hållbarhet
    • Samarbetspartners
    • Integritetspolicy
  • Webbshop Webbshop
Meny
  • Werners Värld
  • Recept
  • Varumärken
    • Valrhona
    • Sosa
    • Sicoly
    • illy
    • Dammann Frères
    • Salsus
    • La Rose Noire
    • Bindi
    • Calvisius
    • Læsø Salt
    • Plantin
    • Bottarga Boreale
    • Selectos de Castilla
    • Risberg
    • Pärlans Konfektyr
  • Utbildning
  • Om oss
    • Företaget
    • Årsredovisning
    • Kontakta oss
    • Jobba hos oss
    • Inkluderande arbetsplats
    • Hållbarhet
    • Samarbetspartners
    • Integritetspolicy
  • Webbshop
Reportage

Bästa oljorna från det torra Spanien

Bästa oljorna från det torra Spanien
Spanien är världens största producent av olivolja med Casas de Hualdo som en av de stora stjärnorna. Olivoljan från det familjeägda företaget har tagit hem åtskilliga utmärkelser genom åren och har utsetts till en av världens absolut bästa. Casas de Hualdo har sina odlingar i El Carpio de Tajo, strax utanför Toledo i regionen Castilla-La Mancha. Området är känt för sitt extrema och växlingsrika klimat med långa heta somrar och kalla vintrar. Sommartid kan kvicksilvret stiga till 45 grader och vintertid sjunka till åtskilliga minusgrader. Nederbördsmängden är blygsamma 300–400 millimeter per år och regionen brukar kallas España Seca – det…
Läs mer
Bästa oljorna från det torra Spanien
Reportage

Baka de godaste kanelbullarna med Daniel Lindebergs bästa tips!

Baka de godaste kanelbullarna med Daniel Lindebergs bästa tips!
Det är inte för inte kanelbullen har ärats med en alldeles egen dag! Det är bland den mest älskade fikabrödet vi har i Sverige. Vi svenskar njuter gärna av nybakta bullar, men hur får man sådär riktigt fluffiga goda bullar? Vi har åkt till Lindebergs Bageri och Konditori i Orminge som ligger en bit utanför Stockholms kärna och bakat bullar med en av Sveriges grymmaste bagare, Daniel Lindeberg. Det han inte vet om bullar är inte värt att veta och nu har han delat med sig av sina knep för att baka de godaste kanelbullarna! Daniels tips, steg för steg, till…
Läs mer
Baka de godaste kanelbullarna med Daniel Lindebergs bästa tips!
Reportage

Familjen Sabarot i Le Puy odlar stjärnkockarnas favoritlinser

Familjen Sabarot i Le Puy odlar stjärnkockarnas favoritlinser
Linsen härstammar från Mesopotamien (dagens Irak) och är en av de äldsta odlade matväxterna. Linser finns i olika sorter men bästa kvaliteten och mest näring ger gröna linser som ger 31 procent mer fibrer än till exempel de gula. Linsen räknas till världens mest nyttiga grönsaker och innehåller hög halt av protein och viktiga aminosyror. Werners samarbetar med familjeföretaget Sabarot, grundat 1819. De var mjölnare från början men breddade sig till att handla med olika naturliga livsmedel. Sabarot har sin anläggning i Chaspuzac, mitt i franska centralmassivet, där de berömda gröna linserna från le Puy en Velay växer. Linserna lyder…
Läs mer
Familjen Sabarot i Le Puy odlar stjärnkockarnas favoritlinser
Reportage

Njut av Valrhona, illy och fina viner på flyget

Njut av Valrhona, illy och fina viner på flyget
När du flyger med SAS kan du njuta av exklusiva desserter, glass på Valrhonachoklad, illykaffe, te från Dammann Frères och spännande viner. SAS utvecklar sitt mat- och dryckeskoncept och Werners blir en allt viktigare partner. På en av SAS långflygningar pågår serveringen av kvällens middag i Business Class. Till den krämiga chokladfondanten med apelsinsås serveras Sauternes eller portvin. Allt levererat av Werners Gourmetservice och systerbolaget Provinum. När SAS utökar flottan och öppnar nya linjer utvidgas samarbetet med Werners och Provinum. Bland annat har Provinum fått förtroendet att leverera samtliga viner på både korta och långa linjer. – Vi är oerhört noga med att…
Läs mer
Njut av Valrhona, illy och fina viner på flyget
Reportage

Är semlan en semla

Är semlan en semla
Nygräddad fluffig kardemummabulle fylld med krämig smakrik mandelmassa, spritsad nyvispad grädde, ett litet lock och sist men inte minst pudrad med florsocker. Ni är nog med på vilket populärt bakverk vi beskriver – en klassisk semla! Men är semlan en semla?! I Sverige äts det ca 40 miljoner semlor per år och de senaste åren har nya innovativa semmelhybrider skapats. 2015 lanserades en dundersuccé. Mattias Ljungberg, ägare av Tössebageriet, tog fram semmelwrapen som blev startskottet för trenden att skapa egna och unika semlor. Under semmelsäsongen 2014 experimenterade Mattias med att göra om semlan till en wrap. Efter en hel del provbakande…
Läs mer
Är semlan en semla
Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
Nästa
Werners målsättning är att alltid vara i frontlinjen när det gäller mat och matkultur. Kvalitet, ursprung och service är ledord som följt företaget sedan starten 1990 och som alltid uppskattas av våra kunder.
Kontakt
  • Werners Gourmetservice huvudkontor
  • Kämpagatan 3
  • 532 36 Skara
  • 0511-177 99
  • Werners Gourmetservice säljkontor
  • Tellusborgsvägen 67
  • 126 29 Hägersten
Copyright © 2021 Werners Gourmetservice. Alla rättigheter reserverade
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats och för att analysera vår trafik.