• Werners Värld Werners Värld
  • Recept Recept
  • Varumärken Varumärken
    • Valrhona
    • Sosa
    • Sicoly
    • illy
    • Dammann Frères
    • Salsus
    • La Rose Noire
    • Bindi
    • Calvisius
    • Læsø Salt
    • Plantin
    • Bottarga Boreale
    • Selectos de Castilla
    • Risberg
    • Pärlans Konfektyr
  • Utbildning Utbildning
  • Om oss Om oss
    • Företaget
    • Årsredovisning
    • Kontakta oss
    • Jobba hos oss
    • Inkluderande arbetsplats
    • Hållbarhet
    • Samarbetspartners
    • Integritetspolicy
  • Webbshop Webbshop
Meny
  • Werners Värld
  • Recept
  • Varumärken
    • Valrhona
    • Sosa
    • Sicoly
    • illy
    • Dammann Frères
    • Salsus
    • La Rose Noire
    • Bindi
    • Calvisius
    • Læsø Salt
    • Plantin
    • Bottarga Boreale
    • Selectos de Castilla
    • Risberg
    • Pärlans Konfektyr
  • Utbildning
  • Om oss
    • Företaget
    • Årsredovisning
    • Kontakta oss
    • Jobba hos oss
    • Inkluderande arbetsplats
    • Hållbarhet
    • Samarbetspartners
    • Integritetspolicy
  • Webbshop
Produktnyheter

Nu lanserar vi ny innovation från Valrhona

Nu lanserar vi ny innovation från Valrhona
Måndag 6 november lanseras två nya couverturer från Valrhona Inspiration – Jordgubb och Passion. Inspiration är Valrhonas nya produktserie av frukt- och nötcouverture som görs på naturliga ingredienser: frukt eller mandel, kakaosmör och socker. Det är rena och intensiva smaker med unik chokladtextur. Ett nytt sätt för att smaksätta glass, desserter och choklad. Kontakta din säljare eller innesalj@wgs.se, 0511-177 99 för order och mer info. Valrhona Inspiration finns i smakerna Mandel, Passion och Jordgubb. För mer info och recept klicka här: Produktblad Valrhona Inspiration Recept Valrhona Inspiration    
Läs mer
Nu lanserar vi ny innovation från Valrhona
Produktnyheter

Vår goda marmelad finns nu även i mindre burk

Vår goda marmelad finns nu även i mindre burk
Vi har utökat sortimentet av våra storsäljare fikon- och lagerbladsmarmelad, grön tomatmarmelad och päronmarmelad. Nu finns de även som 120 g. En smakrik marmelad tillsammans med en vällagrad ost, ett gott bröd eller en bit stekt anklever är en lika enkel som härlig njutning. Marmeladen har sitt ursprung i Mellanöstern och kom till Portugal under 1500-talet. Den första marmeladen gjordes av kvittenfrukter som på portugisiska heter marmelo och kvittenmarmeladen fick följaktligen namnet marmelada. Kvitten (Cydonia oblonga) är ett lövträd inom familjen rosväxter, vars frukter är lika stora som äpplen, fast med fastare fruktkött. Grundreceptet på marmelad bygger på samma mängd frukt som…
Läs mer
Vår goda marmelad finns nu även i mindre burk
Produktnyheter

illy issimo

illy issimo
Upptäck illys serie av kaffedrinkar och skäm bort dina smaksinnen med illys unika blandning framställd på 9 av de finaste Arabica bönor från världens bästa kafferegioner. Utan tillsatta färg- eller smakämnen och konserveringsmedel.
Läs mer
illy issimo
Produktnyheter

Nya chokladsorter från Valrhona i sortimentet

Nya chokladsorter från Valrhona i sortimentet
Nu får den svenska marknaden ta del av två nya chokladsorter från Valrhona, en blond och en dubbelfermenterad. 52167 Blond Orelys 35%, feves 3 kg 52166 Kidavoa 50%, feves 3 kg Läs mer här
Läs mer
Nya chokladsorter från Valrhona i sortimentet
Produktnyheter

Valrhona gör det igen– skapar ny innovativ choklad

Valrhona gör det igen– skapar ny innovativ choklad
Nu får den svenska marknaden ta del av två nya chokladsorter från Valrhona, en blond och en dubbelfermenterad. Valrhona strävar ständigt efter att tillgodose konditorier och kockar med nya unika, spännande chokladsorter av högsta kvalitet. 2012 skapade Valrhona Dulcey, den första blonda chokladen på marknaden som är unik i sitt slag. Nu har de skapat ytterligare en ny blond choklad med muscovadosocker, Blond Orelys 35% som har en söt, frisk smak och aromatiska toner av lakrits och mördeg. Muscovadosockret som används kommer från Mauritius. För att utvinna det naturliga sockret krossar man sockerrören och pressar till en juice. Sockerjuicen värms…
Läs mer
Valrhona gör det igen– skapar ny innovativ choklad
Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Nästa
Werners målsättning är att alltid vara i frontlinjen när det gäller mat och matkultur. Kvalitet, ursprung och service är ledord som följt företaget sedan starten 1990 och som alltid uppskattas av våra kunder.
Kontakt
  • Werners Gourmetservice huvudkontor
  • Kämpagatan 3
  • 532 36 Skara
  • 0511-177 99
  • Werners Gourmetservice säljkontor
  • Tellusborgsvägen 67
  • 126 29 Hägersten
Copyright © 2021 Werners Gourmetservice. Alla rättigheter reserverade
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats och för att analysera vår trafik.