• Werners Värld Werners Värld
  • Recept Recept
  • Varumärken Varumärken
    • Valrhona
    • Sosa
    • Sicoly
    • Dammann Frères
    • Salsus
    • La Rose Noire
    • Bindi
    • Calvisius
    • Læsø Salt
    • Plantin
    • Bottarga Boreale
    • Selectos de Castilla
    • Svart af Hälsingborg
    • Risberg
    • Pärlans Konfektyr
    • Högtorp Gård
  • Utbildning Utbildning
  • Om oss Om oss
    • Företaget
    • Årsredovisning
    • Kontakta oss
    • Jobba hos oss
    • Inkluderande arbetsplats
    • Hållbarhet
    • Samarbetspartners
    • Integritetspolicy
  • Webbshop Webbshop
Meny
  • Werners Värld
  • Recept
  • Varumärken
    • Valrhona
    • Sosa
    • Sicoly
    • Dammann Frères
    • Salsus
    • La Rose Noire
    • Bindi
    • Calvisius
    • Læsø Salt
    • Plantin
    • Bottarga Boreale
    • Selectos de Castilla
    • Svart af Hälsingborg
    • Risberg
    • Pärlans Konfektyr
    • Högtorp Gård
  • Utbildning
  • Om oss
    • Företaget
    • Årsredovisning
    • Kontakta oss
    • Jobba hos oss
    • Inkluderande arbetsplats
    • Hållbarhet
    • Samarbetspartners
    • Integritetspolicy
  • Webbshop
Utbildning

Sosa workshop i Köpenhamn

Sosa workshop i Köpenhamn
Välkommen till vår molekylära värld! Vi har bjudit in en av SOSAs produktspecialister, Michael Zorin, till Köpenhamn för att vara värd för två spännande och inspirerande workshops med två olika tema:  SÖTT – SMAK, TEXTUR OCH TEKNIK Michael kommer att fokusera på särskilt det söta i köket – så kursen blir givande för dig som jobbar med desserter och inom bageri och konditori. SALT – SMAK, TEXTUR OCH TEKNIK Michael kommer ha ett särskilt fokus på det salta under denna workshop. Mycket inspirerande och spännande för dig som arbetar i denna genre. Under workshop kommer vi också att presentera fruktpuréer från…
Läs mer
Sosa workshop i Köpenhamn
Utbildning

Fika- Afternoon Tea- Gateau de Voyage med Luke Frost

Fika- Afternoon Tea- Gateau de Voyage med Luke Frost
För oss i Sverige är fika ett naturligt och självklart inslag i vardagen. Oavsett om det är en slät kopp kaffe på jobbet eller på café med en cappuccino och bakverk, slår vi oss gärna ner tillsammans för att få ett litet break, slappna av och snacka. Som sagt, i Norden har vi en väletablerad fikakultur, men hur ser det ut i andra länder? Fikas det på samma sätt i England och Frankrike som i Sverige. Luke Frost, pastry chef från Valrhona, var hos oss i förra veckan och höll en utbildning inom just fika. Kursen FIKA- Afternoon Tea- Gateau…
Läs mer
Fika- Afternoon Tea- Gateau de Voyage med Luke Frost
Utbildning

Kreativitet och lekfullt med Fredrik Borgskog och Jesper Johansson

Kreativitet och lekfullt med Fredrik Borgskog och Jesper Johansson
Vad händer om man mixar en pedagogisk matnörd med ett konstnärligt smakgeni, och där båda gärna tänker utanför boxen? Jo man får en helt makalöst rolig och lärorik utbildning i kreativitet och lekfullhet med Jesper Johansson och Fredrik Borgskog. Vi har sällan tid att laborera och testa oss fram till nya desserter, och än mindre tid för att sitta ner och brainstorma helt nya tankebanor som tar oss utanför boxen. Den här utbildningen skiljer sig från vanliga traditionella dessertutbildningar, här är det fokus på kreativitet, lek och nyfikenhet, med uppmaning till att våga göra fel. Kursdeltagarna­­ anlände förväntansfulla till Skara i…
Läs mer
Kreativitet och lekfullt med Fredrik Borgskog och Jesper Johansson
Utbildning

Moderna Smaker med Fredrik Borgskog

Moderna Smaker med Fredrik Borgskog
Den 13-14 mars kommer Sveriges smaksäkre konditor Fredrik Borgskog till Werners Gourmetservice i Skara och håller en tvådagars utbildning i Moderna Smaker. Utbildningen riktar sig till konditorer och kockar som jobbar med dessert. Syftet med utbildningen är att inspirera till nya smakkombinationer. Fredrik kommer gå igenom hur han arbetar med smaksättning och variation i teknik. Fredrik Borgskog är Chefskonditor på Gothia Towers i Göteborg. Fredrik har stor internationell erfarenhet av att tävla inom konditori med bland andra kocklandslaget och konditorlandslaget. 2016 vann Fredrik Valrhonas internationella konditortävling C3. Fredrik har en yrkesskicklighet som kombinerar estetik, design och smak.  
Läs mer
Moderna Smaker med Fredrik Borgskog
Utbildning

Sockerskulptur och tävlingsdekorer till tårtor med chefskonditor Frida Leijon

Sockerskulptur och tävlingsdekorer till tårtor med chefskonditor Frida Leijon
2 DAGARS UTBILDNING 8–9 MAJ 2018 SOCKERSKULPTUR OCH TÄVLINGSDEKORER TILL TÅRTOR MED CHEFSKONDITOR FRIDA LEIJON Utbildningen riktar sig till dig som är konditor eller arbetar med desserter. För den som intresserad av att tävla inom konditori är det ett utmärkt tillfälle. Syftet med utbildningen är att introducera och inspirera till att skapa med socker. Kursen ger grundkunskaper i hantverket att koka, färga, dra, blåsa, gjuta och montera. Frida guidar och visar olika tekniker med varierad svårighetsgrad. Chefskonditor Frida Leijon driver Leijon Stenugnsbageri & konditori i Uppsala. Hon jobbar med konditorhantverk av högsta kvalitet och gillar att skapa med händerna. Nytänkande och…
Läs mer
Sockerskulptur och tävlingsdekorer till tårtor med chefskonditor Frida Leijon
Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
Nästa
Werners målsättning är att alltid vara i frontlinjen när det gäller mat och matkultur. Kvalitet, ursprung och service är ledord som följt företaget sedan starten 1990 och som alltid uppskattas av våra kunder.
Kontakt
  • Werners Gourmetservice huvudkontor
  • Kämpagatan 3
  • 532 36 Skara
  • 0511-177 99
  • Werners Gourmetservice säljkontor
  • Tellusborgsvägen 67
  • 126 29 Hägersten
Copyright © 2021 Werners Gourmetservice. Alla rättigheter reserverade
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats och för att analysera vår trafik.