• Werners Värld Werners Värld
  • Recept Recept
  • Varumärken Varumärken
    • Valrhona
    • Sosa
    • Sicoly
    • Dammann Frères
    • Salsus
    • La Rose Noire
    • Bindi
    • Calvisius
    • Læsø Salt
    • Plantin
    • Bottarga Boreale
    • Selectos de Castilla
    • Svart af Hälsingborg
    • Risberg
    • Pärlans Konfektyr
    • Högtorp Gård
  • Utbildning Utbildning
  • Om oss Om oss
    • Företaget
    • Årsredovisning
    • Kontakta oss
    • Jobba hos oss
    • Inkluderande arbetsplats
    • Hållbarhet
    • Samarbetspartners
    • Integritetspolicy
  • Webbshop Webbshop
Meny
  • Werners Värld
  • Recept
  • Varumärken
    • Valrhona
    • Sosa
    • Sicoly
    • Dammann Frères
    • Salsus
    • La Rose Noire
    • Bindi
    • Calvisius
    • Læsø Salt
    • Plantin
    • Bottarga Boreale
    • Selectos de Castilla
    • Svart af Hälsingborg
    • Risberg
    • Pärlans Konfektyr
    • Högtorp Gård
  • Utbildning
  • Om oss
    • Företaget
    • Årsredovisning
    • Kontakta oss
    • Jobba hos oss
    • Inkluderande arbetsplats
    • Hållbarhet
    • Samarbetspartners
    • Integritetspolicy
  • Webbshop
Hållbarhet

La Rose Noire - hållbarhetsarbete "Go Green"

La Rose Noire - hållbarhetsarbete
La Rose Noire har alltid strävat efter att leverera produkter av bästa kvalitet runt om i världen. De har en ledande position på marknaden, och har sedan de grundades 1991 ständigt en strävan om att förbättra sig, om inte minst genom att ta socialt ansvar i samhället. La Rose Noire främjar olika välgörenhetsprojekt varje år som ett sätt att bidra till ett bättre samhälle. De värnar också om miljö och hållbarhet och under de senaste åren har de studerat och utvärderat hur de som ett multinationellt företag kan påverka och ta ansvar genom att minimera koldioxidavtryck på miljön. För att…
Läs mer
La Rose Noire - hållbarhetsarbete
Tips

Guide till exceptionell chokladprovning

Guide till exceptionell chokladprovning
Att hålla en proffsig chokladprovning behöver inte vara svårt. Här guidar vi dig för att du och dina vänner själva ska kunna göra en exceptionell chokladprovning. Valrhonas Etui Initiation Grand Cru är ett kit med 6 olika varianter av mörk Grand Cru-choklad, perfekt till en provning. 1. Förberedelser Välj ut några sorter choklad till din provning, du kan utgå från till exempel procenthalt, odlings-land eller plantage. Tre till fem sorter är ett lagom antal för smak- och luktsinnet vid en provning. Ha gärna vatten att skölja munnen med vid prov-ningen så blir det lättare att urskilja olika toner i de olika chokladsorterna. Dela upp…
Läs mer
Guide till exceptionell chokladprovning
Matnyttigt

Frågesport på Werners Instagram

Frågesport på Werners Instagram
I fredags hade vi en frågesport på vår insta story. Så kul att så många engagerade sig och svarade flitigt.  Det kommer en ny omgång med frågesport på fredag 3/4. Om du är nyfiken på frågorna och svaren kan du kika här. 27/3 När är det säsong för Gotlandstryffeln? Svar: Oktober-december Vad betyder demi glace? Svar: Reducerad fond Varifrån kommer ordet pektin? Svar: Grekland Vad är Bottarga Borealis? Svar: Torkad torskrom Valrhona håller på att byta ut sitt lecitin mot en annan sort. Vilken? Svar: Solros Vad betyder malossol? Svar: Lättsaltad Vad är couscous gjort av? Svar: Vete Vilken murkla…
Läs mer
Frågesport på Werners Instagram
Omvärld

Werners riktlinjer beträffande Corona/ Covid-19

Werners riktlinjer beträffande Corona/ Covid-19
Folkhälsomyndigheten i Sverige har infört en förhöjd risknivå för smittspridning. Coronaviruset är nu klassat som en samhällssmitta varför det är viktigt att vi alla tar vårt ansvar för att minimera smittspridningen. Med anledning av utbrottet av coronaviruset (covid-19) bevakar Werners Gourmetservice läget och följer kontinuerligt informationen från myndigheterna. Vi har en beredskapsgrupp som arbetar löpande för att följa utvecklingen av rådande situation. Här kan du läsa mer om hur vi hanterar situationen. Vi önskar dialog Du som kund är alltid välkommen med dina frågor direkt till din säljare eller kontaktperson hos oss på Werners. Kontaktuppgifter till alla säljare finns här…
Läs mer
Werners riktlinjer beträffande Corona/ Covid-19
Tips

Dekorera och servera med Werners färdiga desserter

Dekorera och servera med Werners färdiga desserter
När tiden är knapp och många portioner ska fram är våra färdiga desserter perfekt. Werners har flera olika varianter, en del är färdiga att servera som de är, medan andra sorter passar för att dekorera på egen hand där bara fantasin sätter stopp. Här följer några tips hur du enkelt kan dekorera och servera! DEKORATIONSTIPS – Gör en whipped ganache och spritsa på desserten eller vid sidan om. Använd den choklad som du tycker passar bäst.  – Det finns flera olika dekorationer som crunchy chokladpärlor från Valrhona, dragerat lakritsgranulat, kanderade nötter och mandlar och bärpulver  – Sorbet och glass är alltid…
Läs mer
Dekorera och servera med Werners färdiga desserter
Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
Nästa
Werners målsättning är att alltid vara i frontlinjen när det gäller mat och matkultur. Kvalitet, ursprung och service är ledord som följt företaget sedan starten 1990 och som alltid uppskattas av våra kunder.
Kontakt
  • Werners Gourmetservice huvudkontor
  • Kämpagatan 3
  • 532 36 Skara
  • 0511-177 99
  • Werners Gourmetservice säljkontor
  • Tellusborgsvägen 67
  • 126 29 Hägersten
Copyright © 2021 Werners Gourmetservice. Alla rättigheter reserverade
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats och för att analysera vår trafik.