• Werners Värld Werners Värld
  • Recept Recept
  • Varumärken Varumärken
    • Valrhona
    • Sosa
    • Sicoly
    • illy
    • Dammann Frères
    • Salsus
    • La Rose Noire
    • Bindi
    • Calvisius
    • Læsø Salt
    • Plantin
    • Bottarga Boreale
    • Selectos de Castilla
    • Risberg
    • Pärlans Konfektyr
  • Utbildning Utbildning
  • Om oss Om oss
    • Företaget
    • Årsredovisning
    • Kontakta oss
    • Jobba hos oss
    • Inkluderande arbetsplats
    • Hållbarhet
    • Samarbetspartners
    • Integritetspolicy
  • Webbshop Webbshop
Meny
  • Werners Värld
  • Recept
  • Varumärken
    • Valrhona
    • Sosa
    • Sicoly
    • illy
    • Dammann Frères
    • Salsus
    • La Rose Noire
    • Bindi
    • Calvisius
    • Læsø Salt
    • Plantin
    • Bottarga Boreale
    • Selectos de Castilla
    • Risberg
    • Pärlans Konfektyr
  • Utbildning
  • Om oss
    • Företaget
    • Årsredovisning
    • Kontakta oss
    • Jobba hos oss
    • Inkluderande arbetsplats
    • Hållbarhet
    • Samarbetspartners
    • Integritetspolicy
  • Webbshop
Utbildning

Choklad, Konditori och Dessertutbildning med Jesper Johansson

Choklad, Konditori och Dessertutbildning med Jesper Johansson
Utbildningen är för dig som arbetar med konditori, desserter och fika på hotell eller restaurang. Syftet är att inspirera och öka kunskapen om chokladkvalitet, grundtekniker i hantverk, matlagningsfenomen och smak. I kursen ingår en blandning av recept på tarter, bakelser, tårtor och desserter. Utbildningen har 12 platser. Anmälan skickas till Wernerseducation@wgs.se Ange: Arbetsplats, namn, telefon och mailadress. Frågor om kursens innehåll och upplägg kontakta: Utbildningskoordinator Kristin Åhlander wernerseducation@wgs.se, 0511- 34 66 36 Utbildare, jesper.johansson@wgs.se alt. 0724 02 04 22. Datum, tid och plats 4-5 december 2018 Start den 4/12 kl. 09.30 Avslutning den 5/12 kl. 17.00 Werners Utbildningskök, Kämpagatan 3…
Läs mer
Choklad, Konditori och Dessertutbildning med Jesper Johansson
Reportage

Succéveckan med Antonio Bachour

Succéveckan med Antonio Bachour
Det är nog ingen som missat att pastryvärldens stjärna, Antonio Bachour har varit i Sverige. Instagramflödet är välfyllt av bilder med Antonios vackra desserter och nöjda kunder bredvid Antonio. Antonio Bachour är en varm och generös man som drivs av passion för desserter och av att inspirera andra. Hans tårtor och desserter är makalöst vackra och goda.  Vi är helt överväldigade över vilken fantastisk vecka det blev, med så många kunder på plats i både Skara och Stockholm. Planeringen började för 3 år sedan när Johan Sterner, Kund- och Affärsutvecklare på Werners Gourmetservice, tog en första kontakt med Antonio på…
Läs mer
Succéveckan med Antonio Bachour
Pressmeddelande

Pastry Masterclass och demo med Antonio Bachour

Pastry Masterclass och demo med Antonio Bachour
Det är med stor glädje vi välkomnar Antonio Bachour till Sverige. Den 5-7 november håller Antonio en exklusiv Pastry Masterclass hos oss på Werners i Skara, och den 9 november håller han en demo i Grand Hôtels vinterträdgård i Stockholm. FULLBOKAT, både Pastry Masterclass och demo. Demo fredag 9 november kl. 09.00–17.00. Grand Hôtel Stockholm, Vinterträdgården Program kl. 09.00 Entrén öppnar, tid för mingel i show room/minimässa. kl. 09.30 Frukosttilltugg. kl. 10.00 Demo startar. kl. 12.30 Mingellunch designad av Grand Hôtel. kl. 13.30 Demo fortsätter. Under demon serveras smakprover. kl. 15.00 Mingelkaffe och te med smakprover. kl. 17.00 Slut. Pris:…
Läs mer
Pastry Masterclass och demo med Antonio Bachour
Utbildning

Moderna Klassiker med Patrik Fredriksson

Moderna Klassiker med Patrik Fredriksson
Får det lov att vara en plated gin & tonic, eller kanske en äpple mojito?! Att skapa nya desserter kräver inspiration, och varför inte hämta inspiration från klassiska drinkar. Kursen Moderna Klassiker med Patrik Fredriksson höll hög klass och hade högt till tak, och det var just klassiska drinkar som fick inspirera till nya desserter och bakverk. Med moderna tekniker och smaker fick drinkarna nytt utseende och smak i form av vackra desserter. Recepten är designade för pre-dessert, dessert på tallrik och petit fours, och kan sättas på både a`la carte- och bankettmenyn. Patrik Fredriksson är idag chefskonditor på Clarion…
Läs mer
Moderna Klassiker med Patrik Fredriksson
Utbildning

"Älska bullar och bakning" med Daniel Lindeberg

Få saker går upp mot nybakta saftiga bullar eller segt surdegsbröd med nästintill bränd skorpa. Men hur lyckas man få brödet och bullarna sådär perfekta som man önskar? I förra veckan hade vi äran att ha en av Sveriges främsta bagare, Daniel Lindeberg, Lindebergs bageri och konditori, på plats i Skara. Han höll kursen ”Älska bullar och bakning” för våra kunder. Vi kan lova att det doftade nybakt bröd och nybakade bullar i nästan hela Skara under dessa dagar. Kursdeltagarna fick recept på både knådat och kavlat och massor med inspiration av Daniels passion för kvalitet gällande hantverk och råvaruval.…
Läs mer
Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
Nästa
Werners målsättning är att alltid vara i frontlinjen när det gäller mat och matkultur. Kvalitet, ursprung och service är ledord som följt företaget sedan starten 1990 och som alltid uppskattas av våra kunder.
Kontakt
  • Werners Gourmetservice huvudkontor
  • Kämpagatan 3
  • 532 36 Skara
  • 0511-177 99
  • Werners Gourmetservice säljkontor
  • Tellusborgsvägen 67
  • 126 29 Hägersten
Copyright © 2021 Werners Gourmetservice. Alla rättigheter reserverade
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats och för att analysera vår trafik.