• Werners Värld Werners Värld
  • Recept Recept
  • Varumärken Varumärken
    • Valrhona
    • Sosa
    • Sicoly
    • illy
    • Dammann Frères
    • Salsus
    • La Rose Noire
    • Bindi
    • Calvisius
    • Læsø Salt
    • Plantin
    • Bottarga Boreale
    • Selectos de Castilla
    • Risberg
    • Pärlans Konfektyr
  • Utbildning Utbildning
  • Om oss Om oss
    • Företaget
    • Årsredovisning
    • Kontakta oss
    • Jobba hos oss
    • Inkluderande arbetsplats
    • Hållbarhet
    • Samarbetspartners
    • Integritetspolicy
  • Webbshop Webbshop
Meny
  • Werners Värld
  • Recept
  • Varumärken
    • Valrhona
    • Sosa
    • Sicoly
    • illy
    • Dammann Frères
    • Salsus
    • La Rose Noire
    • Bindi
    • Calvisius
    • Læsø Salt
    • Plantin
    • Bottarga Boreale
    • Selectos de Castilla
    • Risberg
    • Pärlans Konfektyr
  • Utbildning
  • Om oss
    • Företaget
    • Årsredovisning
    • Kontakta oss
    • Jobba hos oss
    • Inkluderande arbetsplats
    • Hållbarhet
    • Samarbetspartners
    • Integritetspolicy
  • Webbshop
Produktnyheter

Nyheter på Werners

Nyheter på Werners
Den 6 maj lanserar Werners nya produkter Ekologisk råsaft Gjord på svenska superbär från Norrland. Förpackade om 200 ml flaska, alt. 3 liter i Bag-in-box. Läs mer om Viska här>> Beställ Viska råsaft här>> Lakritsgranulat, lakritspulver och salmiak. Smaksatta och naturella lakritsgranulat, lakritspulver och salmiak. Finns även i större förpackning. Beställ lakritsprodukter här>> Rödbetsvinäger Gjord på vit balsamvinäger och 60% rödbetsjuice från rödbetor odlade i Alsace. Sötman från rödbetan möter upp syran i balsamvinägern i fin balans. Idealisk för smaksättning i såser, ger sötma och fyllig färg. Passar utmärkt till kötträtter och ankbröst, och kan ersätta klassisk vinäger till vinägretter…
Läs mer
Nyheter på Werners
Reportage

Norrländska bär året runt

Norrländska bär året runt
Bär från Norrbottens skogar är något alldeles speciellt: – Här uppe hos oss får bären en helt annan sötma och mer koncentrerad smak än de som växer söderöver, säger Sören Burman på Viska i Vilhelmina. Det är midnattssolen som gör dem så goda! Sören Burman är en av Werners nordligaste svenska leverantörer och vet allt som är värt att veta om naturens stora skafferi. Men så har han också jobbat i skogen sedan han var liten grabb: – Jag och mina kamrater brukade plocka bär till BOB, som var en stor förädlare av svenska bär på den tiden. På hemväg…
Läs mer
Norrländska bär året runt
Produktnyheter

Nyheter på Werners

Nyheter på Werners
11 februari lanserar vi ett flertal nya produkter: Fèves Tulakalum 75% 3 kg art 52266 Tulakalum har en kakaohalt på 75%. Kakaon har ett naturligt högt fettinnehåll och ger en idealisk struktur för alla typer av konditorivaror av choklad. Denna choklad är en unik sensorisk upplevelse. En aning bitter men med en sötma som överraskar och noter av mogna frukter. Beställ här>> Fèves Caranoa 55% 3 kg art 52267 Caranoa har en underbar caramelton och 55% kakao-halt, innehåller salt och crème fraiche. Passar perfekt till ganache och gifter sig bra med päron, persika och citrus, såväl som jordnötter, cashewnötter och…
Läs mer
Nyheter på Werners
Produktnyheter

Tulakalum - Valrhona lanserar unik choklad från Belize

Tulakalum - Valrhona lanserar unik choklad från Belize
Tulakalum betyder ”tillsammans” i mayansk dialekt. Tack vare goda samarbeten mellan Valrhona och deras partner The Plantation & Maya Mountain Cacao hittades denna exceptionellt sällsynta belizeanska kakaotyp. Belize ligger i södra Yucatánhalvön som vetter ut mot Karibiska havet. Naturen på den karibiska halvön är biologiskt och mångsidigt unik där en stor del av ytan är nationalparker. Valrhonas partner – producent Maya Mountain har två plantager i hjärtat av Belize som grundades på 70-talet. De producerar uteslutande kakao till Valrhona. Här används inga bekämpningsmedel på kakaoträden. Åtgärder pågår på plantagen för att hjälpa producenter att bygga upp deras infrastrukturer och ge stöd till…
Läs mer
Tulakalum - Valrhona lanserar unik choklad från Belize
Produktnyheter

Chufa, den spanska knölen

Chufa, den spanska knölen
Chufa är en stärkelserik nötliknande knöl från familjen halvgräs. Den kallas även tigernöt eller jordmandel, men är trots namnet ingen nöt. Chufa har en söt, nötaktig smak med angenäma toner av mandel och vanilj. Kan ätas som de är och har då en lite seg tuggkonsistens. Du kan med fördel blötlägga chufa i minst 6 timmar, då blir konsistensen mer krispig och påminner om en blandning av mandel och kokosnöt.   Förutom sina hälsosamma egenskaper är chufa naturligt glutenfri och vegansk och helt fri från allergener som soja, mjölk, spannmål, nötter, frön.  I Spanien pressas chufa till Horchata de chufa, jordmandelmjölk…
Läs mer
Chufa, den spanska knölen
Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Nästa
Werners målsättning är att alltid vara i frontlinjen när det gäller mat och matkultur. Kvalitet, ursprung och service är ledord som följt företaget sedan starten 1990 och som alltid uppskattas av våra kunder.
Kontakt
  • Werners Gourmetservice huvudkontor
  • Kämpagatan 3
  • 532 36 Skara
  • 0511-177 99
  • Werners Gourmetservice säljkontor
  • Tellusborgsvägen 67
  • 126 29 Hägersten
Copyright © 2021 Werners Gourmetservice. Alla rättigheter reserverade
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats och för att analysera vår trafik.