• Werners Värld Werners Värld
  • Recept Recept
  • Varumärken Varumärken
    • Valrhona
    • Sosa
    • Sicoly
    • Dammann Frères
    • Salsus
    • La Rose Noire
    • Bindi
    • Calvisius
    • Læsø Salt
    • Plantin
    • Bottarga Boreale
    • Selectos de Castilla
    • Svart af Hälsingborg
    • Risberg
    • Pärlans Konfektyr
    • Högtorp Gård
  • Utbildning Utbildning
  • Om oss Om oss
    • Företaget
    • Årsredovisning
    • Kontakta oss
    • Jobba hos oss
    • Inkluderande arbetsplats
    • Hållbarhet
    • Samarbetspartners
    • Integritetspolicy
  • Webbshop Webbshop
Meny
  • Werners Värld
  • Recept
  • Varumärken
    • Valrhona
    • Sosa
    • Sicoly
    • Dammann Frères
    • Salsus
    • La Rose Noire
    • Bindi
    • Calvisius
    • Læsø Salt
    • Plantin
    • Bottarga Boreale
    • Selectos de Castilla
    • Svart af Hälsingborg
    • Risberg
    • Pärlans Konfektyr
    • Högtorp Gård
  • Utbildning
  • Om oss
    • Företaget
    • Årsredovisning
    • Kontakta oss
    • Jobba hos oss
    • Inkluderande arbetsplats
    • Hållbarhet
    • Samarbetspartners
    • Integritetspolicy
  • Webbshop
Reportage

Är semlan en semla

Är semlan en semla
Nygräddad fluffig kardemummabulle fylld med krämig smakrik mandelmassa, spritsad nyvispad grädde, ett litet lock och sist men inte minst pudrad med florsocker. Ni är nog med på vilket populärt bakverk vi beskriver – en klassisk semla! Men är semlan en semla?! I Sverige äts det ca 40 miljoner semlor per år och de senaste åren har nya innovativa semmelhybrider skapats. 2015 lanserades en dundersuccé. Mattias Ljungberg, ägare av Tössebageriet, tog fram semmelwrapen som blev startskottet för trenden att skapa egna och unika semlor. Under semmelsäsongen 2014 experimenterade Mattias med att göra om semlan till en wrap. Efter en hel del provbakande…
Läs mer
Är semlan en semla
Produktnyheter

Nya chokladsorter från Valrhona i sortimentet

Nya chokladsorter från Valrhona i sortimentet
Nu får den svenska marknaden ta del av två nya chokladsorter från Valrhona, en blond och en dubbelfermenterad. 52167 Blond Orelys 35%, feves 3 kg 52166 Kidavoa 50%, feves 3 kg Läs mer här
Läs mer
Nya chokladsorter från Valrhona i sortimentet
Produktnyheter

Valrhona gör det igen– skapar ny innovativ choklad

Valrhona gör det igen– skapar ny innovativ choklad
Nu får den svenska marknaden ta del av två nya chokladsorter från Valrhona, en blond och en dubbelfermenterad. Valrhona strävar ständigt efter att tillgodose konditorier och kockar med nya unika, spännande chokladsorter av högsta kvalitet. 2012 skapade Valrhona Dulcey, den första blonda chokladen på marknaden som är unik i sitt slag. Nu har de skapat ytterligare en ny blond choklad med muscovadosocker, Blond Orelys 35% som har en söt, frisk smak och aromatiska toner av lakrits och mördeg. Muscovadosockret som används kommer från Mauritius. För att utvinna det naturliga sockret krossar man sockerrören och pressar till en juice. Sockerjuicen värms…
Läs mer
Valrhona gör det igen– skapar ny innovativ choklad
Nyheter

Werners Gourmetservice 2015|2016 Annual report

Werners Gourmetservice 2015|2016 Annual report
Werners Gourmetservice annual report is now official. Beyond the economy accounting, you can also read about our bransch collaborations, trends and some articles. Download the annual report  
Läs mer
Werners Gourmetservice 2015|2016 Annual report
Matnyttigt

Svenska Konditorlandslaget laddade för VM, Coupe de Monde de la Pâtisserie

Svenska Konditorlandslaget laddade för VM, Coupe de Monde de la Pâtisserie
Det är inte många dagar kvar till den mest prestigefyllda tävlingen inom patisserie och dessert, VM, Coupe de Monde de la Pâtisserie. Tävlingen äger rum i Lyon i Frankrike 22-23 januari 2017 och laget är redan på plats och förbereder sig för fullt. Sveriges lag på tävlingsarenan har ett arbetsschema där alla är engagerade i samtliga moment, mer eller mindre. När det gäller huvudansvar så är Lina Östberg lagkapten med ansvar för choklad och dessert, Maria Grave för sockerskulptur och Ronny Latva för isskulptur och glasstårta. Fredrik Otterberg är reserv på plats. Coach för Konditorlandslaget är Martin Isaksson och Tony Olsson…
Läs mer
Svenska Konditorlandslaget laddade för VM, Coupe de Monde de la Pâtisserie
Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
Nästa
Werners målsättning är att alltid vara i frontlinjen när det gäller mat och matkultur. Kvalitet, ursprung och service är ledord som följt företaget sedan starten 1990 och som alltid uppskattas av våra kunder.
Kontakt
  • Werners Gourmetservice huvudkontor
  • Kämpagatan 3
  • 532 36 Skara
  • 0511-177 99
  • Werners Gourmetservice säljkontor
  • Tellusborgsvägen 67
  • 126 29 Hägersten
Copyright © 2021 Werners Gourmetservice. Alla rättigheter reserverade
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats och för att analysera vår trafik.