• Werners Värld Werners Värld
  • Recept Recept
  • Varumärken Varumärken
    • Valrhona
    • Sosa
    • Sicoly
    • Dammann Frères
    • Salsus
    • La Rose Noire
    • Bindi
    • Calvisius
    • Læsø Salt
    • Plantin
    • Bottarga Boreale
    • Selectos de Castilla
    • Svart af Hälsingborg
    • Risberg
    • Pärlans Konfektyr
    • Högtorp Gård
  • Utbildning Utbildning
  • Om oss Om oss
    • Företaget
    • Årsredovisning
    • Kontakta oss
    • Jobba hos oss
    • Inkluderande arbetsplats
    • Hållbarhet
    • Samarbetspartners
    • Integritetspolicy
  • Webbshop Webbshop
Meny
  • Werners Värld
  • Recept
  • Varumärken
    • Valrhona
    • Sosa
    • Sicoly
    • Dammann Frères
    • Salsus
    • La Rose Noire
    • Bindi
    • Calvisius
    • Læsø Salt
    • Plantin
    • Bottarga Boreale
    • Selectos de Castilla
    • Svart af Hälsingborg
    • Risberg
    • Pärlans Konfektyr
    • Högtorp Gård
  • Utbildning
  • Om oss
    • Företaget
    • Årsredovisning
    • Kontakta oss
    • Jobba hos oss
    • Inkluderande arbetsplats
    • Hållbarhet
    • Samarbetspartners
    • Integritetspolicy
  • Webbshop
Mässor och event

Sthlm Food & Wine

Sthlm Food & Wine
Välkomna till vår monter C18:41 på Sthlm Food & Wine, Stockholmsmässan 9-12 november. Vi kommer fylla vår monter med choklad från Valrhona, Dammann-te, ankprodukter, caviar, tryffel, vinäger, oljor, marmelad och mycket mer från vårt skafferi, och vi kan lova er grymma mäss-priser och erbjudanden! Nytt för i år är att vi kommer ha en egen illy-monter där du kan njuta av illy espresso och något gott till. Under fredag och lördag kommer Daniel Lindeberg stå i vår illy-monter och signera sin fina bok “Bullar” och så kan du även avnjuta Daniels goda bullar tillsammans med illy espresso. På fredagen kl.12-17 kommer…
Läs mer
Sthlm Food & Wine
Utbildning

Utbildning med konditor Luke Frost från Valrhona

Utbildning med konditor Luke Frost från Valrhona
10-11 oktober håller Luke Frost, pastry chef från Valrhona, utbildning hos oss på Werners Gourmetservice. Utbildningen riktar sig i första hand till konditorer. Kursens syfte är att inspirera till fördjupad kunskap om konditoritekniker och professionellt hantverk med förståelse för råvarukunskap och matlagningskemi. Recepten fokuserar på bakelser, kakor och små tårtor. Utbildningen är på engelska. Luke Frost började som lärling på klassiska Savoy Hotel i London. Därefter har Luke arbetat på några av Englands ledande hotell. Bland annat fem år med Raymond Blanc på Le Manoir Aux Quat ’Saisons, som chefskonditor på Nigel Haworth´s Northcote Manor och på The Chester Grosvenor. Hans…
Läs mer
Utbildning med konditor Luke Frost från Valrhona
Reportage

Baka de godaste kanelbullarna med Daniel Lindebergs bästa tips!

Baka de godaste kanelbullarna med Daniel Lindebergs bästa tips!
Det är inte för inte kanelbullen har ärats med en alldeles egen dag! Det är bland den mest älskade fikabrödet vi har i Sverige. Vi svenskar njuter gärna av nybakta bullar, men hur får man sådär riktigt fluffiga goda bullar? Vi har åkt till Lindebergs Bageri och Konditori i Orminge som ligger en bit utanför Stockholms kärna och bakat bullar med en av Sveriges grymmaste bagare, Daniel Lindeberg. Det han inte vet om bullar är inte värt att veta och nu har han delat med sig av sina knep för att baka de godaste kanelbullarna! Daniels tips, steg för steg, till…
Läs mer
Baka de godaste kanelbullarna med Daniel Lindebergs bästa tips!
Matnyttigt

Karljohansvamp, en populär delikatess

Karljohansvamp, en populär delikatess
Karljohansvamp eller stensopp som den tidigare hette fick sitt namn av Kung Karl XIV Johan. När han tillträdde tronen i början av 1800-talet så rådde det stor matbrist i Sverige. Men då han upptäckte att det fanns stora mängder med stensopp i skogarna fick han svenskarna att äta svampen och namnet uppkallades istället efter honom som en hyllning. Idag är karljohan en väldigt populär matsvamp i Sverige med sin kraftiga, fylliga och något nötiga smak. Den används i all sorts matlagning och kan även torkas. Tänk er en krämig risotto med smörstekt karljohan, eller carpaccio med parmesancrème eller kort och…
Läs mer
Karljohansvamp, en populär delikatess
Utbildning

Konditor & Dessertutbildning med Pastrychef Jordi Puigvert

Konditor & Dessertutbildning med Pastrychef Jordi Puigvert
29-30 augusti 2017 kommer pastrychef Jordi Puigvert till Werners Gourmetservice i Skara och håller konditor och dessertutbildning, och det finns ett fåtal platser kvar. Utbildningen är för dig som arbetar med konditori och desserter på konditori, hotell eller restaurang. Syftet är att inspirera och öka kunskapen om moderna tekniker inom pastry. Genom att kombinera hantverk med teoretisk kunskap om matlagningsfenomen och smak fördjupas förståelsen. I kursen ingår recept på pre-dessert, plated dessert, mini gataeu och petit fours. Jordi Puigvert driver idag Sweet´N Go www.sweetngo.com där han reser världen runt och inspirerar till modern kunskap inom pastry. Han har skrivit pastryboken Evolution…
Läs mer
Konditor & Dessertutbildning med Pastrychef Jordi Puigvert
Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
Nästa
Werners målsättning är att alltid vara i frontlinjen när det gäller mat och matkultur. Kvalitet, ursprung och service är ledord som följt företaget sedan starten 1990 och som alltid uppskattas av våra kunder.
Kontakt
  • Werners Gourmetservice huvudkontor
  • Kämpagatan 3
  • 532 36 Skara
  • 0511-177 99
  • Werners Gourmetservice säljkontor
  • Tellusborgsvägen 67
  • 126 29 Hägersten
Copyright © 2021 Werners Gourmetservice. Alla rättigheter reserverade
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats och för att analysera vår trafik.