• Werners Värld Werners Värld
  • Recept Recept
  • Varumärken Varumärken
    • Valrhona
    • Sosa
    • Sicoly
    • Dammann Frères
    • Salsus
    • La Rose Noire
    • Bindi
    • Calvisius
    • Læsø Salt
    • Plantin
    • Bottarga Boreale
    • Selectos de Castilla
    • Svart af Hälsingborg
    • Risberg
    • Pärlans Konfektyr
    • Högtorp Gård
  • Utbildning Utbildning
  • Om oss Om oss
    • Företaget
    • Årsredovisning
    • Kontakta oss
    • Jobba hos oss
    • Inkluderande arbetsplats
    • Hållbarhet
    • Samarbetspartners
    • Integritetspolicy
  • Webbshop Webbshop
Meny
  • Werners Värld
  • Recept
  • Varumärken
    • Valrhona
    • Sosa
    • Sicoly
    • Dammann Frères
    • Salsus
    • La Rose Noire
    • Bindi
    • Calvisius
    • Læsø Salt
    • Plantin
    • Bottarga Boreale
    • Selectos de Castilla
    • Svart af Hälsingborg
    • Risberg
    • Pärlans Konfektyr
    • Högtorp Gård
  • Utbildning
  • Om oss
    • Företaget
    • Årsredovisning
    • Kontakta oss
    • Jobba hos oss
    • Inkluderande arbetsplats
    • Hållbarhet
    • Samarbetspartners
    • Integritetspolicy
  • Webbshop
Utbildning

Tårtor till fest med Jennie Elmerfors

Tårtor till fest med Jennie Elmerfors
En tårta kan vara så mycket mer än en klassisk prinsesstårta. Till bröllop och fest är ofta tårtan en av höjdpunkterna, och en fröjd för ögat. Tårtan ska vara fin att titta på och smaka gott. För att få den både vacker och god, med olika texturer krävs det övning och färdighet. I veckan har vi haft äran att ha chefskonditor och tårtproffset Jennie Elmerfors hos oss i Skara, för att hålla kursen ”Tårtor till fest”. Jennies gedigna yrkeserfarenhet av hantverksmässigt kunnande gör henne till en fantastisk förebild i branschen, och ska man bli bra på något är de alltid…
Läs mer
Tårtor till fest med Jennie Elmerfors
Utbildning

Imagine the best of chocolate and pastry at the Valrhona Pastry School in Versailles, Paris, 5-9 maj 2019

Imagine the best of chocolate and pastry at the Valrhona Pastry School in Versailles, Paris, 5-9 maj 2019
Imagine the best of Chocolate and Pastry at The Valrhona Pastry School in Versailles, Paris with Pastry chef Luke Frost  Sunday 5th May to Thursday 9th May Number of participants: 8 Last day for registration: Monday 1th April For registration or questions: wernerseducation@wgs.se For more info call: Kristin Åhlander 072-070 71 43 or Jesper Johansson 072-402 04 22 Price: 1 990,00 € Language: English Join Werners education, Kristin and Jesper, on a fantastic experience to Paris. This is an all-inclusive event. Travel, hotels, meals and visits are included in the price. We will visit different inspiring pastry shops and restaurants. …
Läs mer
Imagine the best of chocolate and pastry at the Valrhona Pastry School in Versailles, Paris, 5-9 maj 2019
Utbildning

Konditori - kalkylering & hantverkskvalitet, 14-15 maj 2019

Konditori - kalkylering & hantverkskvalitet, 14-15 maj 2019
Kombinera professionellt hantverk och smak med god ekonomi. 2 dagars utbildning med Sören Resare och Jesper Johansson 14-15 maj. Utbildningen är för konditorer på restaurang, hotell och konditori. Syftet med kursen är att ge grunderna i att kalkylera på tårtor, bakelser och bitar. Recepten bygger på kvalitet i råvaruval och professionellt hantverk. Under kursen kommer ni ställa upp olika kalkyler utifrån givna recept. Vi diskuterar olika recept, råvaruval och tekniker utifrån smak, design, portionsstorlek samt ekonomi. Ambitionen är att uppmuntra till ett ekonomiskt tänkande som underlättar i vardagen.  Sören Resare är försäljningschef på bageri ICA Maxi Haninge. Sören är bagare, konditor och…
Läs mer
Konditori - kalkylering & hantverkskvalitet, 14-15 maj 2019
Utbildning

Vårens utbildningar 2019

Vårens utbildningar 2019
Här hittar info och hur du anmäler dig till vårens utbildningar: Vårens utbildningar 2019
Läs mer
Vårens utbildningar 2019
Utbildning

Modern gastronomi – Tillämpad matkemi med fokus på teknik, smak & textur, 19-20 mars 2019

Modern gastronomi – Tillämpad matkemi med fokus på teknik, smak & textur, 19-20 mars 2019
19-20 mars. Modern gastronomi – Tillämpad matkemi med fokus på teknik, smak & textur. 12 platser. 2 dagars utbildning med Jesper Johansson Werners Education Jesper Johansson arbetar som Educationmanager och utbildare för Pastry-, Restaurant- och hotellnäringen på Werners Gourmetservice. Under femton år arbetade Jesper vid Institutionen för restaurang och måltidskunskap i Grythyttan, Örebro universitet. Hans fokus på utbildning och forskning är hur kockens och konditorns hantverk kombineras med matkemi, sensorik och gästernas gastronomisk upplevelse. Jesper har en masterexamen i Culinary Art and Meal Science. Sedan 2006 samarbetar Jesper Johansson med Valrhona och deras konditorer på École du Grand Chocolat Valrhona…
Läs mer
Modern gastronomi – Tillämpad matkemi med fokus på teknik, smak & textur, 19-20 mars 2019
Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
Nästa
Werners målsättning är att alltid vara i frontlinjen när det gäller mat och matkultur. Kvalitet, ursprung och service är ledord som följt företaget sedan starten 1990 och som alltid uppskattas av våra kunder.
Kontakt
  • Werners Gourmetservice huvudkontor
  • Kämpagatan 3
  • 532 36 Skara
  • 0511-177 99
  • Werners Gourmetservice säljkontor
  • Tellusborgsvägen 67
  • 126 29 Hägersten
Copyright © 2021 Werners Gourmetservice. Alla rättigheter reserverade
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats och för att analysera vår trafik.