• Werners Värld Werners Värld
  • Recept Recept
  • Varumärken Varumärken
    • Valrhona
    • Sosa
    • Sicoly
    • Dammann Frères
    • Salsus
    • La Rose Noire
    • Bindi
    • Calvisius
    • Læsø Salt
    • Plantin
    • Bottarga Boreale
    • Selectos de Castilla
    • Svart af Hälsingborg
    • Risberg
    • Pärlans Konfektyr
    • Högtorp Gård
  • Utbildning Utbildning
  • Om oss Om oss
    • Företaget
    • Årsredovisning
    • Kontakta oss
    • Jobba hos oss
    • Inkluderande arbetsplats
    • Hållbarhet
    • Samarbetspartners
    • Integritetspolicy
  • Webbshop Webbshop
Meny
  • Werners Värld
  • Recept
  • Varumärken
    • Valrhona
    • Sosa
    • Sicoly
    • Dammann Frères
    • Salsus
    • La Rose Noire
    • Bindi
    • Calvisius
    • Læsø Salt
    • Plantin
    • Bottarga Boreale
    • Selectos de Castilla
    • Svart af Hälsingborg
    • Risberg
    • Pärlans Konfektyr
    • Högtorp Gård
  • Utbildning
  • Om oss
    • Företaget
    • Årsredovisning
    • Kontakta oss
    • Jobba hos oss
    • Inkluderande arbetsplats
    • Hållbarhet
    • Samarbetspartners
    • Integritetspolicy
  • Webbshop
Reportage

Ekologiska bärpuréer från Tollarp

Ekologiska bärpuréer från Tollarp
Vi på Werners har sedan några år tillbaka haft ett spännande och innovativt samarbete med Anders Berg, Wrams Aroma i Tollarp. Allt började för några år sedan när vi började köpa in havtorn av Anders. Därefter har vi drivit ett nära utvecklingsarbete och i år kan vi stolt presentera ett fint sortiment av svensk och ekologisk puré av olika slag. I lager finns redan nu smakrik jordgubb- och rabarberpuré från fjolårets skörd. Vi kommer under året lansera nya puréer allt eftersom säsongen löper. Håll utkik efter sparris, vinbär, hallon och andra härliga sommarsmaker!  När Anders Berg berättade att han skulle…
Läs mer
Ekologiska bärpuréer från Tollarp
Produktnyheter

Nyheter på Werners!

Nyheter på Werners!
Nu lanserar vi  ett nytt varumärke, Huilerie Beaujolais, som producerar vinäger och olja med 100% naturliga ingredienser. Det räcker med en droppe för att uppleva både doft och smak. Vinägrarna lämpar sig väl till t.ex. sallader och ljust kött. Passar också bra som smaksättare till desserter. Oljorna har en naturlig smak och har flera olika användningsområden. Fungerar lika bra till råa grönsaker som till rött kött. Kan användas både i matlagning och som en sista touch innan servering. Läs mer om Huilerie Beaujolais >> Nässelpulver från franska Le Comptoir Colonial Nässelpulver är mycket rikt på mineraler, vitaminer och aminosyror. Perfekt att blanda i…
Läs mer
Nyheter på Werners!
Produktnyheter

Ny produktserie av oljor och vinägrar som är gjorda av 100% naturliga ingredienser

Ny produktserie av oljor och vinägrar som är gjorda av 100% naturliga ingredienser
Vi lanserar ett nytt varumärke, Huilerie Beaujolais, som producerar vinäger och olja med 100% naturliga ingredienser. Det räcker med en droppe för att uppleva både doft och smak. Huilerie Beaujolais startade 1981 i bakutrymmet till en järnaffär där Jean-Marc hade som utmaning att återuppliva en gammal kvarn från 1800-talet. 1987 blev den säsongsbetonade aktiviteten med att göra olja och vinäger en heltidsverksamhet. Med åren har Jean Marc utvecklat högkvalitativa produkter, samtidigt som han bevarat produkternas hantverksmässiga karaktär. Han tycker om att upptäcka och prova Medelhavets olika smaker under sina resor, för att sedan dela dem med oss genom sina produkter. Tillsammans med sitt team fortsätter Jean-Marc Montegottero…
Läs mer
Ny produktserie av oljor och vinägrar som är gjorda av 100% naturliga ingredienser
Produktnyheter

Werners lanserar en helt ny serie av fonder och buljong

Werners lanserar en helt ny serie av fonder och buljong
Werners Gourmetservice lanserar nu, från Norska Salsus, en helt ny serie av fonder/ demi glace och buljonger riktade till professionella kockar. Läs mer om lanseringen här>> Werners lanserar en helt ny serie av fonder och buljong
Läs mer
Werners lanserar en helt ny serie av fonder och buljong
Produktnyheter

Werners lanserar en helt ny serie av fonder och buljong

Werners lanserar en helt ny serie av fonder och buljong
Werners Gourmetservice AB lanserar nu, från Norska Salsus, en helt ny serie av fonder/ demi glace och buljonger riktade till professionella kockar. Inga tillsatser, endast norska naturliga råvaror av hög kvalitet och med genuint god smak!  -Att laga världens bästa buljonger och fonder till professionella kockar är lika enkelt som det är vanskligt, säger Salsus kock Øyvind Hjelle. Det kräver rent vatten, de bästa råvarorna, lång tid och ganska så mycket kunskap. Øyvind vet vad han pratar då han varit konsult vid Culinary Academy ett antal år, och har lång erfarenhet om råvaror och gastronomi.   – Vi på Werners…
Läs mer
Werners lanserar en helt ny serie av fonder och buljong
Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
Nästa
Werners målsättning är att alltid vara i frontlinjen när det gäller mat och matkultur. Kvalitet, ursprung och service är ledord som följt företaget sedan starten 1990 och som alltid uppskattas av våra kunder.
Kontakt
  • Werners Gourmetservice huvudkontor
  • Kämpagatan 3
  • 532 36 Skara
  • 0511-177 99
  • Werners Gourmetservice säljkontor
  • Tellusborgsvägen 67
  • 126 29 Hägersten
Copyright © 2021 Werners Gourmetservice. Alla rättigheter reserverade
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats och för att analysera vår trafik.