• Werners Värld Werners Värld
  • Recept Recept
  • Varumärken Varumärken
    • Valrhona
    • Sosa
    • Sicoly
    • Dammann Frères
    • Salsus
    • La Rose Noire
    • Bindi
    • Calvisius
    • Læsø Salt
    • Plantin
    • Bottarga Boreale
    • Selectos de Castilla
    • Svart af Hälsingborg
    • Risberg
    • Pärlans Konfektyr
    • Högtorp Gård
  • Utbildning Utbildning
  • Om oss Om oss
    • Företaget
    • Årsredovisning
    • Kontakta oss
    • Jobba hos oss
    • Inkluderande arbetsplats
    • Hållbarhet
    • Samarbetspartners
    • Integritetspolicy
  • Webbshop Webbshop
Meny
  • Werners Värld
  • Recept
  • Varumärken
    • Valrhona
    • Sosa
    • Sicoly
    • Dammann Frères
    • Salsus
    • La Rose Noire
    • Bindi
    • Calvisius
    • Læsø Salt
    • Plantin
    • Bottarga Boreale
    • Selectos de Castilla
    • Svart af Hälsingborg
    • Risberg
    • Pärlans Konfektyr
    • Högtorp Gård
  • Utbildning
  • Om oss
    • Företaget
    • Årsredovisning
    • Kontakta oss
    • Jobba hos oss
    • Inkluderande arbetsplats
    • Hållbarhet
    • Samarbetspartners
    • Integritetspolicy
  • Webbshop
Utbildning

Utbildning inom Glass och Sorbet i Tain l´Hermitage

Utbildning inom Glass och Sorbet i Tain l´Hermitage
KURSEN ÄR FULLBOKAD! Utbildningen är för professionella som vill fördjupa sitt hantverk, sina tekniska kunskaper om glass och sorbet. Under kursens kommer Executive Pastry Chef Christophe Domange gå igenom och lära ut tekniker att blanda och kombinera smaker samt dofter. Utbildningen innehåller grundläggande tekniker för att skapa de bästa texturerna med optimal hållbarhet. Kompendiet innehåller ca 40 olika recept på glass och sorbet. Kursinnehåll genomgång av råvaror och olika tekniker för glass och sorbet. ett 40-tal unika recept. klassiska recept med modern smaksättning. detaljerad genomgång om teori för tillverkning av glass och sorbet. Lärare: Valrhona Pastry Chef, Christophe Domange Utbildningsdatum:…
Läs mer
Utbildning inom Glass och Sorbet i Tain l´Hermitage
Nyheter

Werners Gourmetservice 2016|2017 Årsredovisning

Werners Gourmetservice 2016|2017 Årsredovisning
Vår senaste årsredovisning är nu offentlig. Utöver den ekonomiska redovisningen kan du ta del av våra samarbeten i branschen, trendspaning samt en hel del mindre reportage. Läs vår årsredovisning 2016|2017 här.   Om du vill läsa tidigare årsredovisning, klicka här.  
Läs mer
Werners Gourmetservice 2016|2017 Årsredovisning
Utbildning

Chokladutbildning med Werners Education

Chokladutbildning med Werners Education
KURSEN ÄR FULLBOKAD! GRUNDTEKNIKER, SMAK & PRAKTISK MATKEMI  23–24 JANUARI 2018 MED JESPER JOHANSSON Utbildningen är för dig som arbetar på konditori, hotell och restaurang. Syftet är att inspirera och öka kunskapen om: – Choklad, råvarukunskap, kvalitet, produktion & smak. – Konditorihantverk- och tekniker i kombination med praktisk matkemi. – I kursen ingår recept på tarter, bakelser och desserter.  Datum, tid och plats Start den 23/1 kl. 09.30 Avslutning den 24/1 kl. 17.00 Werners Utbildningskök, Kämpagatan 3 i Skara. Pris 3995 kr exkl. moms. I priset ingår kursmaterial, en hotellnatt, middag samt luncher. Avbokning av kursen senare än 10 dagar innan…
Läs mer
Chokladutbildning med Werners Education
Matnyttigt

Årgångschoklad

Årgångschoklad
Upptäck Valrhonas fantastiska smaker Valrhona grundades 1922 av den franske konditorn Monsieur Guironnet och har sedan dess producerat choklad av högsta klass. De olika sorterna bjuder på ren njutning av olika smakkombinationer. • Valrhona väljer ut plantage, planterar och skördar kakao av högsta klass. • Valrhona skapar en unik blandning av sällsynta smaker i sin chokladfabrik belägen i den lilla staden Tain-l’Hermitage, i hjärtat av Rhônedalen i södra Frankrike. • Valrhonas mål är att producera och leverera utsökt choklad till såväl professionella som konsumenter över hela världen.   Valrhona bjuder in dig till en unik smakupplevelse En gång om året…
Läs mer
Årgångschoklad
Produktnyheter

Nu lanserar vi ny innovation från Valrhona

Nu lanserar vi ny innovation från Valrhona
Måndag 6 november lanseras två nya couverturer från Valrhona Inspiration – Jordgubb och Passion. Inspiration är Valrhonas nya produktserie av frukt- och nötcouverture som görs på naturliga ingredienser: frukt eller mandel, kakaosmör och socker. Det är rena och intensiva smaker med unik chokladtextur. Ett nytt sätt för att smaksätta glass, desserter och choklad. Kontakta din säljare eller innesalj@wgs.se, 0511-177 99 för order och mer info. Valrhona Inspiration finns i smakerna Mandel, Passion och Jordgubb. För mer info och recept klicka här: Produktblad Valrhona Inspiration Recept Valrhona Inspiration    
Läs mer
Nu lanserar vi ny innovation från Valrhona
Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
Nästa
Werners målsättning är att alltid vara i frontlinjen när det gäller mat och matkultur. Kvalitet, ursprung och service är ledord som följt företaget sedan starten 1990 och som alltid uppskattas av våra kunder.
Kontakt
  • Werners Gourmetservice huvudkontor
  • Kämpagatan 3
  • 532 36 Skara
  • 0511-177 99
  • Werners Gourmetservice säljkontor
  • Tellusborgsvägen 67
  • 126 29 Hägersten
Copyright © 2021 Werners Gourmetservice. Alla rättigheter reserverade
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats och för att analysera vår trafik.