• Werners Värld Werners Värld
  • Recept Recept
  • Varumärken Varumärken
    • Valrhona
    • Sosa
    • Sicoly
    • Dammann Frères
    • Salsus
    • La Rose Noire
    • Bindi
    • Calvisius
    • Læsø Salt
    • Plantin
    • Bottarga Boreale
    • Selectos de Castilla
    • Svart af Hälsingborg
    • Risberg
    • Pärlans Konfektyr
    • Högtorp Gård
  • Utbildning Utbildning
  • Om oss Om oss
    • Företaget
    • Årsredovisning
    • Kontakta oss
    • Jobba hos oss
    • Inkluderande arbetsplats
    • Hållbarhet
    • Samarbetspartners
    • Integritetspolicy
  • Webbshop Webbshop
Meny
  • Werners Värld
  • Recept
  • Varumärken
    • Valrhona
    • Sosa
    • Sicoly
    • Dammann Frères
    • Salsus
    • La Rose Noire
    • Bindi
    • Calvisius
    • Læsø Salt
    • Plantin
    • Bottarga Boreale
    • Selectos de Castilla
    • Svart af Hälsingborg
    • Risberg
    • Pärlans Konfektyr
    • Högtorp Gård
  • Utbildning
  • Om oss
    • Företaget
    • Årsredovisning
    • Kontakta oss
    • Jobba hos oss
    • Inkluderande arbetsplats
    • Hållbarhet
    • Samarbetspartners
    • Integritetspolicy
  • Webbshop
Reportage

Vad är caviar

Vad är caviar
Ordet caviar har använts med hänvisning till olika produkter i flera länder i världen, men enligt Codex Alimentarius är caviar den produkt som framställs av rom från störar, en fisk som tillhör Acipenseridae-familjen. Störar är mäktiga urtidsdjur. De har levt på jorden i över 200 miljoner år, har varit på gränsen till utrotade och odlas numera fram för sin eftertraktade rom. Vi kan samtidigt glädjas åt att en hona kan bära på flera hundratusen ägg. Och om vi behandlar stören med största respekt kommer arten sannolikt att överleva människosläktet här på jorden. Vild stör är fridlyst så det är odlad…
Läs mer
Vad är caviar
Pressmeddelande

Konditorlandslaget bäst i Europa med EM-Guld

Konditorlandslaget bäst i Europa med EM-Guld
Pressmeddelande från Sveriges Bagare och Konditorer Svenska Konditorlandslaget tog hem guldet när laget tävlade i Coupe Europe, europeiska mästerskapen i konditori, i Turin den 10 juni. En oerhört stark prestation, som också innebär att laget nu är klart för nästa års VM – Coupe du Monde de la Pâtisserie, i Lyon, Frankrike. Under tävlingen, totalt 5, timmar har laget producerat två glasstårtor med frukt, 10 tallriksdesserter med choklad och glass eller sorbet, en chokladskulptur och en sockerskulptur. Temat för svenskarna var ”Mother Nature”, vilket gick igen i både smaker och formspråk. Glasstårtan ”Midnight sun” är inspirerad av den svenska naturen…
Läs mer
Konditorlandslaget bäst i Europa med EM-Guld
Reportage

Världsunik fruktighet à la Sicoly

Världsunik fruktighet à la Sicoly
Hur lyckas man med konststycket att skapa en frukt- eller bärpuré med maximal färg och smak från den färska råvaran? Sicoly i norra delen av Rhônedalen i Frankrike vet svaret. Kooperativet har utvecklat en världsunik metod där de närodlade råvarorna tas om hand omedelbart efter skörd. Rhônedalen förknippas vanligtvis med de kraftfulla och smakrika viner som produceras längs med floden som sträcker från glaciärerna i Schweiz i norr till franska medelhavskusten i söder. Men det milda klimatet och den bördiga jorden skapar även idealiska förutsättningar för andra odlingar, som till exempel av äpplen, päron, hallon, jordgubbar, persikor och aprikoser. SONY DSC – Kombinationen av…
Läs mer
Världsunik fruktighet à la Sicoly
Reportage

Svenska Konditorlaget går för guld i EM i Turin

Svenska Konditorlaget går för guld i EM i Turin
Nu är det inte långt kvar till European Pastry Cup! Den 10 juni 2018 hålls European selection of the Coupe du Monde de la Pâtisserie 2019 i Turin, under mässan Gourmet Expo Forum. Jessica Sandberg och Martin Morand från Svenska Konditorlandslaget kommer tävla för en direktplats till finalen i Coupe du Monde de la Pâtisserie den 28 Januari 2019 i Lyon. Med på plats är även Tony Olsson, lagledare och Oscar Landh, reserv. Även om inte hela laget är med och tävlar så är samtliga lagmedlemmar alltid engagerade i utvecklingen och arbetet mot tävlingarna. Det är 8 konditorlandslag som tävlar…
Läs mer
Svenska Konditorlaget går för guld i EM i Turin
Pressmeddelande

Ny huvudägare samt ny VD

Ny huvudägare samt ny VD
Nu tar vi på Werners Gourmetservice nästa steg i vår utveckling och hälsar våra nya majoritetsägare Orkla/KåKå välkomna. Werners fortsätter verksamheten med samma namn, inriktning, människor och premiumprodukter precis som idag. Werners kommer alltid att vara Werners – men nu blir vi del av ett större sammanhang och får ännu bättre möjlighet att utveckla vår verksamhet för kundernas bästa. Stefan Carlsson och Jonas Martinsson är kvar som delägare i Werners och vd-rollen tas över av Kristofer Myrevik som fram tills nu varit vice vd.
Läs mer
Ny huvudägare samt ny VD
Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
Nästa
Werners målsättning är att alltid vara i frontlinjen när det gäller mat och matkultur. Kvalitet, ursprung och service är ledord som följt företaget sedan starten 1990 och som alltid uppskattas av våra kunder.
Kontakt
  • Werners Gourmetservice huvudkontor
  • Kämpagatan 3
  • 532 36 Skara
  • 0511-177 99
  • Werners Gourmetservice säljkontor
  • Tellusborgsvägen 67
  • 126 29 Hägersten
Copyright © 2021 Werners Gourmetservice. Alla rättigheter reserverade
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats och för att analysera vår trafik.