• Werners Värld Werners Värld
  • Recept Recept
  • Varumärken Varumärken
    • Valrhona
    • Sosa
    • Sicoly
    • Dammann Frères
    • Salsus
    • La Rose Noire
    • Bindi
    • Calvisius
    • Læsø Salt
    • Plantin
    • Bottarga Boreale
    • Selectos de Castilla
    • Svart af Hälsingborg
    • Risberg
    • Pärlans Konfektyr
    • Högtorp Gård
  • Utbildning Utbildning
  • Om oss Om oss
    • Företaget
    • Årsredovisning
    • Kontakta oss
    • Jobba hos oss
    • Inkluderande arbetsplats
    • Hållbarhet
    • Samarbetspartners
    • Integritetspolicy
  • Webbshop Webbshop
Meny
  • Werners Värld
  • Recept
  • Varumärken
    • Valrhona
    • Sosa
    • Sicoly
    • Dammann Frères
    • Salsus
    • La Rose Noire
    • Bindi
    • Calvisius
    • Læsø Salt
    • Plantin
    • Bottarga Boreale
    • Selectos de Castilla
    • Svart af Hälsingborg
    • Risberg
    • Pärlans Konfektyr
    • Högtorp Gård
  • Utbildning
  • Om oss
    • Företaget
    • Årsredovisning
    • Kontakta oss
    • Jobba hos oss
    • Inkluderande arbetsplats
    • Hållbarhet
    • Samarbetspartners
    • Integritetspolicy
  • Webbshop
Nyheter

Girl Power i finalen av Årets Konditor 2018

Girl Power i finalen av Årets Konditor 2018
Nu drar det ihop sig till finalen av Årets Konditor 2018. Finalen äger rum 11-12 oktober på Stockholmsmässan i samband med Bak- och Chokladfestivalen. Fem av landets skickligaste konditorer kommer göra upp om titel, och för första gången är alla finalisterna kvinnor. Härlig utveckling för kvinnor i branschen. Tävlingen har 30-årsjubileum och firar med det festliga och lekfulla temat ”Tivoli”. Under 10 timmar, fördelat på två dagar, ska finalisterna genomföra fyra olika delmoment: Tårta, tre sorters söta finger foods, en tallriksdessert och ett hemligt moment. I det hemliga momentet får finalisterna fritt använda sin kreativa- och innovativa förmåga för att skapa…
Läs mer
Girl Power i finalen av Årets Konditor 2018
Reportage

Antonio Bachour kommer till Sverige

Antonio Bachour kommer till Sverige
Stjärnkonditorn och dessertmästaren Antonio Bachour kommer till Sverige på initiativ av Werners Gourmetservice. Han ska leda en exklusiv Master Class-utbildning hos Werners i Skara och ett stort inspirationsevent i Grand Hotels vinterträdgård i Stockholm. – Det här är den största gastronomiska händelsen i Sverige på 20 år, säger Stefan Carlsson, grundare och delägare i Werners. Vi gör det här för att utveckla branschen och verkligen lyfta in konditoryrket i finrummet. Antonio Bachour föddes 1975 i Rio Grande i Puerto Rico och började redan som barn hjälpa till i familjens bageri. Tidigt fascinerades han av konditorvärlden och efter ha tagit sin…
Läs mer
Antonio Bachour kommer till Sverige
Utbildning

"Älska bullar och bakning" med Daniel Lindeberg

Få saker går upp mot nybakta saftiga bullar eller segt surdegsbröd med nästintill bränd skorpa. Men hur lyckas man få brödet och bullarna sådär perfekta som man önskar? I förra veckan hade vi äran att ha en av Sveriges främsta bagare, Daniel Lindeberg, Lindebergs bageri och konditori, på plats i Skara. Han höll kursen ”Älska bullar och bakning” för våra kunder. Vi kan lova att det doftade nybakt bröd och nybakade bullar i nästan hela Skara under dessa dagar. Kursdeltagarna fick recept på både knådat och kavlat och massor med inspiration av Daniels passion för kvalitet gällande hantverk och råvaruval.…
Läs mer
Matnyttigt

Valrhonas hållbarhetsprojekt Live Long

Valrhonas hållbarhetsprojekt Live Long
Live Long är samlingsnamnet för Valrhonas fyra Live Long hållbarhetsåtagande. Valrhona är övertygade om att det bara är i samarbete med sina intressenter som de kan möta utmaningarna i en föränderlig värld. Sedan många år arbetar Valrhona sida vid sida med sina kakaoproducenter, kunder, medarbetare, leverantörer och samhället. I Valrhonas vision ingår inte bara att göra den bästa chokladen utan även att göra gott för sina producenter och samarbetspartner liksom för vår planet. Genom hållbarhetsarbetet Live Long strävar Valrhona mot just det målet, varje dag. Under det senaste året har allt fler företag ökat sina insatser mot klimatförändringarna och växande…
Läs mer
Valrhonas hållbarhetsprojekt Live Long
Utbildning

Sosa workshop i Köpenhamn

Sosa workshop i Köpenhamn
Välkommen till vår molekylära värld! Vi har bjudit in en av SOSAs produktspecialister, Michael Zorin, till Köpenhamn för att vara värd för två spännande och inspirerande workshops med två olika tema:  SÖTT – SMAK, TEXTUR OCH TEKNIK Michael kommer att fokusera på särskilt det söta i köket – så kursen blir givande för dig som jobbar med desserter och inom bageri och konditori. SALT – SMAK, TEXTUR OCH TEKNIK Michael kommer ha ett särskilt fokus på det salta under denna workshop. Mycket inspirerande och spännande för dig som arbetar i denna genre. Under workshop kommer vi också att presentera fruktpuréer från…
Läs mer
Sosa workshop i Köpenhamn
Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
Nästa
Werners målsättning är att alltid vara i frontlinjen när det gäller mat och matkultur. Kvalitet, ursprung och service är ledord som följt företaget sedan starten 1990 och som alltid uppskattas av våra kunder.
Kontakt
  • Werners Gourmetservice huvudkontor
  • Kämpagatan 3
  • 532 36 Skara
  • 0511-177 99
  • Werners Gourmetservice säljkontor
  • Tellusborgsvägen 67
  • 126 29 Hägersten
Copyright © 2021 Werners Gourmetservice. Alla rättigheter reserverade
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats och för att analysera vår trafik.