• Werners Värld Werners Värld
  • Recept Recept
  • Varumärken Varumärken
    • Valrhona
    • Sosa
    • Sicoly
    • Dammann Frères
    • Salsus
    • La Rose Noire
    • Bindi
    • Calvisius
    • Læsø Salt
    • Plantin
    • Bottarga Boreale
    • Selectos de Castilla
    • Svart af Hälsingborg
    • Risberg
    • Pärlans Konfektyr
    • Högtorp Gård
  • Utbildning Utbildning
  • Om oss Om oss
    • Företaget
    • Årsredovisning
    • Kontakta oss
    • Jobba hos oss
    • Inkluderande arbetsplats
    • Hållbarhet
    • Samarbetspartners
    • Integritetspolicy
  • Webbshop Webbshop
Meny
  • Werners Värld
  • Recept
  • Varumärken
    • Valrhona
    • Sosa
    • Sicoly
    • Dammann Frères
    • Salsus
    • La Rose Noire
    • Bindi
    • Calvisius
    • Læsø Salt
    • Plantin
    • Bottarga Boreale
    • Selectos de Castilla
    • Svart af Hälsingborg
    • Risberg
    • Pärlans Konfektyr
    • Högtorp Gård
  • Utbildning
  • Om oss
    • Företaget
    • Årsredovisning
    • Kontakta oss
    • Jobba hos oss
    • Inkluderande arbetsplats
    • Hållbarhet
    • Samarbetspartners
    • Integritetspolicy
  • Webbshop
Produktnyheter

Tryffelprodukter från Giuliano Tartufi

Tryffelprodukter från Giuliano Tartufi
Från Italienska Giuliano Tartufi hittar ni ett flertal härliga produkter med tydlig tryffelsmak och i vackra förpackningar. Finns på wgs.se/shop och i utvalda butiker. Giuliano Tartufi grundades 1991 av Giuliano Martinelli. Efter att Giulianos ägnat flera år åt att köpa och sälja färsk tryffel på de lokala marknaderna i Umbria och Marche kom han fram till att han ville göra något mer. Under sina morgonpromenader med sin hund föddes idén till att experimentera och förädla tryffel till exklusiva tryffelprodukter och 1991 startade han upp ett litet laboratorium där de första tryffelprodukterna producerades. Idag 25 år senare är de ett av Italiens ledande företag…
Läs mer
Tryffelprodukter från Giuliano Tartufi
Reportage

Tryffel - lyx, flärd och njutning!

Tryffel - lyx, flärd och njutning!
SKOGENS SVARTA DIAMANT brukar den kallas. Och visst har färsk tryffel en oöverträffad arom som får den enklaste pasta eller omelett att lyfta till himmelska höjder. Intresset för den underjordiska delikatessen blir allt större och numera finns möjlighet att njuta färsk tryffel av högsta kvalitet året runt. TRYFFELl! Bara namnet andas lyx, flärd och njutning. I tusentals år har den mytomspunna svampen använts som exklusiv krydda och smakförhöjare. Redan de egyptiska faraonerna avnjöt tryffel som plockats i öknen och i en skrift från 300-talet f Kr beskriver den grekiske filosofen och botanikern Theofrastos, elev till Aristoteles, tryffel som en välkänd och uppskattad…
Läs mer
Tryffel - lyx, flärd och njutning!
Utbildning

Moderna Klassiker med Patrik Fredriksson

Moderna Klassiker med Patrik Fredriksson
Får det lov att vara en plated gin & tonic, eller kanske en äpple mojito?! Att skapa nya desserter kräver inspiration, och varför inte hämta inspiration från klassiska drinkar. Kursen Moderna Klassiker med Patrik Fredriksson höll hög klass och hade högt till tak, och det var just klassiska drinkar som fick inspirera till nya desserter och bakverk. Med moderna tekniker och smaker fick drinkarna nytt utseende och smak i form av vackra desserter. Recepten är designade för pre-dessert, dessert på tallrik och petit fours, och kan sättas på både a`la carte- och bankettmenyn. Patrik Fredriksson är idag chefskonditor på Clarion…
Läs mer
Moderna Klassiker med Patrik Fredriksson
Reportage

Weilu Wang mot guld i Valrhonas internationella tävling C3, New York

Weilu Wang mot guld i Valrhonas internationella tävling C3, New York
Vi närmar oss finalen i Valrhonas stora tävling C3 Chef, Chocolate, Competition som hålls 21-22 oktober i Brooklyn, New York. 2016 var det första gången Sverige var med i tävlingen och vi visade vart skåpet ska stå. Fredrik Borgskog som tävlade för Norden vann överlägset med sin smaksäkerhet och yrkesmässiga skicklighet. I år är det återigen Sverige som representerar Norden. Weilu Wang, pastry chef på Prince Philosopher kammade hem finalplatsen som hölls i Paris i våras. Weilu Wang har en examen från den världsledande kock- och konditorskola Le Cordon Bleu i Paris. Hon jobbade sedan i två år som sous chef…
Läs mer
Weilu Wang mot guld i Valrhonas internationella tävling C3, New York
Produktnyheter

Nyhet! Ny balsamvinäger från  L´Acetaia di Modena

Nyhet! Ny balsamvinäger från  L´Acetaia di Modena
 L´Acetaia di Modena som ligger beläget i norra Italien, tillverkar balsamvinäger enligt gamla traditioner. Druvmusten som används kommer från typiska druvor från Emilia Romagna. IGP märkningen garanterar att balsamvinägern härstammar ifrån ett visst geografiskt område som bidrar med en unik kvalitet och egenskaper till produkten.  NYHET! Art.11136 Balsamvinäger IGP 250 ml  Balsamvinäger IGP är en högkvalitativ ekfatslagrad balsamvinäger från Modena. Välutvecklad smak och doft med toner av trä och kryddor. Densiteten på denna produkt är 1,20 vilket betyder att den är rinnande. Balsamvinägern förvaras i ektunnor tills den tappas på flaska. Smaken är rund, snäll och angenäm. Används med fördel direkt på tallriken. Den passar…
Läs mer
Nyhet! Ny balsamvinäger från  L´Acetaia di Modena
Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
Nästa
Werners målsättning är att alltid vara i frontlinjen när det gäller mat och matkultur. Kvalitet, ursprung och service är ledord som följt företaget sedan starten 1990 och som alltid uppskattas av våra kunder.
Kontakt
  • Werners Gourmetservice huvudkontor
  • Kämpagatan 3
  • 532 36 Skara
  • 0511-177 99
  • Werners Gourmetservice säljkontor
  • Tellusborgsvägen 67
  • 126 29 Hägersten
Copyright © 2021 Werners Gourmetservice. Alla rättigheter reserverade
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats och för att analysera vår trafik.