• Werners Värld Werners Värld
  • Recept Recept
  • Varumärken Varumärken
    • Valrhona
    • Sosa
    • Sicoly
    • Dammann Frères
    • Salsus
    • La Rose Noire
    • Bindi
    • Calvisius
    • Læsø Salt
    • Plantin
    • Bottarga Boreale
    • Selectos de Castilla
    • Svart af Hälsingborg
    • Risberg
    • Pärlans Konfektyr
    • Högtorp Gård
  • Utbildning Utbildning
  • Om oss Om oss
    • Företaget
    • Årsredovisning
    • Kontakta oss
    • Jobba hos oss
    • Inkluderande arbetsplats
    • Hållbarhet
    • Samarbetspartners
    • Integritetspolicy
  • Webbshop Webbshop
Meny
  • Werners Värld
  • Recept
  • Varumärken
    • Valrhona
    • Sosa
    • Sicoly
    • Dammann Frères
    • Salsus
    • La Rose Noire
    • Bindi
    • Calvisius
    • Læsø Salt
    • Plantin
    • Bottarga Boreale
    • Selectos de Castilla
    • Svart af Hälsingborg
    • Risberg
    • Pärlans Konfektyr
    • Högtorp Gård
  • Utbildning
  • Om oss
    • Företaget
    • Årsredovisning
    • Kontakta oss
    • Jobba hos oss
    • Inkluderande arbetsplats
    • Hållbarhet
    • Samarbetspartners
    • Integritetspolicy
  • Webbshop
Samarbetspartners

Mot guld i Culinary World Cup

Mot guld i Culinary World Cup
Med nyfikenhet som ledord har Kocklandslaget lagt in ytterligare en växel för att stå högst upp på pallen på kommande tävling Culinary World Cup i Luxemburg 23-29 november 2018. Kocklandslaget har valt att arbeta med ett individuellt tema: ”Curious by nature”. Under året har hela laget varit delaktiga och tillsammans med matkommunikationsbyrån Food & Friends arbetat fram temat. Laget ser nyfikenhet som en betydande drivkraft för att ständigt utveckla och förfina det redan perfekta. Utmaningen för laget är att experimentera och utforska fram smaksensationer som är utöver det vanliga. –      Som kock på världsnivå måste man ständigt gå emot det förväntade…
Läs mer
Mot guld i Culinary World Cup
Reportage

Succéveckan med Antonio Bachour

Succéveckan med Antonio Bachour
Det är nog ingen som missat att pastryvärldens stjärna, Antonio Bachour har varit i Sverige. Instagramflödet är välfyllt av bilder med Antonios vackra desserter och nöjda kunder bredvid Antonio. Antonio Bachour är en varm och generös man som drivs av passion för desserter och av att inspirera andra. Hans tårtor och desserter är makalöst vackra och goda.  Vi är helt överväldigade över vilken fantastisk vecka det blev, med så många kunder på plats i både Skara och Stockholm. Planeringen började för 3 år sedan när Johan Sterner, Kund- och Affärsutvecklare på Werners Gourmetservice, tog en första kontakt med Antonio på…
Läs mer
Succéveckan med Antonio Bachour
Pressmeddelande

Pastry Masterclass och demo med Antonio Bachour

Pastry Masterclass och demo med Antonio Bachour
Det är med stor glädje vi välkomnar Antonio Bachour till Sverige. Den 5-7 november håller Antonio en exklusiv Pastry Masterclass hos oss på Werners i Skara, och den 9 november håller han en demo i Grand Hôtels vinterträdgård i Stockholm. FULLBOKAT, både Pastry Masterclass och demo. Demo fredag 9 november kl. 09.00–17.00. Grand Hôtel Stockholm, Vinterträdgården Program kl. 09.00 Entrén öppnar, tid för mingel i show room/minimässa. kl. 09.30 Frukosttilltugg. kl. 10.00 Demo startar. kl. 12.30 Mingellunch designad av Grand Hôtel. kl. 13.30 Demo fortsätter. Under demon serveras smakprover. kl. 15.00 Mingelkaffe och te med smakprover. kl. 17.00 Slut. Pris:…
Läs mer
Pastry Masterclass och demo med Antonio Bachour
Matnyttigt

Tryffel - lyx, flärd och njutning!

Tryffel - lyx, flärd och njutning!
SKOGENS SVARTA DIAMANT brukar den kallas. Och visst har färsk tryffel en oöverträffad arom som får den enklaste pasta eller omelett att lyfta till himmelska höjder. Intresset för den underjordiska delikatessen blir allt större och numera finns möjlighet att njuta färsk tryffel av högsta kvalitet året runt. Läs mer här>>
Läs mer
Tryffel - lyx, flärd och njutning!
Reportage

Tryffeltips!

Tryffeltips!
Tryffel i olivolja är en fröjd både för ögat och smaklökarna! RENGÖRING. Färsk tryffel bör rengöras noggrant med vatten och rotborste före användning. Torka den med en ren kökshandduk eller hushållspapper.   SKALET. Skalet – peridiet – kan behållas. När tryffeln hyvlas ger skalet en mörk, dekorativ rand runt skivan och om den rivs ger skalet extra färg åt tryffelspånen.   FÖRVARING. Hållbarheten är åtta till tio dagar. Förvara tryffeln i till exempel en glasburk med tätslutande lock för att hålla tryffeldofterna på plats. Lägg gärna lite hushållspapper eller ett tunt lager ris i burken för att absorbera fukten.  …
Läs mer
Tryffeltips!
Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
Nästa
Werners målsättning är att alltid vara i frontlinjen när det gäller mat och matkultur. Kvalitet, ursprung och service är ledord som följt företaget sedan starten 1990 och som alltid uppskattas av våra kunder.
Kontakt
  • Werners Gourmetservice huvudkontor
  • Kämpagatan 3
  • 532 36 Skara
  • 0511-177 99
  • Werners Gourmetservice säljkontor
  • Tellusborgsvägen 67
  • 126 29 Hägersten
Copyright © 2021 Werners Gourmetservice. Alla rättigheter reserverade
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats och för att analysera vår trafik.