• Werners Värld Werners Värld
  • Recept Recept
  • Varumärken Varumärken
    • Valrhona
    • Sosa
    • Sicoly
    • Dammann Frères
    • Salsus
    • La Rose Noire
    • Bindi
    • Calvisius
    • Læsø Salt
    • Plantin
    • Bottarga Boreale
    • Selectos de Castilla
    • Svart af Hälsingborg
    • Risberg
    • Pärlans Konfektyr
    • Högtorp Gård
  • Utbildning Utbildning
  • Om oss Om oss
    • Företaget
    • Årsredovisning
    • Kontakta oss
    • Jobba hos oss
    • Inkluderande arbetsplats
    • Hållbarhet
    • Samarbetspartners
    • Integritetspolicy
  • Webbshop Webbshop
Meny
  • Werners Värld
  • Recept
  • Varumärken
    • Valrhona
    • Sosa
    • Sicoly
    • Dammann Frères
    • Salsus
    • La Rose Noire
    • Bindi
    • Calvisius
    • Læsø Salt
    • Plantin
    • Bottarga Boreale
    • Selectos de Castilla
    • Svart af Hälsingborg
    • Risberg
    • Pärlans Konfektyr
    • Högtorp Gård
  • Utbildning
  • Om oss
    • Företaget
    • Årsredovisning
    • Kontakta oss
    • Jobba hos oss
    • Inkluderande arbetsplats
    • Hållbarhet
    • Samarbetspartners
    • Integritetspolicy
  • Webbshop
Utbildning

Vårens utbildningar 2019

Vårens utbildningar 2019
Här hittar info och hur du anmäler dig till vårens utbildningar: Vårens utbildningar 2019
Läs mer
Vårens utbildningar 2019
Utbildning

Modern gastronomi – Tillämpad matkemi med fokus på teknik, smak & textur, 19-20 mars 2019

Modern gastronomi – Tillämpad matkemi med fokus på teknik, smak & textur, 19-20 mars 2019
19-20 mars. Modern gastronomi – Tillämpad matkemi med fokus på teknik, smak & textur. 12 platser. 2 dagars utbildning med Jesper Johansson Werners Education Jesper Johansson arbetar som Educationmanager och utbildare för Pastry-, Restaurant- och hotellnäringen på Werners Gourmetservice. Under femton år arbetade Jesper vid Institutionen för restaurang och måltidskunskap i Grythyttan, Örebro universitet. Hans fokus på utbildning och forskning är hur kockens och konditorns hantverk kombineras med matkemi, sensorik och gästernas gastronomisk upplevelse. Jesper har en masterexamen i Culinary Art and Meal Science. Sedan 2006 samarbetar Jesper Johansson med Valrhona och deras konditorer på École du Grand Chocolat Valrhona…
Läs mer
Modern gastronomi – Tillämpad matkemi med fokus på teknik, smak & textur, 19-20 mars 2019
Matnyttigt

Nyttigt och gott med bulgur, couscous och quinoa

Nyttigt och gott med bulgur, couscous och quinoa
Ris och potatis i all ära – men bulgur, couscous och quinoa har också sin självklara plats, speciellt i rätter med ursprung i Mellanöstern. De nyttiga grynen ingår till exempel i Tabbouleh, en klassisk sallad och mezerätt i Libanon som görs på persilja, färska tomater, lök, olivolja samt bulgur eller couscous. Bulgur är ett av världens äldsta förädlade livsmedel och användes i Egypten och Israel omkring tusen år före Kristus. Det består av durumvete som förkokats, torkats och krossats och har ett högt näringsvärde och fiberinnehåll. Även couscous har gamla traditioner och är egentligen benämningen på en hel gryträtt som…
Läs mer
Nyttigt och gott med bulgur, couscous och quinoa
Nyheter

Guld för Svenska Kocklandslaget

Guld för Svenska Kocklandslaget
Torsdagen den 29 november tog Svenska Kocklandslaget hem guldmedaljen när Culinary World Cup gick av stapeln i Luxemburg.  Temat som Kocklandslaget har arbetat med är ”Curious by nature”, som innefattar både nyfikenhet och nya smakkombinationer, ett tema som alltså ledde till guld för laget.  Under ett och ett halvt års tid har laget ägnat många timmar i köket med siktet inställt på guld, och de kan nu stolt titulera sig som bäst i världen! Tävlingen Culinary World Cup är uppdelad i två delmoment, det kalla bordet och ett Varmkök. Svenska Kocklandslaget plockade hem höga poäng i båda vilket ledde till…
Läs mer
Guld för Svenska Kocklandslaget
Utbildning

Choklad, Konditori och Dessertutbildning med Jesper Johansson

Choklad, Konditori och Dessertutbildning med Jesper Johansson
Utbildningen är för dig som arbetar med konditori, desserter och fika på hotell eller restaurang. Syftet är att inspirera och öka kunskapen om chokladkvalitet, grundtekniker i hantverk, matlagningsfenomen och smak. I kursen ingår en blandning av recept på tarter, bakelser, tårtor och desserter. Utbildningen har 12 platser. Anmälan skickas till Wernerseducation@wgs.se Ange: Arbetsplats, namn, telefon och mailadress. Frågor om kursens innehåll och upplägg kontakta: Utbildningskoordinator Kristin Åhlander wernerseducation@wgs.se, 0511- 34 66 36 Utbildare, jesper.johansson@wgs.se alt. 0724 02 04 22. Datum, tid och plats 4-5 december 2018 Start den 4/12 kl. 09.30 Avslutning den 5/12 kl. 17.00 Werners Utbildningskök, Kämpagatan 3…
Läs mer
Choklad, Konditori och Dessertutbildning med Jesper Johansson
Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
Nästa
Werners målsättning är att alltid vara i frontlinjen när det gäller mat och matkultur. Kvalitet, ursprung och service är ledord som följt företaget sedan starten 1990 och som alltid uppskattas av våra kunder.
Kontakt
  • Werners Gourmetservice huvudkontor
  • Kämpagatan 3
  • 532 36 Skara
  • 0511-177 99
  • Werners Gourmetservice säljkontor
  • Tellusborgsvägen 67
  • 126 29 Hägersten
Copyright © 2021 Werners Gourmetservice. Alla rättigheter reserverade
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats och för att analysera vår trafik.