• Werners Värld Werners Värld
  • Recept Recept
  • Varumärken Varumärken
    • Valrhona
    • Sosa
    • Sicoly
    • illy
    • Dammann Frères
    • Salsus
    • La Rose Noire
    • Bindi
    • Calvisius
    • Læsø Salt
    • Plantin
    • Bottarga Boreale
    • Selectos de Castilla
    • Risberg
    • Pärlans Konfektyr
  • Utbildning Utbildning
  • Om oss Om oss
    • Företaget
    • Årsredovisning
    • Kontakta oss
    • Jobba hos oss
    • Inkluderande arbetsplats
    • Hållbarhet
    • Samarbetspartners
    • Integritetspolicy
  • Webbshop Webbshop
Meny
  • Werners Värld
  • Recept
  • Varumärken
    • Valrhona
    • Sosa
    • Sicoly
    • illy
    • Dammann Frères
    • Salsus
    • La Rose Noire
    • Bindi
    • Calvisius
    • Læsø Salt
    • Plantin
    • Bottarga Boreale
    • Selectos de Castilla
    • Risberg
    • Pärlans Konfektyr
  • Utbildning
  • Om oss
    • Företaget
    • Årsredovisning
    • Kontakta oss
    • Jobba hos oss
    • Inkluderande arbetsplats
    • Hållbarhet
    • Samarbetspartners
    • Integritetspolicy
  • Webbshop
Reportage

Chefskonditor Antonio Bachour kommer tillbaka till Sverige!

Chefskonditor Antonio Bachour kommer tillbaka till Sverige!
För ett år sedan var världsstjärnan Antonio Bachour hos oss på Werners och höll en exklusiv Pastry Masterclass. Det blev succé och det är med stor glädje vi välkomnar Antonio Bachour tillbaka till Sverige igen. Den 25-27 november håller han en exklusiv Pastry Masterclass hos oss på Werners i Skara. Trycket och efterfrågan har varit stor, så kursen blev fullbokad på en gång. Under Pastry Masterclass kommer Antonio guida i olika moderna tekniker för konditori och dessert. I recepten kombineras flera tekniker för att skapa eleganta och överraskande smakkombinationer. Antonio Bachour föddes 1975 i Rio Grande i Puerto Rico och…
Läs mer
Chefskonditor Antonio Bachour kommer tillbaka till Sverige!
Reportage

Svart, sött, salt och hett från Helsingborg

Svart, sött, salt och hett från Helsingborg
Söt som du, Genom eld & sot, Vältra dig i kärlek eller kanske lite Heta känslor? Svart af Hälsingborg är en god nykomling som tar lakrits till en ny nivå, där hög kvalitet kombineras med en charmig flirt. I tidens anda är den dessutom befriande fri från gelatin och palmolja. Jag ville göra lakrits som är mer mysig än pretentiös, säger Mats Glimstål, grundare av Svart af Hälsingborg, en ny lysande stjärna på den svarta lakritshimlen.  Just när du kanske trodde att lakritstrenden hade kulminerat kliver Mats fram med sin mjuka, smakrika lakrits som har tagit marknaden med storm. –…
Läs mer
Svart, sött, salt och hett från Helsingborg
Reportage

Bottarga Boreale

Bottarga Boreale
Det som började med att två killar hängde på samma kafé i Tromsö har nu blivit ett företag med Europas stjärnrestauranger bland kunderna. Med Bottarga Boreale har de tagit torkad skreirom till nya gastronomiska höjder. Under tidig vår kan man se Joakim Wikström klättra upp för den höga torkställningen vid Kvaløyvågen utanför Tromsö med en stor låda på axeln. Lådan är fylld av saltad skreirom som nu ska hängas upp för att torka. Några veckor senare plockas romsäckarna ner för att sedan förpackas och säljas som Bottarga Boreale, en delikatess som egentligen har gamla anor, men då med annan fiskrom…
Läs mer
Bottarga Boreale
Reportage

Vegansk blir vardag

Vegansk blir vardag
Intresset för det växtbaserade köket blir allt större. Men hur skapar man en gourmetmeny utan animaliska råvaror? Vad vill gästerna ha egentligen? Och hur ska rätterna se ut? Kocken Eugen Stolin och matartisten Tora Olsson rätar ut några av frågetecknen. För en tid sedan dök det upp en bild som skilde sig från det vanliga flödet av matbilder på Instagram: En vacker, nästan konstnärligt utformad rätt på en ljusblå keramiktallrik. Den visade sig bestå av ravioli på betor, marinerad gurka och saltkaramelliserade jordnötter. I botten en grönskimrande sky på gurka, ingefära och lime samt bubblor av rapsolja. Som pricken över i…
Läs mer
Vegansk blir vardag
Reportage

Norrländska bär året runt

Norrländska bär året runt
Bär från Norrbottens skogar är något alldeles speciellt: – Här uppe hos oss får bären en helt annan sötma och mer koncentrerad smak än de som växer söderöver, säger Sören Burman på Viska i Vilhelmina. Det är midnattssolen som gör dem så goda! Sören Burman är en av Werners nordligaste svenska leverantörer och vet allt som är värt att veta om naturens stora skafferi. Men så har han också jobbat i skogen sedan han var liten grabb: – Jag och mina kamrater brukade plocka bär till BOB, som var en stor förädlare av svenska bär på den tiden. På hemväg…
Läs mer
Norrländska bär året runt
Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
Nästa
Werners målsättning är att alltid vara i frontlinjen när det gäller mat och matkultur. Kvalitet, ursprung och service är ledord som följt företaget sedan starten 1990 och som alltid uppskattas av våra kunder.
Kontakt
  • Werners Gourmetservice huvudkontor
  • Kämpagatan 3
  • 532 36 Skara
  • 0511-177 99
  • Werners Gourmetservice säljkontor
  • Tellusborgsvägen 67
  • 126 29 Hägersten
Copyright © 2021 Werners Gourmetservice. Alla rättigheter reserverade
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats och för att analysera vår trafik.