• Werners Värld Werners Värld
  • Recept Recept
  • Varumärken Varumärken
    • Valrhona
    • Sosa
    • Sicoly
    • Dammann Frères
    • Salsus
    • La Rose Noire
    • Bindi
    • Calvisius
    • Læsø Salt
    • Plantin
    • Bottarga Boreale
    • Selectos de Castilla
    • Svart af Hälsingborg
    • Risberg
    • Pärlans Konfektyr
    • Högtorp Gård
  • Utbildning Utbildning
  • Om oss Om oss
    • Företaget
    • Årsredovisning
    • Kontakta oss
    • Jobba hos oss
    • Inkluderande arbetsplats
    • Hållbarhet
    • Samarbetspartners
    • Integritetspolicy
  • Webbshop Webbshop
Meny
  • Werners Värld
  • Recept
  • Varumärken
    • Valrhona
    • Sosa
    • Sicoly
    • Dammann Frères
    • Salsus
    • La Rose Noire
    • Bindi
    • Calvisius
    • Læsø Salt
    • Plantin
    • Bottarga Boreale
    • Selectos de Castilla
    • Svart af Hälsingborg
    • Risberg
    • Pärlans Konfektyr
    • Högtorp Gård
  • Utbildning
  • Om oss
    • Företaget
    • Årsredovisning
    • Kontakta oss
    • Jobba hos oss
    • Inkluderande arbetsplats
    • Hållbarhet
    • Samarbetspartners
    • Integritetspolicy
  • Webbshop
Produktnyheter

Chufa, den spanska knölen

Chufa, den spanska knölen
Chufa är en stärkelserik nötliknande knöl från familjen halvgräs. Den kallas även tigernöt eller jordmandel, men är trots namnet ingen nöt. Chufa har en söt, nötaktig smak med angenäma toner av mandel och vanilj. Kan ätas som de är och har då en lite seg tuggkonsistens. Du kan med fördel blötlägga chufa i minst 6 timmar, då blir konsistensen mer krispig och påminner om en blandning av mandel och kokosnöt.   Förutom sina hälsosamma egenskaper är chufa naturligt glutenfri och vegansk och helt fri från allergener som soja, mjölk, spannmål, nötter, frön.  I Spanien pressas chufa till Horchata de chufa, jordmandelmjölk…
Läs mer
Chufa, den spanska knölen
Produktnyheter

Bottarga Polveralis

Bottarga Polveralis
Bottarga Polveralis är det senaste tillskottet av Bottarga. Bottarga Polveralis är resultatet av en efterfrågan på färdigriven bottarga med en varierad textur för att kunna användas till flera typer av rätter. I denna exklusiva förpackning finner vi handriven bottarga av samma fantastiska kvalitet som den hela produkten. En smakupplevelse av hundra procent umami, som karaktäriseras av intensiv, krispig smak och doft av hav som förhöjer måltiden. Den är passar utmärkt till pastarätter då de finare bitarna smaksätter såsen och de lite grövre bitarna ger ett härligt tuggmotstånd. Det samma gäller när man smaksätter såser, majonnäser eller kryddsmör. Bottarga görs traditionellt…
Läs mer
Bottarga Polveralis
Reportage

Yrke: KOCK

Yrke: KOCK
”Varför pratar man om kvinnliga kockar? Är det ett speciellt yrke? Jag är kock. Punkt slut.” Det säger Desirée Jaks, souschef på Agrikultur i Stockholm. Anette Rosvall, en av initiativtagarna till Stellagalan, håller med. Yrket är kock. Vi sitter vid hörnbordet på Agrikultur, den lilla enstjärniga restaurang där Desirée Jaks har arbetat sedan 2016. I mars 2018 vann hon tävlingen Nordic Young Chef, 22 år gammal, och innan hon kom med i Juniorkocklandslaget var hon med när Stockholm Culinary Team vann. Att mycket tid går åt till att tävla råder det ingen tvekan om. Desirées ord fastnar och jag börjar rannsaka mig själv.…
Läs mer
Yrke: KOCK
Nyheter

STELLA-galan, för kvinnor inom svensk gastronomi

STELLA-galan, för kvinnor inom svensk gastronomi
Werners är en inkluderande arbetsplats som värnar om mångfald ur flera olika perspektiv, där jämställdhet är en viktig del. Vi arbetar för att främja gastronomins utveckling genom vårt sortiment och genom att stödja kockar och konditorer som vill utvecklas och utveckla branschen. Det är positivt att kvinnors kompetens lyfts fram mer och STELLA-galan är ett väldigt bra initiativ. STELLA-galan som går av stapeln den 4 februari är en gala med syfte att lyfta fram kvinnliga förebilder i restaurangbranschen. Och därigenom visa att det går att både göra karriär och trivas i branschen. Kvinnor i mat- och dryckesbranschen hyllas och prisas i…
Läs mer
STELLA-galan, för kvinnor inom svensk gastronomi
Samarbetspartners

Konditorlandslaget satsar på guld i VM, Coupe de Monde de la Pâtisserie

Konditorlandslaget satsar på guld i VM, Coupe de Monde de la Pâtisserie
Med ett storslaget EM guld i ryggen är det med självförtroende Konditorlandslaget åker till Coupe du Monde da la Patisserie i Lyon 27-28 januari. De tre som tävlar är Martin Morand som ansvarar för choklad, Jessica Sandberg som ansvarar för socker och Oscar Landh för is. De får hjälp av Konditorlandslaget fenomenala elever som är bakom tävlingsköket och hjälper till att väga upp och stötta så att laget kan fokusera fullt ut på att prestera på tävlingen. På tio timmar ska de göra en chokladskulptur, en isskulptur, en sockerskulptur, karva fram en figur från ett chokladblock, 3 tårtor, 3 glassar…
Läs mer
Konditorlandslaget satsar på guld i VM, Coupe de Monde de la Pâtisserie
Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
Nästa
Werners målsättning är att alltid vara i frontlinjen när det gäller mat och matkultur. Kvalitet, ursprung och service är ledord som följt företaget sedan starten 1990 och som alltid uppskattas av våra kunder.
Kontakt
  • Werners Gourmetservice huvudkontor
  • Kämpagatan 3
  • 532 36 Skara
  • 0511-177 99
  • Werners Gourmetservice säljkontor
  • Tellusborgsvägen 67
  • 126 29 Hägersten
Copyright © 2021 Werners Gourmetservice. Alla rättigheter reserverade
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats och för att analysera vår trafik.