• Werners Värld Werners Värld
  • Recept Recept
  • Varumärken Varumärken
    • Valrhona
    • Sosa
    • Sicoly
    • Dammann Frères
    • Salsus
    • La Rose Noire
    • Bindi
    • Calvisius
    • Læsø Salt
    • Plantin
    • Bottarga Boreale
    • Selectos de Castilla
    • Svart af Hälsingborg
    • Risberg
    • Pärlans Konfektyr
    • Högtorp Gård
  • Utbildning Utbildning
  • Om oss Om oss
    • Företaget
    • Årsredovisning
    • Kontakta oss
    • Jobba hos oss
    • Inkluderande arbetsplats
    • Hållbarhet
    • Samarbetspartners
    • Integritetspolicy
  • Webbshop Webbshop
Meny
  • Werners Värld
  • Recept
  • Varumärken
    • Valrhona
    • Sosa
    • Sicoly
    • Dammann Frères
    • Salsus
    • La Rose Noire
    • Bindi
    • Calvisius
    • Læsø Salt
    • Plantin
    • Bottarga Boreale
    • Selectos de Castilla
    • Svart af Hälsingborg
    • Risberg
    • Pärlans Konfektyr
    • Högtorp Gård
  • Utbildning
  • Om oss
    • Företaget
    • Årsredovisning
    • Kontakta oss
    • Jobba hos oss
    • Inkluderande arbetsplats
    • Hållbarhet
    • Samarbetspartners
    • Integritetspolicy
  • Webbshop
Utbildning

Glass och sorbet med världsmästaren i glass, Christophe Domange, 2-3 april 2019

Glass och sorbet med världsmästaren i glass, Christophe Domange, 2-3 april 2019
2 – 3 april, 2019 Glass och sorbet. 12 platser.2 dagars utbildning med Valrhonas Executive pastry chef Christophe Domange världsmästare i glass 2018 Utbildningen är för professionella som vill fördjupa sitt hantverk, sina tekniska kunskaper om glass och sorbet. Utbildningen ger en detaljerad genomgång om teori för tillverkning av glass och sorbet. Under kursens kommer Executive Pastry Chef Christophe Domange gå igenom och lära ut tekniker att blanda och kombinera smaker samt dofter. Utbildningen innehåller grundläggande tekniker för att skapa de bästa texturerna med optimal hållbarhet. Kompendiet innehåller ca 40 olika recept på glass och sorbet. Recepten bygger på klassiska…
Läs mer
Glass och sorbet med världsmästaren i glass, Christophe Domange, 2-3 april 2019
Utbildning

Tårtor till fest med Jennie Elmerfors

Tårtor till fest med Jennie Elmerfors
En tårta kan vara så mycket mer än en klassisk prinsesstårta. Till bröllop och fest är ofta tårtan en av höjdpunkterna, och en fröjd för ögat. Tårtan ska vara fin att titta på och smaka gott. För att få den både vacker och god, med olika texturer krävs det övning och färdighet. I veckan har vi haft äran att ha chefskonditor och tårtproffset Jennie Elmerfors hos oss i Skara, för att hålla kursen ”Tårtor till fest”. Jennies gedigna yrkeserfarenhet av hantverksmässigt kunnande gör henne till en fantastisk förebild i branschen, och ska man bli bra på något är de alltid…
Läs mer
Tårtor till fest med Jennie Elmerfors
Utbildning

Imagine the best of chocolate and pastry at the Valrhona Pastry School in Versailles, Paris, 5-9 maj 2019

Imagine the best of chocolate and pastry at the Valrhona Pastry School in Versailles, Paris, 5-9 maj 2019
Imagine the best of Chocolate and Pastry at The Valrhona Pastry School in Versailles, Paris with Pastry chef Luke Frost  Sunday 5th May to Thursday 9th May Number of participants: 8 Last day for registration: Monday 1th April For registration or questions: wernerseducation@wgs.se For more info call: Kristin Åhlander 072-070 71 43 or Jesper Johansson 072-402 04 22 Price: 1 990,00 € Language: English Join Werners education, Kristin and Jesper, on a fantastic experience to Paris. This is an all-inclusive event. Travel, hotels, meals and visits are included in the price. We will visit different inspiring pastry shops and restaurants. …
Läs mer
Imagine the best of chocolate and pastry at the Valrhona Pastry School in Versailles, Paris, 5-9 maj 2019
Utbildning

Konditori - kalkylering & hantverkskvalitet, 14-15 maj 2019

Konditori - kalkylering & hantverkskvalitet, 14-15 maj 2019
Kombinera professionellt hantverk och smak med god ekonomi. 2 dagars utbildning med Sören Resare och Jesper Johansson 14-15 maj. Utbildningen är för konditorer på restaurang, hotell och konditori. Syftet med kursen är att ge grunderna i att kalkylera på tårtor, bakelser och bitar. Recepten bygger på kvalitet i råvaruval och professionellt hantverk. Under kursen kommer ni ställa upp olika kalkyler utifrån givna recept. Vi diskuterar olika recept, råvaruval och tekniker utifrån smak, design, portionsstorlek samt ekonomi. Ambitionen är att uppmuntra till ett ekonomiskt tänkande som underlättar i vardagen.  Sören Resare är försäljningschef på bageri ICA Maxi Haninge. Sören är bagare, konditor och…
Läs mer
Konditori - kalkylering & hantverkskvalitet, 14-15 maj 2019
Branschkoll

”Tendenserna smyger sig sakta in och stannar längre”

”Tendenserna smyger sig sakta in och stannar längre”
ULRIKA KARLSSON GILLAR INTE TRENDER, BRINNER FÖR VÄXTBASERAT OCH VILL SLIPPA MELLANRÄTTER. Det påstås att om du ändrar tio procent per år av till exempel en logotype så märker inte kunden någon skillnad. Gäller möjligen detsamma våra mat- vanor? Märker vi ens hur vi förskjuter våra preferenser? En person som nickar instämmande åt detta är Ulrika Karlsson, krogägare och kreativ ledare på Restaurangakademien. Jag tror absolut att det stämmer, säger Ulrika Karlsson mellan två lektioner i dryckeskun-skap på Restaurangakademien. När vi startade restaurang Krakas på Gotland 2006 var min vision till exempel att servera övervägande mat från växtriket. Men gästerna…
Läs mer
”Tendenserna smyger sig sakta in och stannar längre”
Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
Nästa
Werners målsättning är att alltid vara i frontlinjen när det gäller mat och matkultur. Kvalitet, ursprung och service är ledord som följt företaget sedan starten 1990 och som alltid uppskattas av våra kunder.
Kontakt
  • Werners Gourmetservice huvudkontor
  • Kämpagatan 3
  • 532 36 Skara
  • 0511-177 99
  • Werners Gourmetservice säljkontor
  • Tellusborgsvägen 67
  • 126 29 Hägersten
Copyright © 2021 Werners Gourmetservice. Alla rättigheter reserverade
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats och för att analysera vår trafik.