• Werners Värld Werners Värld
  • Recept Recept
  • Varumärken Varumärken
    • Valrhona
    • Sosa
    • Sicoly
    • Dammann Frères
    • Salsus
    • La Rose Noire
    • Bindi
    • Calvisius
    • Læsø Salt
    • Plantin
    • Bottarga Boreale
    • Selectos de Castilla
    • Svart af Hälsingborg
    • Risberg
    • Pärlans Konfektyr
    • Högtorp Gård
  • Utbildning Utbildning
  • Om oss Om oss
    • Företaget
    • Årsredovisning
    • Kontakta oss
    • Jobba hos oss
    • Inkluderande arbetsplats
    • Hållbarhet
    • Samarbetspartners
    • Integritetspolicy
  • Webbshop Webbshop
Meny
  • Werners Värld
  • Recept
  • Varumärken
    • Valrhona
    • Sosa
    • Sicoly
    • Dammann Frères
    • Salsus
    • La Rose Noire
    • Bindi
    • Calvisius
    • Læsø Salt
    • Plantin
    • Bottarga Boreale
    • Selectos de Castilla
    • Svart af Hälsingborg
    • Risberg
    • Pärlans Konfektyr
    • Högtorp Gård
  • Utbildning
  • Om oss
    • Företaget
    • Årsredovisning
    • Kontakta oss
    • Jobba hos oss
    • Inkluderande arbetsplats
    • Hållbarhet
    • Samarbetspartners
    • Integritetspolicy
  • Webbshop
Matnyttigt

ALS-bakelse med insamling till Hjärnfonden

ALS-bakelse med insamling till Hjärnfonden
21 juni är det internationella ALS-dagen och det vill Daniel Lindeberg, Lindeberg Bageri & Konditori i Orminge, uppmärksamma med en bakelse för 60 kr där 40 kr går oavkortat till ”med anledning av ALS dagen” insamling.hjarnfonden.se Den 7 december 2017 fick vår fantastiska medarbetare Martin Hamrin diagnosen ALS bullbäres pares aggressiv. Martin är vår första anställda och har med sin underbara personlighet och gedigna kunskap inom mat och dryck satt Werners på den gastronomiska kartan. De relationer som han har skapat genom åren har lett till både bra affärer och vänner för livet. ALS är en obotlig sjukdom, och det…
Läs mer
ALS-bakelse med insamling till Hjärnfonden
Pressmeddelande

Werners Gourmetservice köper distributör av asiatiska produkter

Werners Gourmetservice köper distributör av asiatiska produkter
Werners Gourmetservice förvärvar Risberg Import och förstärker därmed sitt erbjudande inom asiatisk smaksättning. Risberg är pionjärer inom framförallt asiatisk smaksättning med över 40 år på nacken och har ett brett sortiment med allt ifrån kryddor och såser till nudlar och panko. Försäljningen utgörs både av det egna varumärket Risberg och en rad andra varumärken. Kunderna utgörs av restauranggrossister, dagligvaruhandel och industri. Risberg omsätter ca 83 Mkr. – Risberg kompletterar oss väl och skapar goda förutsättningar för fortsatt utveckling och tillväxt. Det asiatiska köket är etablerat i Sverige sedan lång tid tillbaka och efterfrågan växer stadigt. Genom Risberg stärker vi vår…
Läs mer
Werners Gourmetservice köper distributör av asiatiska produkter
Produktnyheter

Salta nyheter

Salta nyheter
Nyhet – nu lanserar vi en helt ny serie med lakritsprodukter Lakritsgranulat i olika smaker samt lakritspulver och salmiak för såväl matlagning, bakning som till smaksättning i glass, praliner, mousse eller varför inte i en mustig gryta. Lakritspulver>> Vanligtvis dammar lakritspulver ordentligt, detta är behandlat med solrosolja som gör det dammfritt. Smaken är aromatisk och med en naturlig sötma. Lakritspulvret upplöses lätt och kan användas i olika typer av vätskor. Fungerar till olika typer av efterrätter, bakverk, chokladpraliner etc. Används med fördel som krydda till olika såser eller glazer. Prova att baka en kanelbulle men byt ut kanelen mot lakritspulver.…
Läs mer
Salta nyheter
Produktnyheter

Nyheter på Werners

Nyheter på Werners
Den 6 maj lanserar Werners nya produkter Ekologisk råsaft Gjord på svenska superbär från Norrland. Förpackade om 200 ml flaska, alt. 3 liter i Bag-in-box. Läs mer om Viska här>> Beställ Viska råsaft här>> Lakritsgranulat, lakritspulver och salmiak. Smaksatta och naturella lakritsgranulat, lakritspulver och salmiak. Finns även i större förpackning. Beställ lakritsprodukter här>> Rödbetsvinäger Gjord på vit balsamvinäger och 60% rödbetsjuice från rödbetor odlade i Alsace. Sötman från rödbetan möter upp syran i balsamvinägern i fin balans. Idealisk för smaksättning i såser, ger sötma och fyllig färg. Passar utmärkt till kötträtter och ankbröst, och kan ersätta klassisk vinäger till vinägretter…
Läs mer
Nyheter på Werners
Reportage

Norrländska bär året runt

Norrländska bär året runt
Bär från Norrbottens skogar är något alldeles speciellt: – Här uppe hos oss får bären en helt annan sötma och mer koncentrerad smak än de som växer söderöver, säger Sören Burman på Viska i Vilhelmina. Det är midnattssolen som gör dem så goda! Sören Burman är en av Werners nordligaste svenska leverantörer och vet allt som är värt att veta om naturens stora skafferi. Men så har han också jobbat i skogen sedan han var liten grabb: – Jag och mina kamrater brukade plocka bär till BOB, som var en stor förädlare av svenska bär på den tiden. På hemväg…
Läs mer
Norrländska bär året runt
Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
Nästa
Werners målsättning är att alltid vara i frontlinjen när det gäller mat och matkultur. Kvalitet, ursprung och service är ledord som följt företaget sedan starten 1990 och som alltid uppskattas av våra kunder.
Kontakt
  • Werners Gourmetservice huvudkontor
  • Kämpagatan 3
  • 532 36 Skara
  • 0511-177 99
  • Werners Gourmetservice säljkontor
  • Tellusborgsvägen 67
  • 126 29 Hägersten
Copyright © 2021 Werners Gourmetservice. Alla rättigheter reserverade
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats och för att analysera vår trafik.