• Werners Värld Werners Värld
  • Recept Recept
  • Varumärken Varumärken
    • Valrhona
    • Sosa
    • Sicoly
    • Dammann Frères
    • Salsus
    • La Rose Noire
    • Bindi
    • Calvisius
    • Læsø Salt
    • Plantin
    • Bottarga Boreale
    • Selectos de Castilla
    • Svart af Hälsingborg
    • Risberg
    • Pärlans Konfektyr
    • Högtorp Gård
  • Utbildning Utbildning
  • Om oss Om oss
    • Företaget
    • Årsredovisning
    • Kontakta oss
    • Jobba hos oss
    • Inkluderande arbetsplats
    • Hållbarhet
    • Samarbetspartners
    • Integritetspolicy
  • Webbshop Webbshop
Meny
  • Werners Värld
  • Recept
  • Varumärken
    • Valrhona
    • Sosa
    • Sicoly
    • Dammann Frères
    • Salsus
    • La Rose Noire
    • Bindi
    • Calvisius
    • Læsø Salt
    • Plantin
    • Bottarga Boreale
    • Selectos de Castilla
    • Svart af Hälsingborg
    • Risberg
    • Pärlans Konfektyr
    • Högtorp Gård
  • Utbildning
  • Om oss
    • Företaget
    • Årsredovisning
    • Kontakta oss
    • Jobba hos oss
    • Inkluderande arbetsplats
    • Hållbarhet
    • Samarbetspartners
    • Integritetspolicy
  • Webbshop
Matnyttigt

Iste- läcker törstsläckare

Iste- läcker törstsläckare
Finns det någon mer perfekt törstsläckare än iste en riktigt varm sommardag? Dammann Frères har tagit fram en serie isteér i 5-grams påsar. Samba, på bilden, är aromatiskt och syrligt med smak av exotiska frukter. Vill du servera något med ton av citrus passar Fidji fint – ett grönt te med frisk smak och inslag av lime, citrongräs och ingefära. Det finns sex olika isteer. De ska dra 8 timmar i kallt vatten i kylen. Servera i höga glas med lite krossad is, färska bär och färska myntablad. DAMMANN – ANRIKT TEHUS Dammann Frères är ett av världens mest anrika tehus, grundat redan 1692…
Läs mer
Iste- läcker törstsläckare
Matnyttigt

Sobra drinkar med Tom Surma

Sobra drinkar med Tom Surma
Fler och fler väljer att minska eller avstå helt från alkohol. Det gör att vi behöver tänka om både på krogen och hemmabjudningen. Vi förknippar ofta fest, middagar och sociala sammanhang med någon form av alkohol. Att gå ut och ses på en bar innebär ofta att man tar en drink, öl eller ett glas vin. Men allt fler väljer hellre ett alkoholfritt alternativ. Och vem säger att en drink måste innehålla sprit. Med goda bärjuicer, en skvätt vinäger och spännande smaksättning får du fantastiska drinkar helt alkoholfria. Och vem vill inte vakna upp fräsch efter en utekväll. Bartendern Tom Surma…
Läs mer
Sobra drinkar med Tom Surma
Matnyttigt

Fruktcouvertyr lyfter både smak och färg

Fruktcouvertyr lyfter både smak och färg
Inspiration är en serie frukt- och nötbaserade couvertyrer från Valrhona – perfekt för exempelvis cremeuxer, mousser och pannacotta. Du använder Inspiration på samma sätt som vit choklad. Valrhona Inspiration finns i smakerna jordgubb, hallon, passionsfrukt, yuzu och mandel. Ingredienserna är kakaosmör, socker och frukt. Andelen kakaosmör ligger på cirka 35 %, beroende på sort. – Innehållsmässigt är Inspiration en enkel produkt, säger Anaïs Leroux på Valrhonas utvecklingsavdelning. Men vi har lagt ner mycket arbete på att skapa grundrecepten och förfina produktionstekniken. Vi ser Inspiration som något helt nytt och banbrytande. RENT HANTVERKSMÄSSIGT fungerar Valrhona Inspiration som vanlig, vit chokladcouvertyr. Den…
Läs mer
Fruktcouvertyr lyfter både smak och färg
Reportage

Bottarga Boreale

Bottarga Boreale
Det som började med att två killar hängde på samma kafé i Tromsö har nu blivit ett företag med Europas stjärnrestauranger bland kunderna. Med Bottarga Boreale har de tagit torkad skreirom till nya gastronomiska höjder. Under tidig vår kan man se Joakim Wikström klättra upp för den höga torkställningen vid Kvaløyvågen utanför Tromsö med en stor låda på axeln. Lådan är fylld av saltad skreirom som nu ska hängas upp för att torka. Några veckor senare plockas romsäckarna ner för att sedan förpackas och säljas som Bottarga Boreale, en delikatess som egentligen har gamla anor, men då med annan fiskrom…
Läs mer
Bottarga Boreale
Reportage

Vegansk blir vardag

Vegansk blir vardag
Intresset för det växtbaserade köket blir allt större. Men hur skapar man en gourmetmeny utan animaliska råvaror? Vad vill gästerna ha egentligen? Och hur ska rätterna se ut? Kocken Eugen Stolin och matartisten Tora Olsson rätar ut några av frågetecknen. För en tid sedan dök det upp en bild som skilde sig från det vanliga flödet av matbilder på Instagram: En vacker, nästan konstnärligt utformad rätt på en ljusblå keramiktallrik. Den visade sig bestå av ravioli på betor, marinerad gurka och saltkaramelliserade jordnötter. I botten en grönskimrande sky på gurka, ingefära och lime samt bubblor av rapsolja. Som pricken över i…
Läs mer
Vegansk blir vardag
Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
Nästa
Werners målsättning är att alltid vara i frontlinjen när det gäller mat och matkultur. Kvalitet, ursprung och service är ledord som följt företaget sedan starten 1990 och som alltid uppskattas av våra kunder.
Kontakt
  • Werners Gourmetservice huvudkontor
  • Kämpagatan 3
  • 532 36 Skara
  • 0511-177 99
  • Werners Gourmetservice säljkontor
  • Tellusborgsvägen 67
  • 126 29 Hägersten
Copyright © 2021 Werners Gourmetservice. Alla rättigheter reserverade
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats och för att analysera vår trafik.