• Werners Värld Werners Värld
  • Recept Recept
  • Varumärken Varumärken
    • Valrhona
    • Sosa
    • Sicoly
    • Dammann Frères
    • Salsus
    • La Rose Noire
    • Bindi
    • Calvisius
    • Læsø Salt
    • Plantin
    • Bottarga Boreale
    • Selectos de Castilla
    • Svart af Hälsingborg
    • Risberg
    • Pärlans Konfektyr
    • Högtorp Gård
  • Utbildning Utbildning
  • Om oss Om oss
    • Företaget
    • Årsredovisning
    • Kontakta oss
    • Jobba hos oss
    • Inkluderande arbetsplats
    • Hållbarhet
    • Samarbetspartners
    • Integritetspolicy
  • Webbshop Webbshop
Meny
  • Werners Värld
  • Recept
  • Varumärken
    • Valrhona
    • Sosa
    • Sicoly
    • Dammann Frères
    • Salsus
    • La Rose Noire
    • Bindi
    • Calvisius
    • Læsø Salt
    • Plantin
    • Bottarga Boreale
    • Selectos de Castilla
    • Svart af Hälsingborg
    • Risberg
    • Pärlans Konfektyr
    • Högtorp Gård
  • Utbildning
  • Om oss
    • Företaget
    • Årsredovisning
    • Kontakta oss
    • Jobba hos oss
    • Inkluderande arbetsplats
    • Hållbarhet
    • Samarbetspartners
    • Integritetspolicy
  • Webbshop
Produktnyheter

Werners lanserar en helt ny serie av fonder och buljong

Werners lanserar en helt ny serie av fonder och buljong
Werners Gourmetservice AB lanserar nu, från Norska Salsus, en helt ny serie av fonder/ demi glace och buljonger riktade till professionella kockar. Inga tillsatser, endast norska naturliga råvaror av hög kvalitet och med genuint god smak!  -Att laga världens bästa buljonger och fonder till professionella kockar är lika enkelt som det är vanskligt, säger Salsus kock Øyvind Hjelle. Det kräver rent vatten, de bästa råvarorna, lång tid och ganska så mycket kunskap. Øyvind vet vad han pratar då han varit konsult vid Culinary Academy ett antal år, och har lång erfarenhet om råvaror och gastronomi.   – Vi på Werners…
Läs mer
Werners lanserar en helt ny serie av fonder och buljong
Nyheter

Salsus- fonder och buljong för professionell matlagning

Salsus- fonder och buljong för professionell matlagning
OM SALSUS Salsus mål är lika enkelt som det är utmanande: att laga världens bästa buljonger och såser till professionella kockar. För att laga en läcker buljong krävs rent vatten, överlägsna råvaror, mycket tid och en hel del kunskap. I samarbete med Siva Norge, Innovasjon Norge och DNB har Salsus byggt en högteknologisk produktionsanläggning som invigdes i maj 2018. Nu tillverkar Salsus alla buljonger och såser baserat på färska norska råvaror och med god hjälp av Norges bästa kockar. SALSUS FILOSOFI Salsus produktsortiment ska vara i samklang med moderna kockars trender och krav. Det innebär att ge matvarorna en naturlig…
Läs mer
Salsus- fonder och buljong för professionell matlagning
Mässor och event

Välkomna till vår monter på Bak och Chokladfestivalen 2019

Välkomna till vår monter på Bak och Chokladfestivalen 2019
Nu är det dags för årets sötaste och godaste mässa, Bak- och Chokladfestivalen. Mellan 10-13 oktober förvandlas Stockholmsmässan till ett mecka för alla bak- och chokladfantaster. Vi på Werners är givetvis på plats med en monter fullproppad med godsaker som choklad från Valrhona, lakrits från Svart af Hälsingborg, te från Dammann Frères, illy espresso. Vi har även våra leverantörer Sicoly, Valrhona och Svart af Hälsingborg på plats. Under festivalen kommer det vara en massa trevliga och goda händelser. Årets Konditor 2019 På fredag gör fem av landets bästa konditorer upp i den prestigefyllda tävlingen Årets Konditor. Vinnaren får stolt titulera sig Årets…
Läs mer
Välkomna till vår monter på Bak och Chokladfestivalen 2019
Utbildning

Modern gastronomi, smak, textur och teknik med Guillem Corral från Sosa, 5-6 november.

Modern gastronomi, smak, textur och teknik med Guillem Corral från Sosa, 5-6 november.
5-6 november kommer Guillem Corral, från Sosa, till Skara och håller utbildning inom Modern gastronomi, smak, textur och teknik. Utbildningen riktar sig till dig som är kock och eller konditor • Syftet med kursen är att fördjupa kunskapen om SOSA texturkoncept. • Kursen ger grundläggande kunskap i praktisk matkemi. • Kursens inspirerar även till att skapa vegetariska eller vegan recept. • Recepten är på förrätter, varmrätter och desserter. Tid: 5 november kl. 09.30 – 6 november kl. 17.00 Plats: Werners Utbildningskök, Kämpagatan 3 i Skara. Anmälan skickas till wernerseducation@wgs.se Ange: Skriv i anmälan; namn, titel, arbetsplats, mobil och mejl Antal platser 14 st. Pris 4 995 kr exkl. moms. I…
Läs mer
Modern gastronomi, smak, textur och teknik med Guillem Corral från Sosa, 5-6 november.
Samarbetspartners

Nya Konditorlandslaget premiärtävlar i Oslo

Nya Konditorlandslaget premiärtävlar i Oslo
Svenska Konditorlandslaget ligger just nu i hårdträning inför Nordic Pastry Cup i Oslo den 5–6 september. Jesper Johansson, Education Manager på Werners Gourmetservice, är landslagets nye coach. Laget består av konditorerna Magdalena Larsson, Cederleüf & Svenheimers, Amanda Gustavsson, Magnus Johansson Bageri & Konditori, Minna Lindegård, Valhallabageriet samt konditoreleverna Axel Roth, NK Art Bakery, och Lisa Dagnäs, Konditori Kampanilen. Linda Björnsson, Lundbergs Konditori, är ledare tillsammans med Jesper Johansson. – Egentligen hade jag tänkt hjälpa Sveriges bagare & konditorer att hitta en coach, säger Jesper. Men de ville ha mig och efter att ha förankrat uppdraget med kollegorna på Werners och familjen…
Läs mer
Nya Konditorlandslaget premiärtävlar i Oslo
Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
Nästa
Werners målsättning är att alltid vara i frontlinjen när det gäller mat och matkultur. Kvalitet, ursprung och service är ledord som följt företaget sedan starten 1990 och som alltid uppskattas av våra kunder.
Kontakt
  • Werners Gourmetservice huvudkontor
  • Kämpagatan 3
  • 532 36 Skara
  • 0511-177 99
  • Werners Gourmetservice säljkontor
  • Tellusborgsvägen 67
  • 126 29 Hägersten
Copyright © 2021 Werners Gourmetservice. Alla rättigheter reserverade
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats och för att analysera vår trafik.