• Werners Värld Werners Värld
  • Recept Recept
  • Varumärken Varumärken
    • Valrhona
    • Sosa
    • Sicoly
    • Dammann Frères
    • Salsus
    • La Rose Noire
    • Bindi
    • Calvisius
    • Læsø Salt
    • Plantin
    • Bottarga Boreale
    • Selectos de Castilla
    • Svart af Hälsingborg
    • Risberg
    • Pärlans Konfektyr
    • Högtorp Gård
  • Utbildning Utbildning
  • Om oss Om oss
    • Företaget
    • Årsredovisning
    • Kontakta oss
    • Jobba hos oss
    • Inkluderande arbetsplats
    • Hållbarhet
    • Samarbetspartners
    • Integritetspolicy
  • Webbshop Webbshop
Meny
  • Werners Värld
  • Recept
  • Varumärken
    • Valrhona
    • Sosa
    • Sicoly
    • Dammann Frères
    • Salsus
    • La Rose Noire
    • Bindi
    • Calvisius
    • Læsø Salt
    • Plantin
    • Bottarga Boreale
    • Selectos de Castilla
    • Svart af Hälsingborg
    • Risberg
    • Pärlans Konfektyr
    • Högtorp Gård
  • Utbildning
  • Om oss
    • Företaget
    • Årsredovisning
    • Kontakta oss
    • Jobba hos oss
    • Inkluderande arbetsplats
    • Hållbarhet
    • Samarbetspartners
    • Integritetspolicy
  • Webbshop
Utbildning

Modern gastronomi, smak, textur och teknik med Guillem Corral från Sosa

Modern gastronomi, smak, textur och teknik med Guillem Corral från Sosa
Under två intensiva och lärorika dagar har deltagarna fått en inblick i Sosas värld. Guillem Corral från Sosa har gått igenom flera olika recept och tekniker för textur och smak, där han visar hur Sosas produkter används för både kockar och konditorer. Sosas produkter är utvunna ur naturliga råvaror som t.ex. alger, potatis, majs och citronskal och att det inte är konstigare än att använda potatismjöl. För att kunna vara mer flexibel i köket/konditoriet med vårt nya sätt att äta har Sosa flera recept och produkter som inspirerar till att skapa vegetariska eller veganska recept.     Guillem Corall, Chef and…
Läs mer
Modern gastronomi, smak, textur och teknik med Guillem Corral från Sosa
Produktnyheter

Nyheter på Werners!

Nyheter på Werners!
Nu lanserar vi  ett nytt varumärke, Huilerie Beaujolais, som producerar vinäger och olja med 100% naturliga ingredienser. Det räcker med en droppe för att uppleva både doft och smak. Vinägrarna lämpar sig väl till t.ex. sallader och ljust kött. Passar också bra som smaksättare till desserter. Oljorna har en naturlig smak och har flera olika användningsområden. Fungerar lika bra till råa grönsaker som till rött kött. Kan användas både i matlagning och som en sista touch innan servering. Läs mer om Huilerie Beaujolais >> Nässelpulver från franska Le Comptoir Colonial Nässelpulver är mycket rikt på mineraler, vitaminer och aminosyror. Perfekt att blanda i…
Läs mer
Nyheter på Werners!
Produktnyheter

Ny produktserie av oljor och vinägrar som är gjorda av 100% naturliga ingredienser

Ny produktserie av oljor och vinägrar som är gjorda av 100% naturliga ingredienser
Vi lanserar ett nytt varumärke, Huilerie Beaujolais, som producerar vinäger och olja med 100% naturliga ingredienser. Det räcker med en droppe för att uppleva både doft och smak. Huilerie Beaujolais startade 1981 i bakutrymmet till en järnaffär där Jean-Marc hade som utmaning att återuppliva en gammal kvarn från 1800-talet. 1987 blev den säsongsbetonade aktiviteten med att göra olja och vinäger en heltidsverksamhet. Med åren har Jean Marc utvecklat högkvalitativa produkter, samtidigt som han bevarat produkternas hantverksmässiga karaktär. Han tycker om att upptäcka och prova Medelhavets olika smaker under sina resor, för att sedan dela dem med oss genom sina produkter. Tillsammans med sitt team fortsätter Jean-Marc Montegottero…
Läs mer
Ny produktserie av oljor och vinägrar som är gjorda av 100% naturliga ingredienser
Utbildning

Inspiration och smakprovning med Salsus kock Øyvind Hjelle

Inspiration och smakprovning med Salsus kock Øyvind Hjelle
I samband med vår lansering av Salsus bjuder Werners Gourmetservice in till ett inspirerande och exklusivt event i Stockholm, Göteborg och Malmö under v.45 Äntligen finns ett helt nytt märke av fonder och buljonger på den svenska marknaden, Salsus, vars mål är lika enkelt som det är utmanande: att laga världens bästa fonder och buljonger till professionella kockar. Med 100% naturliga råvaror, massor av smak, och ett hållbarhetstänk som löper genom hela produktionen, så vågar vi påstå att Salsus är så nära du kan komma egenkokt fond. Läs mer om Salsus på wgs.se Vi bjuder in till en smakprovning fylld med inspiration,…
Läs mer
Inspiration och smakprovning med Salsus kock Øyvind Hjelle
Produktnyheter

Werners lanserar en helt ny serie av fonder och buljong

Werners lanserar en helt ny serie av fonder och buljong
Werners Gourmetservice lanserar nu, från Norska Salsus, en helt ny serie av fonder/ demi glace och buljonger riktade till professionella kockar. Läs mer om lanseringen här>> Werners lanserar en helt ny serie av fonder och buljong
Läs mer
Werners lanserar en helt ny serie av fonder och buljong
Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
Nästa
Werners målsättning är att alltid vara i frontlinjen när det gäller mat och matkultur. Kvalitet, ursprung och service är ledord som följt företaget sedan starten 1990 och som alltid uppskattas av våra kunder.
Kontakt
  • Werners Gourmetservice huvudkontor
  • Kämpagatan 3
  • 532 36 Skara
  • 0511-177 99
  • Werners Gourmetservice säljkontor
  • Tellusborgsvägen 67
  • 126 29 Hägersten
Copyright © 2021 Werners Gourmetservice. Alla rättigheter reserverade
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats och för att analysera vår trafik.