Jobba hos oss

Utesäljare HoReCa till Werners Gourmetservice i västra Sverige

Werners Gourmetservice är en importör och leverantör av premiumprodukter med försäljning till grossister, restauranger, hotell, catering, industri, dagligvaruhandel och konditorier i Sverige och delar av Norden. I sortimentet finns caviar, tryffel, kryddor och smaksättare, choklad, desserter och mycket mer. Vi har nyligen förvärvat och fusionerat med Risberg Import, ledande inom asiatisk smaksättning. Vi omsätter över 200 Mkr och är ca 50 medarbetare i Skara, Stockholm, Malmö, Göteborg och Århus. Werners Gourmetservice ingår i Orkla Food Ingredients (OFI) som är en del av Orkla ASA. 

Arbetsuppgifter
Som Utesäljare HoReCa tillbringar du den största delen av din arbetstid ute hos både befintliga och potentiella kunder i framför allt västra Sverige. Du bearbetar nya kunder och du jobbar med presentation av nyheter samt merförsäljning till befintliga kunder. Du deltar på mässor och på en del av våra uppskattade utbildningar. Du har även ett nära samarbete med våra innesäljare som är stationerade på huvudkontoret i Skara. Vi har också ett säljkontor vid Telefonplan i Stockholm där vi har möten och sammankomster.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har flera års erfarenhet av försäljning inom HoReCa. Du bör ha ett mycket starkt intresse och kunskap om mat. Du drivs av att göra lönsamma affärer, älskar möten med människor och har förmåga att bygga och vårda långsiktiga kundrelationer. Du är en resultatinriktad och nyfiken person som arbetar strukturerat under eget ansvar.  Du är nytänkande, kreativ, ser möjligheter och har dessutom förmågan att omsätta dem i handling. Du har ett starkt eget driv som gör att du kan planera, prioritera och strukturera ditt eget arbete för att nå dina försäljningsmål. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift och har erfarenhet av att arbeta med Office-paketet, främst Excel. Vana av att arbeta med CRM-system är meriterande. B-Körkort krävs.

Vi erbjuder
En krävande, spännande och utvecklande tjänst där du blir en viktig del i både vår och våra kunders fortsatta framgång.  Vi är en flexibel och schysst arbetsgivare som månar om våra medarbetare.
I tjänsten förekommer resor i Sverige. Du kommer även vara med på olika mässor och andra event. Du rapporterar till Försäljningschef HoReCa i Stockholm.

Tjänsten
Tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast möjligt. Fast lön och tjänstebil. Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Ansökan
Kandidaturval och intervjuer sker löpande.  Välkommen med din ansökan (personligt brev + cv) till thomas.palmqvist@wgs.se. Vid eventuella frågor sänd gärna ett e-mail till Thomas Palmqvist, Försäljningschef HoReCa på e-mail: thomas.palmqvist@wgs.se