Joakim Karlsson har utsetts till ny vd för Werners Gourmetservice AB

Joakim Karlsson har utsetts till ny vd för Werners Gourmetservice AB
Kategorier

Kategorier


Joakim kommer närmast från ICA Sverige AB – Marknad där han varit chef för Affärs- & Verksamhetsutveckling sedan 2012. Tidigare har han arbetat som Affärsområdeschef på ICA AB samt även haft befattningar som Marknadschef för ICA Sverige AB – affärsområde Kvantum och senare Supermarket.

Som vd för Werners Gourmetservice AB (WGS) kommer Joakim Karlsson att ingå i KåKå gruppens ledning och rapportera till KåKå Gruppens VD Thore Svensson, tillika styrelseordförande i WGS.

– Joakim har en lång bakgrund inom detalj- och dagligvaruhandeln och en gedigen erfarenhet från försäljning, marknad och kommunikation. Han är en erfaren duktig ledare med starka värderingar och jag är glad att han har tackat ja till att fortsätta driva WGS resa mot framtiden, säger Thore Svensson, vd KåKå Gruppen.

– Werners Gourmetservice AB befinner sig i en spännande position med starka relationer till de bästa kockarna, konditorerna och krögarna branschen.

– Företaget präglas av en stark servicekultur, ett väl positionerat varumärke och har satt upp tydliga ambitiösa mål på att utveckla affären inom såväl befintliga som nya affärsområden alltid med den matintresserade /gourmeten och högkvalitativa unika produkter i fokus.

-Jag ser fram emot att bidra till WGS fortsatta utveckling och spännande tillväxtresa tillsammans med alla engagerade medarbetare och kunder, säger Joakim Karlsson.

Joakim Karlsson ersätter Kristoffer Myrevik som tidigare meddelat att han slutar. Joakim Karlsson tillträder tjänsten under maj månad.

För mer information kontakta:
Ida Holm
Telefon: 0709-383796
E-post: ida.holm@wgs.se