Utbildningen är för dig som arbetar med konditori, desserter och fika på hotell eller restaurang. Syftet är att inspirera och öka kunskapen om chokladkvalitet, grundtekniker i hantverk, matlagningsfenomen och smak. I kursen ingår en blandning av recept på tarter, bakelser, tårtor och desserter. Utbildningen har 12 platser.

    Anmälan skickas till Wernerseducation@wgs.se
    Ange: Arbetsplats, namn, telefon och mailadress.
    Frågor om kursens innehåll och upplägg kontakta:
    Utbildningskoordinator Kristin Åhlander wernerseducation@wgs.se, 0511- 34 66 36
    Utbildare, jesper.johansson@wgs.se alt. 0724 02 04 22.

    Datum, tid och plats
    4-5 december 2018
    Start den 4/12 kl. 09.30
    Avslutning den 5/12 kl. 17.00
    Werners Utbildningskök,
    Kämpagatan 3 i Skara.

    Pris
    3995 kr exkl. moms. I priset ingår kursmaterial, en hotellnatt, middag samt luncher. Avbokning av kursen senare än 14 dagar innan kurstillfället debiteras med 1000 kr

    Sedan 2006 samarbetar Jesper med Valrhonas konditorer på École du Grand Chocolat Valrhona. På WGS arbetar Jesper som Education manager för Konditor-, Restaurant- och hotellnäringen. I femton år arbetade Jesper vid Institutionen för Restaurang och Måltidskunskap i Grythyttan, Örebro universitet. Hans utbildningsfokus är hur konditorns hantverk kombineras med matkemi, sensorik och gästernas gastronomiska upplevelse. Jesper har en masterexamen i Culinary Art and Meal Science.