• Werners Värld Werners Värld
  • Recept Recept
  • Varumärken Varumärken
    • Valrhona
    • Sosa
    • Sicoly
    • Dammann Frères
    • Salsus
    • La Rose Noire
    • Bindi
    • Calvisius
    • Læsø Salt
    • Plantin
    • Bottarga Boreale
    • Selectos de Castilla
    • Svart af Hälsingborg
    • Risberg
    • Pärlans Konfektyr
    • Högtorp Gård
  • Utbildning Utbildning
  • Om oss Om oss
    • Företaget
    • Årsredovisning
    • Kontakta oss
    • Jobba hos oss
    • Inkluderande arbetsplats
    • Hållbarhet
    • Samarbetspartners
    • Integritetspolicy
  • Webbshop Webbshop
Meny
  • Werners Värld
  • Recept
  • Varumärken
    • Valrhona
    • Sosa
    • Sicoly
    • Dammann Frères
    • Salsus
    • La Rose Noire
    • Bindi
    • Calvisius
    • Læsø Salt
    • Plantin
    • Bottarga Boreale
    • Selectos de Castilla
    • Svart af Hälsingborg
    • Risberg
    • Pärlans Konfektyr
    • Högtorp Gård
  • Utbildning
  • Om oss
    • Företaget
    • Årsredovisning
    • Kontakta oss
    • Jobba hos oss
    • Inkluderande arbetsplats
    • Hållbarhet
    • Samarbetspartners
    • Integritetspolicy
  • Webbshop
Valrhona

Valrhona Inspiration

Valrhona Inspiration
Intensiva smaker och unik textur Inspiration är Valrhonas produktserie av frukt- och nötcouverture som görs på äkta råvaror utan artificiella färgämnen och tillsatser. Innehåller naturliga frukter och bär eller mandel, samt kakaosmör och socker som ger rena och intensiva smaker med en unik chokladtextur. Ett helt nytt sätt för att smaksätta glass, desserter och choklad. Receptet från Valrhona är noga utvalt: frukt/bär + kakaosmör och en uns lecitin + socker = Fèves Inspiration.   Valrhona har fem olika smaker av fèves i serien Inspiration och i receptbanken finns nu ett antal inspirerande recept att prova. Välj din egna favorit för smaksättning. Beställ dina favoriter…
Läs mer
Valrhona Inspiration
Valrhona

Tulakalum- Är du redo att prova en unik ny choklad?

Tulakalum- Är du redo att prova en unik ny choklad?
Tulakalum betyder ”tillsammans” i mayansk dialekt. Tack vare goda samarbeten mellan Valrhona och deras partner Maya Mountain Cacao hittades denna exceptionellt sällsynta kakaotyp från Belize.  ”Det är kraften och kryddigheten hos Tulakalums sensoriska profil som verkligen gör den unik, samtidigt som den behåller de fruktiga och syrliga noter som är karaktäristiska för Belize. Oavsett om den används ren eller i bakverk eller chokladkreationer är de ihållande smakerna riktigt imponerande.” – Justine Branchu & Thomas Bauzou – sensorisk analyschef och tekniker.  EN INTENSIV CHOKLAD SOM FÖRVÅNAR  Tulakalum betyder tillsammans, och Tulakalum 75% är frukten av ett samarbete som formats efter proffsens förväntningar – där…
Läs mer
Tulakalum- Är du redo att prova en unik ny choklad?
Valrhona

Valrhona C3 Competition

Valrhona C3 Competition
[Valrhona C3 Competition] Ready, steady, go! 🔥 Nu kan du anmäla dig till Valrhonas pristigefyllda tävling C3, Chocolate Chef Competition. Semifinalen för Skandinavien äger rum 16 september i Paris. För mer info och anmälan gå in här http://www.c3.valrhona.com/  För frågor kring tävlingen kontakta Johan Sterner, Werners Gourmetservice, 073-334 69 24  
Läs mer
Valrhona C3 Competition
Werners målsättning är att alltid vara i frontlinjen när det gäller mat och matkultur. Kvalitet, ursprung och service är ledord som följt företaget sedan starten 1990 och som alltid uppskattas av våra kunder.
Kontakt
  • Werners Gourmetservice huvudkontor
  • Kämpagatan 3
  • 532 36 Skara
  • 0511-177 99
  • Werners Gourmetservice säljkontor
  • Tellusborgsvägen 67
  • 126 29 Hägersten
Copyright © 2021 Werners Gourmetservice. Alla rättigheter reserverade
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats och för att analysera vår trafik.