• Werners Värld Werners Värld
  • Recept Recept
  • Varumärken Varumärken
    • Valrhona
    • Sosa
    • Sicoly
    • Dammann Frères
    • Salsus
    • La Rose Noire
    • Bindi
    • Calvisius
    • Læsø Salt
    • Plantin
    • Bottarga Boreale
    • Selectos de Castilla
    • Svart af Hälsingborg
    • Risberg
    • Pärlans Konfektyr
    • Högtorp Gård
  • Utbildning Utbildning
  • Om oss Om oss
    • Företaget
    • Årsredovisning
    • Kontakta oss
    • Jobba hos oss
    • Inkluderande arbetsplats
    • Hållbarhet
    • Samarbetspartners
    • Integritetspolicy
  • Webbshop Webbshop
Meny
  • Werners Värld
  • Recept
  • Varumärken
    • Valrhona
    • Sosa
    • Sicoly
    • Dammann Frères
    • Salsus
    • La Rose Noire
    • Bindi
    • Calvisius
    • Læsø Salt
    • Plantin
    • Bottarga Boreale
    • Selectos de Castilla
    • Svart af Hälsingborg
    • Risberg
    • Pärlans Konfektyr
    • Högtorp Gård
  • Utbildning
  • Om oss
    • Företaget
    • Årsredovisning
    • Kontakta oss
    • Jobba hos oss
    • Inkluderande arbetsplats
    • Hållbarhet
    • Samarbetspartners
    • Integritetspolicy
  • Webbshop
Utbildning

Vårens utbildningar med Werners Education

Vårens utbildningar med Werners Education
Med anledning av coronaviruset är alla vårens utbildningar inställda. VÄLKOMNA TILL WERNERS EDUCATION Här presenteras vårens utbildningar i Skara under våren 2020. Utbildningarna är på två dagar och har 12 platser per tillfälle. Utbildningarna riktar sig till professionella konditorer och kockar. Tid och plats Start dag 1, kl. 09.30. Avslutning dag 2 kl. 17.00 Werners Utbildningskök, Kämpagatan 3 i Skara. Anmälan skickas till Kristin Åhlander, wernerseducation@wgs.se, 0720-707143 Ange: Arbetsplats, deltagarens namn, telefon och mailadress. Kursen har 12 platser. Pris 4995 kr exkl. moms. I priset ingår kursmaterial, en hotellnatt, middag samt luncher. Avbokning av kursen senare än 10 dagar innan kurstillfället debiteras med 1000…
Läs mer
Vårens utbildningar med Werners Education
Utbildning

Pastrystjärnan Antonio Bachour gör det igen, levererar en Pastry masterclass i världsklass

Pastrystjärnan Antonio Bachour gör det igen, levererar en Pastry masterclass i världsklass
Den här veckan har vi än en gång ärats med att ha pastrystjärnan Antonio Bachor hos oss på Werners. Under tre dagar har Antonio hållit en Pastry Masterclass i vårt utbildningskök i Skara, en exklusiv hands on utbildning. Antonio visade olika moderna tekniker på bland annat bakelser, tarter, verrines och tårtor. I recepten kombinerades flera tekniker för att skapa eleganta och överraskande smakkombinationer. Han visade även olika tekniker för att göra vackra praliner med otrolig glans. Att han är noggrann ända ut i fingertopparna var det ingen som missade. Smakerna, konsistenserna, estetiken och helheten – allt ska vara perfekt, och slutresultatet…
Läs mer
Pastrystjärnan Antonio Bachour gör det igen, levererar en Pastry masterclass i världsklass
Reportage

Chefskonditor Antonio Bachour kommer tillbaka till Sverige!

Chefskonditor Antonio Bachour kommer tillbaka till Sverige!
För ett år sedan var världsstjärnan Antonio Bachour hos oss på Werners och höll en exklusiv Pastry Masterclass. Det blev succé och det är med stor glädje vi välkomnar Antonio Bachour tillbaka till Sverige igen. Den 25-27 november håller han en exklusiv Pastry Masterclass hos oss på Werners i Skara. Trycket och efterfrågan har varit stor, så kursen blev fullbokad på en gång. Under Pastry Masterclass kommer Antonio guida i olika moderna tekniker för konditori och dessert. I recepten kombineras flera tekniker för att skapa eleganta och överraskande smakkombinationer. Antonio Bachour föddes 1975 i Rio Grande i Puerto Rico och…
Läs mer
Chefskonditor Antonio Bachour kommer tillbaka till Sverige!
Utbildning

Modern gastronomi, smak, textur och teknik med Guillem Corral från Sosa

Modern gastronomi, smak, textur och teknik med Guillem Corral från Sosa
Under två intensiva och lärorika dagar har deltagarna fått en inblick i Sosas värld. Guillem Corral från Sosa har gått igenom flera olika recept och tekniker för textur och smak, där han visar hur Sosas produkter används för både kockar och konditorer. Sosas produkter är utvunna ur naturliga råvaror som t.ex. alger, potatis, majs och citronskal och att det inte är konstigare än att använda potatismjöl. För att kunna vara mer flexibel i köket/konditoriet med vårt nya sätt att äta har Sosa flera recept och produkter som inspirerar till att skapa vegetariska eller veganska recept.     Guillem Corall, Chef and…
Läs mer
Modern gastronomi, smak, textur och teknik med Guillem Corral från Sosa
Utbildning

Inspiration och smakprovning med Salsus kock Øyvind Hjelle

Inspiration och smakprovning med Salsus kock Øyvind Hjelle
I samband med vår lansering av Salsus bjuder Werners Gourmetservice in till ett inspirerande och exklusivt event i Stockholm, Göteborg och Malmö under v.45 Äntligen finns ett helt nytt märke av fonder och buljonger på den svenska marknaden, Salsus, vars mål är lika enkelt som det är utmanande: att laga världens bästa fonder och buljonger till professionella kockar. Med 100% naturliga råvaror, massor av smak, och ett hållbarhetstänk som löper genom hela produktionen, så vågar vi påstå att Salsus är så nära du kan komma egenkokt fond. Läs mer om Salsus på wgs.se Vi bjuder in till en smakprovning fylld med inspiration,…
Läs mer
Inspiration och smakprovning med Salsus kock Øyvind Hjelle
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
Nästa
Werners målsättning är att alltid vara i frontlinjen när det gäller mat och matkultur. Kvalitet, ursprung och service är ledord som följt företaget sedan starten 1990 och som alltid uppskattas av våra kunder.
Kontakt
  • Werners Gourmetservice huvudkontor
  • Kämpagatan 3
  • 532 36 Skara
  • 0511-177 99
  • Werners Gourmetservice säljkontor
  • Tellusborgsvägen 67
  • 126 29 Hägersten
Copyright © 2021 Werners Gourmetservice. Alla rättigheter reserverade
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats och för att analysera vår trafik.