• Werners Värld Werners Värld
  • Recept Recept
  • Varumärken Varumärken
    • Valrhona
    • Sosa
    • Sicoly
    • Dammann Frères
    • Salsus
    • La Rose Noire
    • Bindi
    • Calvisius
    • Læsø Salt
    • Plantin
    • Bottarga Boreale
    • Selectos de Castilla
    • Risberg
    • Pärlans Konfektyr
  • Utbildning Utbildning
  • Om oss Om oss
    • Företaget
    • Årsredovisning
    • Kontakta oss
    • Jobba hos oss
    • Inkluderande arbetsplats
    • Hållbarhet
    • Samarbetspartners
    • Integritetspolicy
  • Webbshop Webbshop
Meny
  • Werners Värld
  • Recept
  • Varumärken
    • Valrhona
    • Sosa
    • Sicoly
    • Dammann Frères
    • Salsus
    • La Rose Noire
    • Bindi
    • Calvisius
    • Læsø Salt
    • Plantin
    • Bottarga Boreale
    • Selectos de Castilla
    • Risberg
    • Pärlans Konfektyr
  • Utbildning
  • Om oss
    • Företaget
    • Årsredovisning
    • Kontakta oss
    • Jobba hos oss
    • Inkluderande arbetsplats
    • Hållbarhet
    • Samarbetspartners
    • Integritetspolicy
  • Webbshop
Samarbetspartners

Svenska Konditorlandslaget till European Pastry Cup i Paris 2020

Svenska Konditorlandslaget till European Pastry Cup i Paris 2020
Det är bråda dagar för Magdalena Larsson, Cederleüfs & Svenheimers i Göteborg och Pia Cedvall, Vete-Katten i Stockholm som kommer att utgöra det svenska laget i European Pastry Cup, tillsammans med lagledare Jesper Johansson, Werners Gourmetservice. Jesper kommer även att vara jurymedlem under tävlingen.  Sverige kommer att tävla söndagen den 12 januari, med start 10.30. Tävlingsuppgifterna består av en tallriksserverad chokladdessert, en fatserverad glasstårta (frozen fruit dessert) en chokladskulptur och en sockerskulptur. Efter två timmar presenteras tre identiska glassdesserter, varav en portioneras och testas av juryn. Alla ”frozen fruit dessert” skall väga mellan 800 och 1000 gram och vara helt identiska. Själva glassen…
Läs mer
Svenska Konditorlandslaget till European Pastry Cup i Paris 2020
Tävling

TÄVLING - Vinn bok med läckra citrusrecept

TÄVLING - Vinn bok med läckra citrusrecept
Sicoly har kommit ut med en fin recept- och inspirationsbok om citrus som smaksättare. Fredrik Borgskog bidrar med ett recept på citrontartelett med basilika och vit choklad (bilden). – Citrus fräschar upp och lyfter smaker och kan på ett bra sätt balansera exempelvis en riktig sockerbombsdessert, säger han.    Werners har 5 exemplar för utlottning. För att delta i tävlingen lägger du upp en bild på ditt Instagram och taggar @wernersgourmetservice och #wernerscitrus samt beskriver din bästa citruskombination. Bland de inskickade bidragen drar vi fem vinnare. Tänk på att vi bara ser om du har ett öppet Instagramkonto. Svara senast 30 juni 2019.  
Läs mer
TÄVLING - Vinn bok med läckra citrusrecept
Werners målsättning är att alltid vara i frontlinjen när det gäller mat och matkultur. Kvalitet, ursprung och service är ledord som följt företaget sedan starten 1990 och som alltid uppskattas av våra kunder.
Kontakt
  • Werners Gourmetservice huvudkontor
  • Kämpagatan 3
  • 532 36 Skara
  • 0511-177 99
  • Werners Gourmetservice säljkontor
  • Tellusborgsvägen 67
  • 126 29 Hägersten
Copyright © 2021 Werners Gourmetservice. Alla rättigheter reserverade
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats och för att analysera vår trafik.