• Werners Värld Werners Värld
  • Recept Recept
  • Varumärken Varumärken
    • Valrhona
    • Sosa
    • Sicoly
    • illy
    • Dammann Frères
    • Salsus
    • La Rose Noire
    • Bindi
    • Calvisius
    • Læsø Salt
    • Plantin
    • Bottarga Boreale
    • Selectos de Castilla
    • Risberg
    • Pärlans Konfektyr
  • Utbildning Utbildning
  • Om oss Om oss
    • Företaget
    • Årsredovisning
    • Kontakta oss
    • Jobba hos oss
    • Inkluderande arbetsplats
    • Hållbarhet
    • Samarbetspartners
    • Integritetspolicy
  • Webbshop Webbshop
Meny
  • Werners Värld
  • Recept
  • Varumärken
    • Valrhona
    • Sosa
    • Sicoly
    • illy
    • Dammann Frères
    • Salsus
    • La Rose Noire
    • Bindi
    • Calvisius
    • Læsø Salt
    • Plantin
    • Bottarga Boreale
    • Selectos de Castilla
    • Risberg
    • Pärlans Konfektyr
  • Utbildning
  • Om oss
    • Företaget
    • Årsredovisning
    • Kontakta oss
    • Jobba hos oss
    • Inkluderande arbetsplats
    • Hållbarhet
    • Samarbetspartners
    • Integritetspolicy
  • Webbshop
Matnyttigt

Hållbarhet driver parallella trender

Hållbarhet driver parallella trender
Växtbaserade rätter blir allt vanligare, kockar drar ned på fettet och konditorer minskar på sockret. Jesper Johansson, Education Manager på Werners Gourmetservice, ser flera parallella hållbarhetstrender inom gastronomi och konditori.  – När jag började jobba på restaurang dök det upp någon enstaka vegetarian eller glutenallergiker per vecka som ville ha avvikande kost, säger Jesper Johansson. Men i dag har detta blivit standard.  Utvecklingen går dessutom snabbt, menar han och citerar stjärnkocken Tore Wretman som brukade säga att man måste hänga med i sin egen samtid. – Det gör exempelvis hamburgerkedjorna som har kompletterat sina menyer med flera grönsaksbaserade rätter, men…
Läs mer
Hållbarhet driver parallella trender
Hållbarhet

Live Long - Valrhonas hållbarhetsprogram

Live Long - Valrhonas hållbarhetsprogram
Live Long är samlingsnamnet för Valrhonas hållbarhetsåtagande. Valrhona är övertygade om att det bara är i samarbete med sina intressenter som de kan möta utmaningarna i en föränderlig värld. Sedan många år arbetar Valrhona sida vid sida med sina kakaoproducenter, kunder, medarbetare, leverantörer och samhället. Läs mer om Valrhonas senaste uppdatering av Live Long>>
Läs mer
Live Long - Valrhonas hållbarhetsprogram
Hållbarhet

La Rose Noire - hållbarhetsarbete "Go Green"

La Rose Noire - hållbarhetsarbete
La Rose Noire har alltid strävat efter att leverera produkter av bästa kvalitet runt om i världen. De har en ledande position på marknaden, och har sedan de grundades 1991 ständigt en strävan om att förbättra sig, om inte minst genom att ta socialt ansvar i samhället. La Rose Noire främjar olika välgörenhetsprojekt varje år som ett sätt att bidra till ett bättre samhälle. De värnar också om miljö och hållbarhet och under de senaste åren har de studerat och utvärderat hur de som ett multinationellt företag kan påverka och ta ansvar genom att minimera koldioxidavtryck på miljön. För att…
Läs mer
La Rose Noire - hållbarhetsarbete
Werners målsättning är att alltid vara i frontlinjen när det gäller mat och matkultur. Kvalitet, ursprung och service är ledord som följt företaget sedan starten 1990 och som alltid uppskattas av våra kunder.
Kontakt
  • Werners Gourmetservice huvudkontor
  • Kämpagatan 3
  • 532 36 Skara
  • 0511-177 99
  • Werners Gourmetservice säljkontor
  • Tellusborgsvägen 67
  • 126 29 Hägersten
Copyright © 2021 Werners Gourmetservice. Alla rättigheter reserverade
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats och för att analysera vår trafik.