Werners Gourmetservice AB lanserar nu, från Norska Salsus, en helt ny serie av fonder/ demi glace och buljonger riktade till professionella kockar.

    Inga tillsatser, endast norska naturliga råvaror av hög kvalitet och med genuint god smak!

     -Att laga världens bästa buljonger och fonder till professionella kockar är lika enkelt som det är vanskligt, säger Salsus kock Øyvind Hjelle.
    Det kräver rent vatten, de bästa råvarorna, lång tid och ganska så mycket kunskap. Øyvind vet vad han pratar då han varit konsult vid Culinary Academy ett antal år, och har lång erfarenhet om råvaror och gastronomi.

    – Vi på Werners är glada över att kunna erbjuda de här produkterna på den svenska marknaden, och vi är övertygade om att Sveriges kockar kommer att känna att kvalitén på Salsus fonder/ demi glace och buljonger bidrar till att höja smakerna i köket, säger Werners försäljningschef Henrik Clemensson.

    Salsus har i samarbete med Siva Norge, Innovasjon Norge OG DHB skapat en högteknologisk produktionsanläggning som startade i maj 2018. Alla buljonger och fonder/demi glace baseras på färska, norska råvaror och recepten tas fram med hjälp av Norges bästa kockar.

    Salsus står för en hållbar produktion och arbetar för att låta matvaror få en naturlig smak och konsistens. Att respektera och lyssna på både konsumentens och kockens önskan om färre tillsatser är en självklarhet.

    Från och med 30 september finns 5 buljonger och 4 fonder/ demi glace i Werners sortiment.

    Buljonger

    • Ox
    • Kyckling
    • Fisk
    • Grönsaker
    • Kalv

    Beställ fonder och buljong här>>

    Demi glace/ Fonder

    • Ox
    • Kyckling
    • Vilt
    • Kalv

    Beställ fonder och buljong här>>