Tårtor till fest med Jennie Elmerfors, 12-13 mars 2019

Kategorier

Kategorier


Utbildningen riktar sig till dig som är konditor. Jennie guidar och visar olika tekniker med varierad svårighetsgrad. Syftet är att fördjupa kunskaperna och inspirera till att skapa tårtor och bakelser för fest, högtider och bröllop. Recepten innehåller bland annat olika tekniker för bottnar, interiörer, mousser och glaze. Särskilt fokus är på dekororationer. Produktion, planering och logistik diskuteras under utbildningen. 

Jennie Elmerfors, Chefskonditor på Gateau i Stockholm. Jennie vann årets konditor 2007. Hon skapade kronprinsessans och prins Daniels bröllopstårta 2010. Hennes gedigna yrkeserfarenhet av hantverksmässigt kunnande gör henne till en fantastisk förebild i branschen. Jennie ansvarar sedan femton år över Gateaus recept och produktutveckling med 34 enheter i Sverige. Samt den vardagliga produktionen i Stockholm med 22 butiker.

Anmälan skickas till wernerseducation@wgs.se
Ange: Arbetsplats, deltagarens namn, telefon och mailadress. Kursen har 12 platser.

Datum, tid och plats
Start den 12 mars kl. 09.30.
Avslutning den 13 mars kl. 18.00.
Werners Utbildningskök, Kämpagatan 3 i Skara. 

Pris 4995 kr exkl. moms.
I priset ingår kursmaterial, en hotellnatt, middag samt luncher.
Avbokning av kursen senare än 10 dagar innan kurstillfället debiteras med 1000 kr. 

Om ni har frågor om upplägg och innehåll kan ni kontakta utbildningskoordinator Kristin Åhlander, 072-070 71 43 eller utbildningsansvarig Jesper Johansson, 0724–02 04 22.