• Werners Värld Werners Värld
  • Recept Recept
  • Varumärken Varumärken
    • Valrhona
    • Sosa
    • Sicoly
    • Dammann Frères
    • Salsus
    • La Rose Noire
    • Bindi
    • Calvisius
    • Læsø Salt
    • Plantin
    • Bottarga Boreale
    • Selectos de Castilla
    • Risberg
    • Pärlans Konfektyr
  • Utbildning Utbildning
  • Om oss Om oss
    • Företaget
    • Årsredovisning
    • Kontakta oss
    • Jobba hos oss
    • Inkluderande arbetsplats
    • Hållbarhet
    • Samarbetspartners
    • Integritetspolicy
  • Webbshop Webbshop
Meny
  • Werners Värld
  • Recept
  • Varumärken
    • Valrhona
    • Sosa
    • Sicoly
    • Dammann Frères
    • Salsus
    • La Rose Noire
    • Bindi
    • Calvisius
    • Læsø Salt
    • Plantin
    • Bottarga Boreale
    • Selectos de Castilla
    • Risberg
    • Pärlans Konfektyr
  • Utbildning
  • Om oss
    • Företaget
    • Årsredovisning
    • Kontakta oss
    • Jobba hos oss
    • Inkluderande arbetsplats
    • Hållbarhet
    • Samarbetspartners
    • Integritetspolicy
  • Webbshop
Reportage

En aha-upplevelse hos Sosa

En aha-upplevelse hos Sosa
Werners Gourmetservice arrangerar regelbun det studieresor till leverantörer och våren 2019 fick Annie Hesselstad och Sebastian Pettersson möjlighet att besöka Sosa i Spanien. Resan bjöd på flera överraskningar – inte minst mötet med företagets grundare Quico Sosa. – Jag var väldigt nyfiken på historien bakom Sosa, säger Sebastian Pettersson, kock och konditor som bland annat tagit guld i Culinary World Cup tillsammans med Kocklandslaget. Sedan tidigare använder han många av Sosas produkter, men har inte vetat så mycket om hur de skapats eller hur de produceras. – Det var inspirerande att få träffa ägaren Quico Sosa och höra hans tankar.…
Läs mer
En aha-upplevelse hos Sosa
Samarbetspartners

Kocklandslaget laddar för OS i Stuttgart

Kocklandslaget laddar för OS i Stuttgart
Svenska Kocklandslaget ligger i hårdträning inför Culinary Olympics i Stuttgart den 14–19 februari 2020.  – Nu är vi väldigt sugna på revansch efter sjätteplatsen i Erfurt för fyra år sedan, säger team manager Fredrik Andersson. Efter guldmedaljen i Culinary World Cup i Luxemburg i december 2018 har Svenska Kocklandslaget som mål att stå högst på prispallen även i matlagnings-OS. Vägen dit kantas av träget arbete och disciplin.  – Hela laget träffas fem dagar i månaden i träningsköket på Electrolux, säger Fredrik Andersson. Där kör vi upplagningar, testar olika idéer och tränar på tid. Utöver detta lägger varje medlem cirka 20…
Läs mer
Kocklandslaget laddar för OS i Stuttgart
Produktnyheter

Nyheter på Werners

Nyheter på Werners
Sicoly Fruit Inserts  Frukt- och bärinteriör för bakverk och desserter som hjälper dig att spara tid utan att tumma på kvalitén. Används som mellanlägg i tårtor och bakverk.  Gjort på naturliga råvaror, endast frukt/bär, pektin och socker. Inga färgämnen eller konserveringsmedel. Frukt- och bärinnehållet är högt (75% i genomsnitt) och det är perfekt balans med socker för att garantera bästa smak. Storleken är 570×370 mm, tjocklek 7 eller 10 mm.  Klart att användas direkt, behöver inte tinas.  Tack vare pektinets egenskaper kan du enkelt smälta ner eventuellt spill och använda igen och gjuta i valfri form. En unik konsistens som…
Läs mer
Nyheter på Werners
Broschyrer och kataloger

Werners vår och sommar 2020

Werners vår och sommar 2020
Nu står dörren till våren och sommaren på glänt och vi på Werners har fyllt upp vårt skafferi med härliga produkter som hör årstiderna till. I år kan vi erbjuda ekologisk och svensk bärpuré, vilket vi är extra stolta över. Du hittar också vårt fina påsksortiment från Valrhona, allt du behöver för att tillverka perfekt gelato, de godaste presenterna till sommarens fester och mycket mer. Välkommen in i Werners Värld! Läs Werners vår och sommar 2020>>
Läs mer
Werners vår och sommar 2020
Utbildning

Vårens utbildningar med Werners Education

Vårens utbildningar med Werners Education
Med anledning av coronaviruset är alla vårens utbildningar inställda. VÄLKOMNA TILL WERNERS EDUCATION Här presenteras vårens utbildningar i Skara under våren 2020. Utbildningarna är på två dagar och har 12 platser per tillfälle. Utbildningarna riktar sig till professionella konditorer och kockar. Tid och plats Start dag 1, kl. 09.30. Avslutning dag 2 kl. 17.00 Werners Utbildningskök, Kämpagatan 3 i Skara. Anmälan skickas till Kristin Åhlander, wernerseducation@wgs.se, 0720-707143 Ange: Arbetsplats, deltagarens namn, telefon och mailadress. Kursen har 12 platser. Pris 4995 kr exkl. moms. I priset ingår kursmaterial, en hotellnatt, middag samt luncher. Avbokning av kursen senare än 10 dagar innan kurstillfället debiteras med 1000…
Läs mer
Vårens utbildningar med Werners Education
Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
Nästa
Werners målsättning är att alltid vara i frontlinjen när det gäller mat och matkultur. Kvalitet, ursprung och service är ledord som följt företaget sedan starten 1990 och som alltid uppskattas av våra kunder.
Kontakt
  • Werners Gourmetservice huvudkontor
  • Kämpagatan 3
  • 532 36 Skara
  • 0511-177 99
  • Werners Gourmetservice säljkontor
  • Tellusborgsvägen 67
  • 126 29 Hägersten
Copyright © 2021 Werners Gourmetservice. Alla rättigheter reserverade
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats och för att analysera vår trafik.