• Werners Värld Werners Värld
  • Recept Recept
  • Varumärken Varumärken
    • Valrhona
    • Sosa
    • Sicoly
    • Dammann Frères
    • Salsus
    • La Rose Noire
    • Bindi
    • Calvisius
    • Læsø Salt
    • Plantin
    • Bottarga Boreale
    • Selectos de Castilla
    • Risberg
    • Pärlans Konfektyr
  • Utbildning Utbildning
  • Om oss Om oss
    • Företaget
    • Årsredovisning
    • Kontakta oss
    • Jobba hos oss
    • Inkluderande arbetsplats
    • Hållbarhet
    • Samarbetspartners
    • Integritetspolicy
  • Webbshop Webbshop
Meny
  • Werners Värld
  • Recept
  • Varumärken
    • Valrhona
    • Sosa
    • Sicoly
    • Dammann Frères
    • Salsus
    • La Rose Noire
    • Bindi
    • Calvisius
    • Læsø Salt
    • Plantin
    • Bottarga Boreale
    • Selectos de Castilla
    • Risberg
    • Pärlans Konfektyr
  • Utbildning
  • Om oss
    • Företaget
    • Årsredovisning
    • Kontakta oss
    • Jobba hos oss
    • Inkluderande arbetsplats
    • Hållbarhet
    • Samarbetspartners
    • Integritetspolicy
  • Webbshop
Nyheter

Werners Gourmetservice 2015|2016 Annual report

Werners Gourmetservice 2015|2016 Annual report
Werners Gourmetservice annual report is now official. Beyond the economy accounting, you can also read about our bransch collaborations, trends and some articles. Download the annual report  
Läs mer
Werners Gourmetservice 2015|2016 Annual report
Matnyttigt

Svenska Konditorlandslaget laddade för VM, Coupe de Monde de la Pâtisserie

Svenska Konditorlandslaget laddade för VM, Coupe de Monde de la Pâtisserie
Det är inte många dagar kvar till den mest prestigefyllda tävlingen inom patisserie och dessert, VM, Coupe de Monde de la Pâtisserie. Tävlingen äger rum i Lyon i Frankrike 22-23 januari 2017 och laget är redan på plats och förbereder sig för fullt. Sveriges lag på tävlingsarenan har ett arbetsschema där alla är engagerade i samtliga moment, mer eller mindre. När det gäller huvudansvar så är Lina Östberg lagkapten med ansvar för choklad och dessert, Maria Grave för sockerskulptur och Ronny Latva för isskulptur och glasstårta. Fredrik Otterberg är reserv på plats. Coach för Konditorlandslaget är Martin Isaksson och Tony Olsson…
Läs mer
Svenska Konditorlandslaget laddade för VM, Coupe de Monde de la Pâtisserie
Reportage

Saltet blev grunden till bageriet

Saltet blev grunden till bageriet
När Emanuel Eskilsson i Kumla fick idén att starta hantverksbageri med bara lokala råvaror som grund började han också fundera på om det skulle vara möjligt att producera eget salt. – Det visade sig vara ganska krångligt, säger han. Jag pratade med en bekant som är marinbiolog på Koster i Bohuslän, där jag trodde det skulle kunna gå att få fram salt. Vännen tipsade istället om Læsø i Kattegatt, där han hade hört att det skulle finns ett saltsjuderi. Emanuel Eskilsson bokade snabbt in en Danmarksresa och ett studiebesök på Læsø, några timmars båtresa sydost om Frederikshavn. – Vi fick…
Läs mer
Saltet blev grunden till bageriet
Reportage

Japanflirt med sudachi och hjortron på Nobelmiddagen

Japanflirt med sudachi och hjortron på Nobelmiddagen
Under flera år var glassbomb den obligatoriska nobeldesserten med så är det inte längre. Nu är det innovativa, smakrika konstverk som serveras under årets stora bankett. När man tänker på vackra och goda desserter går tankarna snabbt till konditorn Daniel Roos. Daniel är en av förgrundsgestalterna när det gäller att främja en ny dessertkultur i Sverige och gett desserten stjärnstatus. Hans meritlista är lång och för 3:e året i rad har han skapat desserten till Nobelmiddagen. Han levererar succé år efter år och ingen dessert är den andra lik. När det stod klart att Daniel skulle stå för desserten till…
Läs mer
Japanflirt med sudachi och hjortron på Nobelmiddagen
Pressmeddelande

Werners Gourmetservice – nu helhetsleverantör för Valrhona i Sverige

Werners Gourmetservice – nu helhetsleverantör för Valrhona i Sverige
Vi är glada att kunna meddela att Valrhona och Werners Gourmetservice slutit ett samarbetsavtal även till konsument. Vi har med framgång arbetat med Valrhonas produkter till restaurang, hotell och konditori sedan juni 2013 och fr.o.m. 1 januari 2017 kommer Werners Gourmetservice att överta försäljning och distribution av Valrhona choklad även till butik och konsument s.k. “B to C” i Sverige. Valrhona och Werners Gourmetservice kommer i detta samarbete att arbeta för att öka kännedomen om varumärket och försäljningen på den svenska marknaden. Werners övergripande strategi för de kommande åren är att öka synlighet och tillgänglighet i vår målgrupp: high end…
Läs mer
Werners Gourmetservice – nu helhetsleverantör för Valrhona i Sverige
Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
Nästa
Werners målsättning är att alltid vara i frontlinjen när det gäller mat och matkultur. Kvalitet, ursprung och service är ledord som följt företaget sedan starten 1990 och som alltid uppskattas av våra kunder.
Kontakt
  • Werners Gourmetservice huvudkontor
  • Kämpagatan 3
  • 532 36 Skara
  • 0511-177 99
  • Werners Gourmetservice säljkontor
  • Tellusborgsvägen 67
  • 126 29 Hägersten
Copyright © 2021 Werners Gourmetservice. Alla rättigheter reserverade
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats och för att analysera vår trafik.