• Werners Värld Werners Värld
  • Recept Recept
  • Varumärken Varumärken
    • Valrhona
    • Sosa
    • Sicoly
    • Dammann Frères
    • Salsus
    • La Rose Noire
    • Bindi
    • Calvisius
    • Læsø Salt
    • Plantin
    • Bottarga Boreale
    • Selectos de Castilla
    • Risberg
    • Pärlans Konfektyr
  • Utbildning Utbildning
  • Om oss Om oss
    • Företaget
    • Årsredovisning
    • Kontakta oss
    • Jobba hos oss
    • Inkluderande arbetsplats
    • Hållbarhet
    • Samarbetspartners
    • Integritetspolicy
  • Webbshop Webbshop
Meny
  • Werners Värld
  • Recept
  • Varumärken
    • Valrhona
    • Sosa
    • Sicoly
    • Dammann Frères
    • Salsus
    • La Rose Noire
    • Bindi
    • Calvisius
    • Læsø Salt
    • Plantin
    • Bottarga Boreale
    • Selectos de Castilla
    • Risberg
    • Pärlans Konfektyr
  • Utbildning
  • Om oss
    • Företaget
    • Årsredovisning
    • Kontakta oss
    • Jobba hos oss
    • Inkluderande arbetsplats
    • Hållbarhet
    • Samarbetspartners
    • Integritetspolicy
  • Webbshop
Matnyttigt

Årgångschoklad

Årgångschoklad
Upptäck Valrhonas fantastiska smaker Valrhona grundades 1922 av den franske konditorn Monsieur Guironnet och har sedan dess producerat choklad av högsta klass. De olika sorterna bjuder på ren njutning av olika smakkombinationer. • Valrhona väljer ut plantage, planterar och skördar kakao av högsta klass. • Valrhona skapar en unik blandning av sällsynta smaker i sin chokladfabrik belägen i den lilla staden Tain-l’Hermitage, i hjärtat av Rhônedalen i södra Frankrike. • Valrhonas mål är att producera och leverera utsökt choklad till såväl professionella som konsumenter över hela världen.   Valrhona bjuder in dig till en unik smakupplevelse En gång om året…
Läs mer
Årgångschoklad
Produktnyheter

Nu lanserar vi ny innovation från Valrhona

Nu lanserar vi ny innovation från Valrhona
Måndag 6 november lanseras två nya couverturer från Valrhona Inspiration – Jordgubb och Passion. Inspiration är Valrhonas nya produktserie av frukt- och nötcouverture som görs på naturliga ingredienser: frukt eller mandel, kakaosmör och socker. Det är rena och intensiva smaker med unik chokladtextur. Ett nytt sätt för att smaksätta glass, desserter och choklad. Kontakta din säljare eller innesalj@wgs.se, 0511-177 99 för order och mer info. Valrhona Inspiration finns i smakerna Mandel, Passion och Jordgubb. För mer info och recept klicka här: Produktblad Valrhona Inspiration Recept Valrhona Inspiration    
Läs mer
Nu lanserar vi ny innovation från Valrhona
Mässor och event

Sthlm Food & Wine

Sthlm Food & Wine
Välkomna till vår monter C18:41 på Sthlm Food & Wine, Stockholmsmässan 9-12 november. Vi kommer fylla vår monter med choklad från Valrhona, Dammann-te, ankprodukter, caviar, tryffel, vinäger, oljor, marmelad och mycket mer från vårt skafferi, och vi kan lova er grymma mäss-priser och erbjudanden! Nytt för i år är att vi kommer ha en egen illy-monter där du kan njuta av illy espresso och något gott till. Under fredag och lördag kommer Daniel Lindeberg stå i vår illy-monter och signera sin fina bok “Bullar” och så kan du även avnjuta Daniels goda bullar tillsammans med illy espresso. På fredagen kl.12-17 kommer…
Läs mer
Sthlm Food & Wine
Utbildning

Utbildning med konditor Luke Frost från Valrhona

Utbildning med konditor Luke Frost från Valrhona
10-11 oktober håller Luke Frost, pastry chef från Valrhona, utbildning hos oss på Werners Gourmetservice. Utbildningen riktar sig i första hand till konditorer. Kursens syfte är att inspirera till fördjupad kunskap om konditoritekniker och professionellt hantverk med förståelse för råvarukunskap och matlagningskemi. Recepten fokuserar på bakelser, kakor och små tårtor. Utbildningen är på engelska. Luke Frost började som lärling på klassiska Savoy Hotel i London. Därefter har Luke arbetat på några av Englands ledande hotell. Bland annat fem år med Raymond Blanc på Le Manoir Aux Quat ’Saisons, som chefskonditor på Nigel Haworth´s Northcote Manor och på The Chester Grosvenor. Hans…
Läs mer
Utbildning med konditor Luke Frost från Valrhona
Reportage

Baka de godaste kanelbullarna med Daniel Lindebergs bästa tips!

Baka de godaste kanelbullarna med Daniel Lindebergs bästa tips!
Det är inte för inte kanelbullen har ärats med en alldeles egen dag! Det är bland den mest älskade fikabrödet vi har i Sverige. Vi svenskar njuter gärna av nybakta bullar, men hur får man sådär riktigt fluffiga goda bullar? Vi har åkt till Lindebergs Bageri och Konditori i Orminge som ligger en bit utanför Stockholms kärna och bakat bullar med en av Sveriges grymmaste bagare, Daniel Lindeberg. Det han inte vet om bullar är inte värt att veta och nu har han delat med sig av sina knep för att baka de godaste kanelbullarna! Daniels tips, steg för steg, till…
Läs mer
Baka de godaste kanelbullarna med Daniel Lindebergs bästa tips!
Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
Nästa
Werners målsättning är att alltid vara i frontlinjen när det gäller mat och matkultur. Kvalitet, ursprung och service är ledord som följt företaget sedan starten 1990 och som alltid uppskattas av våra kunder.
Kontakt
  • Werners Gourmetservice huvudkontor
  • Kämpagatan 3
  • 532 36 Skara
  • 0511-177 99
  • Werners Gourmetservice säljkontor
  • Tellusborgsvägen 67
  • 126 29 Hägersten
Copyright © 2021 Werners Gourmetservice. Alla rättigheter reserverade
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats och för att analysera vår trafik.