• Werners Värld Werners Värld
  • Recept Recept
  • Varumärken Varumärken
    • Valrhona
    • Sosa
    • Sicoly
    • Dammann Frères
    • Salsus
    • La Rose Noire
    • Bindi
    • Calvisius
    • Læsø Salt
    • Plantin
    • Bottarga Boreale
    • Selectos de Castilla
    • Risberg
    • Pärlans Konfektyr
  • Utbildning Utbildning
  • Om oss Om oss
    • Företaget
    • Årsredovisning
    • Kontakta oss
    • Jobba hos oss
    • Inkluderande arbetsplats
    • Hållbarhet
    • Samarbetspartners
    • Integritetspolicy
  • Webbshop Webbshop
Meny
  • Werners Värld
  • Recept
  • Varumärken
    • Valrhona
    • Sosa
    • Sicoly
    • Dammann Frères
    • Salsus
    • La Rose Noire
    • Bindi
    • Calvisius
    • Læsø Salt
    • Plantin
    • Bottarga Boreale
    • Selectos de Castilla
    • Risberg
    • Pärlans Konfektyr
  • Utbildning
  • Om oss
    • Företaget
    • Årsredovisning
    • Kontakta oss
    • Jobba hos oss
    • Inkluderande arbetsplats
    • Hållbarhet
    • Samarbetspartners
    • Integritetspolicy
  • Webbshop
Matnyttigt

Valrhonas hållbarhetsprojekt Live Long

Valrhonas hållbarhetsprojekt Live Long
Live Long är samlingsnamnet för Valrhonas fyra Live Long hållbarhetsåtagande. Valrhona är övertygade om att det bara är i samarbete med sina intressenter som de kan möta utmaningarna i en föränderlig värld. Sedan många år arbetar Valrhona sida vid sida med sina kakaoproducenter, kunder, medarbetare, leverantörer och samhället. I Valrhonas vision ingår inte bara att göra den bästa chokladen utan även att göra gott för sina producenter och samarbetspartner liksom för vår planet. Genom hållbarhetsarbetet Live Long strävar Valrhona mot just det målet, varje dag. Under det senaste året har allt fler företag ökat sina insatser mot klimatförändringarna och växande…
Läs mer
Valrhonas hållbarhetsprojekt Live Long
Utbildning

Sosa workshop i Köpenhamn

Sosa workshop i Köpenhamn
Välkommen till vår molekylära värld! Vi har bjudit in en av SOSAs produktspecialister, Michael Zorin, till Köpenhamn för att vara värd för två spännande och inspirerande workshops med två olika tema:  SÖTT – SMAK, TEXTUR OCH TEKNIK Michael kommer att fokusera på särskilt det söta i köket – så kursen blir givande för dig som jobbar med desserter och inom bageri och konditori. SALT – SMAK, TEXTUR OCH TEKNIK Michael kommer ha ett särskilt fokus på det salta under denna workshop. Mycket inspirerande och spännande för dig som arbetar i denna genre. Under workshop kommer vi också att presentera fruktpuréer från…
Läs mer
Sosa workshop i Köpenhamn
Utbildning

Fika- Afternoon Tea- Gateau de Voyage med Luke Frost

Fika- Afternoon Tea- Gateau de Voyage med Luke Frost
För oss i Sverige är fika ett naturligt och självklart inslag i vardagen. Oavsett om det är en slät kopp kaffe på jobbet eller på café med en cappuccino och bakverk, slår vi oss gärna ner tillsammans för att få ett litet break, slappna av och snacka. Som sagt, i Norden har vi en väletablerad fikakultur, men hur ser det ut i andra länder? Fikas det på samma sätt i England och Frankrike som i Sverige. Luke Frost, pastry chef från Valrhona, var hos oss i förra veckan och höll en utbildning inom just fika. Kursen FIKA- Afternoon Tea- Gateau…
Läs mer
Fika- Afternoon Tea- Gateau de Voyage med Luke Frost
Reportage

Caviar - en lång historia

Caviar - en lång historia
EN LÅNG HISTORIA Caviarns historia är intimt kopplad till stören, som har funnits på jorden i ungefär 200 miljoner år. En mängd egyptiska, grekiska och romerska föremål och dokument visar att det fanns ett intresse för stören redan för 2 200 år sedan. RYSSLAND Det första kända belägget för en produkt som påminner om den caviar vi äter idag är från år 1240 i den ryska staden Uglitj. Caviar blev med tiden en mycket populär rysk tradition, i synnerhet i anknytning till den ortodoxa kyrkan. Tsar Aleksej av Ryssland, eller Aleksej Michajlovitj Romanov, fastslog 1675 att tsaren har ensam bestämmanderätt över…
Läs mer
Caviar - en lång historia
Utbildning

Kreativitet och lekfullt med Fredrik Borgskog och Jesper Johansson

Kreativitet och lekfullt med Fredrik Borgskog och Jesper Johansson
Vad händer om man mixar en pedagogisk matnörd med ett konstnärligt smakgeni, och där båda gärna tänker utanför boxen? Jo man får en helt makalöst rolig och lärorik utbildning i kreativitet och lekfullhet med Jesper Johansson och Fredrik Borgskog. Vi har sällan tid att laborera och testa oss fram till nya desserter, och än mindre tid för att sitta ner och brainstorma helt nya tankebanor som tar oss utanför boxen. Den här utbildningen skiljer sig från vanliga traditionella dessertutbildningar, här är det fokus på kreativitet, lek och nyfikenhet, med uppmaning till att våga göra fel. Kursdeltagarna­­ anlände förväntansfulla till Skara i…
Läs mer
Kreativitet och lekfullt med Fredrik Borgskog och Jesper Johansson
Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
Nästa
Werners målsättning är att alltid vara i frontlinjen när det gäller mat och matkultur. Kvalitet, ursprung och service är ledord som följt företaget sedan starten 1990 och som alltid uppskattas av våra kunder.
Kontakt
  • Werners Gourmetservice huvudkontor
  • Kämpagatan 3
  • 532 36 Skara
  • 0511-177 99
  • Werners Gourmetservice säljkontor
  • Tellusborgsvägen 67
  • 126 29 Hägersten
Copyright © 2021 Werners Gourmetservice. Alla rättigheter reserverade
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats och för att analysera vår trafik.