• Werners Värld Werners Värld
  • Recept Recept
  • Varumärken Varumärken
    • Valrhona
    • Sosa
    • Sicoly
    • Dammann Frères
    • Salsus
    • La Rose Noire
    • Bindi
    • Calvisius
    • Læsø Salt
    • Plantin
    • Bottarga Boreale
    • Selectos de Castilla
    • Risberg
    • Pärlans Konfektyr
  • Utbildning Utbildning
  • Om oss Om oss
    • Företaget
    • Årsredovisning
    • Kontakta oss
    • Jobba hos oss
    • Inkluderande arbetsplats
    • Hållbarhet
    • Samarbetspartners
    • Integritetspolicy
  • Webbshop Webbshop
Meny
  • Werners Värld
  • Recept
  • Varumärken
    • Valrhona
    • Sosa
    • Sicoly
    • Dammann Frères
    • Salsus
    • La Rose Noire
    • Bindi
    • Calvisius
    • Læsø Salt
    • Plantin
    • Bottarga Boreale
    • Selectos de Castilla
    • Risberg
    • Pärlans Konfektyr
  • Utbildning
  • Om oss
    • Företaget
    • Årsredovisning
    • Kontakta oss
    • Jobba hos oss
    • Inkluderande arbetsplats
    • Hållbarhet
    • Samarbetspartners
    • Integritetspolicy
  • Webbshop
Nyheter

Guld för Svenska Kocklandslaget

Guld för Svenska Kocklandslaget
Torsdagen den 29 november tog Svenska Kocklandslaget hem guldmedaljen när Culinary World Cup gick av stapeln i Luxemburg.  Temat som Kocklandslaget har arbetat med är ”Curious by nature”, som innefattar både nyfikenhet och nya smakkombinationer, ett tema som alltså ledde till guld för laget.  Under ett och ett halvt års tid har laget ägnat många timmar i köket med siktet inställt på guld, och de kan nu stolt titulera sig som bäst i världen! Tävlingen Culinary World Cup är uppdelad i två delmoment, det kalla bordet och ett Varmkök. Svenska Kocklandslaget plockade hem höga poäng i båda vilket ledde till…
Läs mer
Guld för Svenska Kocklandslaget
Utbildning

Choklad, Konditori och Dessertutbildning med Jesper Johansson

Choklad, Konditori och Dessertutbildning med Jesper Johansson
Utbildningen är för dig som arbetar med konditori, desserter och fika på hotell eller restaurang. Syftet är att inspirera och öka kunskapen om chokladkvalitet, grundtekniker i hantverk, matlagningsfenomen och smak. I kursen ingår en blandning av recept på tarter, bakelser, tårtor och desserter. Utbildningen har 12 platser. Anmälan skickas till Wernerseducation@wgs.se Ange: Arbetsplats, namn, telefon och mailadress. Frågor om kursens innehåll och upplägg kontakta: Utbildningskoordinator Kristin Åhlander wernerseducation@wgs.se, 0511- 34 66 36 Utbildare, jesper.johansson@wgs.se alt. 0724 02 04 22. Datum, tid och plats 4-5 december 2018 Start den 4/12 kl. 09.30 Avslutning den 5/12 kl. 17.00 Werners Utbildningskök, Kämpagatan 3…
Läs mer
Choklad, Konditori och Dessertutbildning med Jesper Johansson
Samarbetspartners

Mot guld i Culinary World Cup

Mot guld i Culinary World Cup
Med nyfikenhet som ledord har Kocklandslaget lagt in ytterligare en växel för att stå högst upp på pallen på kommande tävling Culinary World Cup i Luxemburg 23-29 november 2018. Kocklandslaget har valt att arbeta med ett individuellt tema: ”Curious by nature”. Under året har hela laget varit delaktiga och tillsammans med matkommunikationsbyrån Food & Friends arbetat fram temat. Laget ser nyfikenhet som en betydande drivkraft för att ständigt utveckla och förfina det redan perfekta. Utmaningen för laget är att experimentera och utforska fram smaksensationer som är utöver det vanliga. –      Som kock på världsnivå måste man ständigt gå emot det förväntade…
Läs mer
Mot guld i Culinary World Cup
Reportage

Succéveckan med Antonio Bachour

Succéveckan med Antonio Bachour
Det är nog ingen som missat att pastryvärldens stjärna, Antonio Bachour har varit i Sverige. Instagramflödet är välfyllt av bilder med Antonios vackra desserter och nöjda kunder bredvid Antonio. Antonio Bachour är en varm och generös man som drivs av passion för desserter och av att inspirera andra. Hans tårtor och desserter är makalöst vackra och goda.  Vi är helt överväldigade över vilken fantastisk vecka det blev, med så många kunder på plats i både Skara och Stockholm. Planeringen började för 3 år sedan när Johan Sterner, Kund- och Affärsutvecklare på Werners Gourmetservice, tog en första kontakt med Antonio på…
Läs mer
Succéveckan med Antonio Bachour
Pressmeddelande

Pastry Masterclass och demo med Antonio Bachour

Pastry Masterclass och demo med Antonio Bachour
Det är med stor glädje vi välkomnar Antonio Bachour till Sverige. Den 5-7 november håller Antonio en exklusiv Pastry Masterclass hos oss på Werners i Skara, och den 9 november håller han en demo i Grand Hôtels vinterträdgård i Stockholm. FULLBOKAT, både Pastry Masterclass och demo. Demo fredag 9 november kl. 09.00–17.00. Grand Hôtel Stockholm, Vinterträdgården Program kl. 09.00 Entrén öppnar, tid för mingel i show room/minimässa. kl. 09.30 Frukosttilltugg. kl. 10.00 Demo startar. kl. 12.30 Mingellunch designad av Grand Hôtel. kl. 13.30 Demo fortsätter. Under demon serveras smakprover. kl. 15.00 Mingelkaffe och te med smakprover. kl. 17.00 Slut. Pris:…
Läs mer
Pastry Masterclass och demo med Antonio Bachour
Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
Nästa
Werners målsättning är att alltid vara i frontlinjen när det gäller mat och matkultur. Kvalitet, ursprung och service är ledord som följt företaget sedan starten 1990 och som alltid uppskattas av våra kunder.
Kontakt
  • Werners Gourmetservice huvudkontor
  • Kämpagatan 3
  • 532 36 Skara
  • 0511-177 99
  • Werners Gourmetservice säljkontor
  • Tellusborgsvägen 67
  • 126 29 Hägersten
Copyright © 2021 Werners Gourmetservice. Alla rättigheter reserverade
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats och för att analysera vår trafik.